Zoek in de agenda van Bewust Bollenstreek


december 2019

Neem je hart in je handen. Opstelling op afspraak!

DO 12 dec 9.00 uurFamilie- en systeemopstellingenevenement
Neem je hart in je handen. Opstelling op afspraak!

Neem je hart in je handen. Samen zitten en onderzoeken, wat er in jou wil bewegen, waar je naar verlangt, wat je nu nog tegenhoudt. Dat is alles wat er nodig is. We kijken, luisteren, voelen en dan... beweegt er iets.
LiefdeWerk
Angela RoelenHillegom
Geboorte Reading Healing Massage

DO 12 dec 10.30 uurHealing en readingevenement
Geboorte Reading Healing Massage

Tijdens de Geboorte Reading Healing Massage maak je contact met je geboorte-energie. Je neemt eigendom over deze wezenlijke energie die je bij je draagt.
Petra Meiburg Natuurcoach
Petra MeiburgHillegom
Workshop Moodboard 'Wat is jouw verlangen'

DO 12 dec 19.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Workshop Moodboard 'Wat is jouw verlangen'

Jouw verlangens inzichtelijk maken? Een moodboard is een goede manier om dit visueel te maken. Let op het is meer dan alleen knippen en plakken, ik neem je na afloop mee in de analyse.
Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette GoldmanNoordwijk
Yin Yoga & live muziek

VR 13 dec 19.30 uurYogaevenement
Yin Yoga & live muziek

Geniet op deze vrijdagavond van een heerlijke lange yin yoga les met live muziek en de helende klanken van mantra’s.
Juna yoga
Judith JansenHillegom
Met Leonard Cohen naar het licht

VR 13 dec 19.30 uurLevensbeschouwing en Religietheater
Met Leonard Cohen naar het licht

De dichter/zanger Leonard Cohen heeft over zijn levenslange zoektocht naar zingeving prachtige liederen geschreven zoals Suzanne of Hallelujah. Het wordt een meditatieve bijeenkomst - laat je raken door zijn muziek en de poëzie van de tekst.
Palliam
Frank KazenbrootNoordwijk
Ademcirkel Thema Stilte

VR 13 dec 19.30 uurAdemtherapieworkshop
Ademcirkel Thema Stilte

Verbonden ademsessie met als Thema Stilte. In de stilte kunnen we de antwoorden horen door te luisteren met ons hart. Wees welkom !! Graag van tevoren aanmelden via de app
healjezelf
Andre StraathofNoordwijkerhout
Dag van ontspanning bij Excellent Health Center

ZA 14 dec 10.00 uurBody Stress Releaseopen dag
Dag van ontspanning bij Excellent Health Center

De dag van de ontspanning zal geheel in het teken staan van het verminderen en bestrijden van stress en stressgerelateerde klachten zoals (over)vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en pijn in rug, nek en schoudergordel. Met gratis behandelingen.
Excellent Health Center
Elly de visserLisse
Vrouwendag You gotta Nourish to Flourish

ZA 14 dec 09.30 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Vrouwendag You gotta Nourish to Flourish

Als vrouwen zijn wij gewend te geven en te zorgen. Met onze aandacht volledig bij ons zelf zijn lijkt vaak geen optie.Wij geloven dat het wel kan! Daarom Nourish to Flourish, een hele dag voor jezelf met meditatie, dans en zacht lichaamswerk.
praktijk voor integratieve therapie & coaching
Hanneke van KlaverenNoordwijkerhout
Ademcirkel

VR 20 dec 19.30 uurAdemtherapieevenement
Ademcirkel

Verbonden ademen (transformational breath)! Liefdevol openen, ontspannen onderzoeken in jezelf. Reinig jezelf intensief op verschillende lagen en geniet van de ruimte die je kan ervaren!
Lovte
Mirjam RiekenVoorhout
Kijkje in de keuken - Kerst special

ZA 21 dec 14.00 uurEten & Drinkenworkshop
Kijkje in de keuken - Kerst special

Wil jij een kijkje komen nemen bij mij in de keuken? In een klein groepje bereiden we een makkelijke maaltijd voor die je mee naar huis neemt. Ik laat je zien dat het voorbereiden van maaltijden eenvoudig is en dat het niet veel tijd hoeft te kosten.
Voedingscoach Lisanne - BGN Gewichtsconsulent en Sportvoedingsdeskundige
Lisanne van BeelenBeinsdorp
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek