Zoek professional in Yoga | Bewust Bollenstreek

The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Yoga
Saswitha Yoga
The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Voorhout
Saswitha yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Lichaam, adem en bewustzijn vormen een drie-eenheid en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Lovte
Yoga
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Lovte
Voorhout
Yoga en meditatie in verschillende vormen aangeboden. Volg de lessen in een zeer fijne ruimte tussen de bollenvelden op het kruispunt van Lisse, Voorhout en Sassenheim.
Inner Eye Yoga
Yoga
Bewust worden van JeZelf
Inner Eye Yoga
Voorhout
Met Yoga op reis naar binnen en kom tot jezelf. Met aandacht mindful bewegen, ontspannen, ademen en gewoon jezelf mogen zijn.
Annelies Bakker
Yoga
StrandhuisjesYoga
Annelies Bakker
Katwijk
Je gaat op vakantie in Nederland en je hebt een strandhuisje geboekt. Heerlijk uitwaaien aan zee, een duik nemen, wandelen door de duinen en... yoga! Met StrandhuisjesYoga boek je een heerlijke yogales naar je vakantieadres.
Yoga en Pilatesstudio Yolande van Kesteren
Yoga
Yogastudio Yolande van Kesteren
Yoga en Pilatesstudio Yolande van Kesteren
Noordwijk
Yoga en Pilatesstudio Yolande van Kesteren voor Power Yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga, Senior Yoga, Easy Flow Yoga en Pilates. Al ruim 25 jaar een begrip in Noordwijk en omstreken. Maak kennis met een van de lessen door een gratis proefles te volgen.
Gezondheidscentrum Lisse
Yoga
Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam
Gezondheidscentrum Lisse
Lisse
Ons lichaam geeft ons dagelijks signalen. Versta jij ze?
Melted Heart
Yoga
Your Inner Nature YIN
Melted Heart
Katwijk
Wij zijn Trijntje en Jan en geven Yin yoga lessen en koude traingingen in combinatie met ademtechniek. We hebben hiervoor les gehad van Wim Hof, The Iceman.
Mala Yogaschool
Yoga
Hatha Yoga Voorhout
Mala Yogaschool
Voorhout
Yogabeach
Yoga
Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w
Yogabeach
Noordwijk
De yogalessen bij Yogabeach maken je soepeler & krachtiger zowel lichamelijk als geestelijk. Fijne, complete yogalessen om goed in je vel te zitten. Yogabeach geeft yoga met beide benen op de grond.
Yoga Praktijk Hillegom
Yoga
Yoga in Hillegom, ook buitenlessen in de zomer
Yoga Praktijk Hillegom
Hillegom
Yoga in Hillegom
Juna yoga
Yoga
Yogastudio Hillegom
Juna yoga
Hillegom
Juna yoga is een yogastudio gelegen in het Dienstencentrum Elsbroek in Hillegom. Hier heeft Juna yoga een grote en lichte ruimte waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de dag, en de drukte in je hoofd. Een moment om ruimte te geven aan jezelf.

Over Yoga

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod van yoga in de regio Bollenstreek. 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.
De oefeningen (Asana's) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten. Geen wonder dat yoga de laatste jaren zo populair is.

Wie yoga beoefent, op watvoor niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans is en je minder emotionele druk ervaart.

Yoga is voor iedereen. Voor kinderen, voor jongeren, zwangere vrouwen, volwassenen en ouderen. Iedereen doet het. Over de hele wereld. En weet je waarom? Yoga werkt!