Lidmaatschap Bewust Bollenstreek

Wat fijn dat je wilt bijdragen aan bewustzijn in de Bollenstreek en wilt inschrijven bij ons bloeiende netwerk Bewust Bollenstreek! Je kunt je hier alvast aanmelden. De oprichter, Angela Roelen, neemt dan graag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. We zijn veel meer dan een website alleen! Ze vertelt je graag over wat het netwerk nog meer voor jou kan betekenen, over onze intervisiegroepen, onze agenda in de Weekendkrant en meer. En ze hoort graag meer over jou en je bedrijf, je verlangen daarin. We doen het samen ... 

Na acceptatie kun je zelf je profiel aanmaken op onze website. 

Leuk om elkaar te ontmoeten!

1. Kies het gewenste abonnement

Je betaald bij inschrijving eenmalig inschrijf-/administratiekosten.

Kijk bij tarieven om te zien wat de opties zijn en bij Rubrieken overzicht voor de keuzemogelijkheden per vermelding.

Tarieven zijn excl. 21% BTW.

  • Bij je abonnement is het lidmaatschap van het netwerk inbegrepen.
  • Je vermelding en activiteiten worden automatisch ook opgenomen op de landelijke websites BewustNetwerk.nl en BewustAgenda.nl.
  • Na verwerking van je inschrijving ontvang je je wachtwoord, en kun je na inloggen zelf je account, afbeeldingen en vermelding beheren en kun je tevens zelf agenda items en/of bewust deals toevoegen aan je account.
  • Het abonnement is per jaar. Na elk jaar wordt doorlopend verlengd met een maand opzegtermijn.
2. Bedrijf / Organisatie / Adresgegevens
3. Contactpersoon
4. Login gegevens

Je gebruikersnaam kan alleen uit letters en cijfers bestaan, geen leestekens en geen spaties. Na verwerking van je aanmelding ontvang je je wachtwoord waarmee je in kunt loggen om je vermelding verder in te vullen en aan te passen en foto's bij je profiel te plaatsen.

5. Heb je opmerkingen / vragen?
6. Algemene Voorwaarden / Inschrijving verzenden

Lees hier onze voorwaarden en privacy statement.

 

Voor problemen met inloggen, kun je een vraag stellen aan Login Support of neem contact op met de coordinator via het contactformulier.