Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Cirkel Anders omgaan met gevoelens en emoties door Angela Roelen

MA 21 SEPevenement
Cirkel 'Anders omgaan met gevoelens en emoties'

Angela Roelen
Noordwijk

Gratis online meditatie, live vanuit de kudde door Mirjam Rutten

MA 21 SEPonline aanbod
Gratis online meditatie, live vanuit de kudde

Mirjam Rutten
Online

Training Bewust Beter Ademen door Vera Slot

DI 22 SEPtraining
Training Bewust Beter Ademen

Vera Slot
Hillegom

DI 22 SEP
Inloop bij LiefdeWerk: kom je een kopje thee drinken?

Carla Ouwehand en Angela Roelen
Noordwijk

DI 22 SEPworkshop
Een ander zelfbeeld, een ander gevoel (elke dag mogelijk)

Annette Oppenberg-Buijsman
Voorhout

DO 24 SEPtraining
Mindfulness training acht weken in Hillegom (zie ook 15 september start training in Voorhout)

Sabina Huurneman
Hillegom

DO 24 SEPevenement
Vrouwen Reading Healing (op iedere dag van de week op afspraak mogelijk)

Petra Meiburg
Hillegom

DO 24 SEPinformatiebijeenkomst
Bewust Bollenstreek organiseert: infoavond Jouw Immuunsysteem met Marjon Hornung

Bewust Bollenstreek
Noordwijk

DO 24 SEPwandeling
StrandBEVRIJDING!

Dennis Kivit
Noordwijk

VR 25 SEPworkshop
Workshop Visionboard 'Ontdek wat jouw verlangen is!'

Lisette Goldman
Noordwijk

ZA 26 SEPevenement
De faalangstbus komt langs in de Bollenstreek

Sandra Keizer
Hillegom, Lisse, Sassenheim en Voorhout

ZA 26 SEPworkshop
workshop Natural Health (geneeskrachtige kruiden)

Gerry Boots
Noordwijk

ZA 26 SEPcursus
Stromen - workshop

Judith van Kampen
Noordwijk

ZA 26 SEPworkshop
Workshop Homeopathie EHBO: Herfst

Marjon Hornung
Noordwijk

ZA 26 SEPcursus
Truffelceremonie Special Editie voor ervaren reizigers !! ( weekend)

André Straathof
Noordwijkerhout

ZA 26 SEPtraining
Jaartraining: maak van hooggevoeligheid je kracht

Silvia Vink-Heemskerk
Voorhout

ZO 27 SEPfilm
LiefdeWerk Film & High Tea 'A million steps for love'

Angela en Julie
Noordwijk

Onze Professionals

Corrie Drijver

Coaching - Diverse Coaching
Danscoaching

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Marja Huijbens

Medium
Privéconsulten, workshops en paranormale avonden

Marja Huijbens
Lisserbroek

Annette del Prado

Coaching - Diverse Coaching
Matters at Heart - Annette del Prado

Matters at Heart
Annette del Prado
Sassenheim

Massage
Lymfedrainage- Detoxen met het apparaat de Lymphomed

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Kleding
Tweedehands (merk) kinderkleding, speel- én ontmoetingsplek!

Toost, op al het kleins in het leven
Lotty Klassen
Hillegom

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Happy met Tao - Healing Tao & Qigong

Happymettao
Angelique Dencker
Lisse

Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Eten & Drinken
Zelfoogsttuin: Pluk de oogst of tuinier ook mee!

Elsgeesterhof
Ingrid Verdegaal
Voorhout

Muziek & Zang
Zang en improvisatie voor jouw event

Bi in the moment
Birkit Rietveld
Hillegom

Coaching - Lifecoaching
Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt

AMN Coaching
Maartje Van Harlingen Nijman
Hillegom

Coaching - Diverse Coaching
Intuitief coach ' leef je eigenwijsheid'

Essie Rademakers
Noordwijkerhout

Coaching - Lifecoaching
Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn
Noordwijk

Coaching - Leiderschapscoaching
krachtpatsers.nu

Krachtpatsers.nu
Juliëtte van Eeten
Sassenheim

Winkels
SOS armband voorzien van contactgegevens om veilig op pad te kunnen

Icetags SOS armbanden
Krista van Kaathoven
Noordwijkerhout

Healing en reading
energetisch healer

Engelwortel Healing
Evelien Logtenberg
Noordwijk

Communicatie en presentatie
Hazius Media / Marjolein de Haas van Dorsser - Social Media Ondersteuning

Hazius Media
Marjolein de Haas van Dorsser
Voorhout

Voetreflexologie & Voetzorg
MeriDiaan voetreflex

MeriDiaan Voetreflex
Diana Siemerink-Buskens
Noordwijk

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair Health & Lifestylecoach

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers
Oegstgeest

Yoga
Be Yin Fitbrigade

Be Yin Fitbrigade, Yin yoga, ademtechniek, koudetrainingen
Jan Kraaijenoord en Trijntje van Duijn
Katwijk

Homeopathie
Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Psychotherapie
Zonder omwegen direct naar de oplossing. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Arthur de Jong
Noordwijk

Voetreflexologie & Voetzorg
Praktijk voor Voetreflexologie en Bioresonantie

Praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie
Ans Kasting
Sassenheim

Yoga
Hatha Yoga Voorhout

Mala Yogaschool
Hester van Kleij - Seesing
Voorhout

Creativiteit
'Tell me a story and I'll paint you a picture' (systemische verhalen)

Move2more coaching & development
Tina Willekes-Scoon
Noordwijkerhout

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig therapeut

Maak jezelf beter bv
Patrick van Velzen
Lisse

Verlies- en rouwbegeleiding
Rouwverwerking - leren aanvaarden van wat is

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman
Voorhout

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach

HartExperts
Mirjam Ruigrok-Loos
Lisse

Coaching - Kindercoaching
Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie

Prakijk Erbij
Marijke Kuperij
Sassenheim

Coaching - Bedrijfscoaching
Ontdek de expert in jou en laat dat online zien

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Muziek & Zang
Magical sounds bring you to another world

Hans Elzinga
Noordwijk

Coaching - Lifecoaching
Expert in genderidentiteit/(outdoor)lifecoach/hardlooptrainer

B-Lifecoaching
William Slotboom
Sassenheim

Bioresonantie
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Healing en reading
Trance mediumschap

Spiritueel medium en healer
Helma van de Giessen, van der Plas
Katwijk

Voedingsadvies & Coaching
Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!

Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëtist
Bianca Hermans
Voorhout

Haptonomie & Haptotherapie
Gina van der Plas

Haptonomie Katwijk
Gina van der Plas
Katwijk

Psychotherapie
Psychodynamische therapie

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Natuurbeleving
Natuurgids, natuurbeleving, natuureducatie, seizoenswandelingen, moestuinlessen, excursies en struin

Moedertje Groen
Tessa Yanover
Noordwijk Zh

Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei

Inzicht in Jezelf
Willianne van Strijen
Hillegom

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Sjamanisme
Moon's farm/ Z-I-N Methode

Moon's farm
Esther van Wijnen
Noordwijk

Kindertherapie
speltherapie en ouderbegeleiding

Speltherapie Rijnland
Mascha Van Delft
Oegstgeest

Coaching - Diverse Coaching
AD(H)D coach/ nlp trainer en coach/ ik help je stromen

Van Kampen Training en Coaching
Judith van Kampen
Noordwijk

Lichaamswerk
Van Chronische klacht naar blijvend Pijnvrij

Praktijk Sneijders
Sigrid Sneijders
Hillegom

Wellness
Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Elly de Visser
Lisse

Centra voor Bewustwording
Benieuwd naar jouw levensdoelen en levensmissie?

Doelbewust Leven
Andrea Spanjer-van Egmond
Katwijk aan Zee

Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Noordwijk

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR

Mindfulness Hillegom
Sabina Huurneman
Hillegom

Yoga
Yoga in Hillegom, ook buitenlessen in de zomer

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver
Hillegom

Yoga
Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w

Yogabeach
Michelle Braams
Noordwijk

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!