Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Kees Noort

Communicatie en presentatie
Web development

Buro Noort
Kees Noort
Lisse

Sylvia van van Wonderen-Nijland

Coaching - Diverse Coaching
Coach - specialisatie Perfectionisme coaching. De last van je perfectionisme loslaten? Het kan!

toMakeSense
Sylvia van van Wonderen-Nijland
Hillegom

Nicolette Mittelmeijer

Massage
Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Kunst
Boetseerworkshops in Hillegom

Vincent de Kievit
Hillegom

Kindertherapie
Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie

Prakijk Erbij
Marijke Kuperij
Sassenheim

Coaching - Diverse Coaching
Verbeter de relatie tussen motivatie, talent, ontwikkeling en het werk

In4change
Gwendolyn van den Akker
Voorhout

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskunde en voeding

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Ademtherapie
verbonden ademen

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Communicatie en presentatie
Communicatieconcepten voor een gezonde onderneming en samenleving

My FoodStyle
Isabelle Groenstege
Noordwijk

Mindfulness & Compassie
Cursus Mindfulness

Velsen & Partner B.V.
Jan Velsen
Sassenheim

Kunstzinnige therapie
Kinder en volwassen therapie

KleurKracht
Diane Dijkgraaf
Lisse

Healing en reading
Balans herstellen en levensenergie vrij laten stromen door energetische behandelingen.

Hart van Jade
José Kortekaas- de Groot
Lisse

Wellness
Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Elly de Visser
Lisse

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige Therapie Hillegom

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Sandra Keizer
Hillegom

Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling

Soul Balance
Michelle Caseley
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Jolanda Post coach

Jolanda Post Coach
Jolanda Post
Rijnsburg

Coaching - Diverse Coaching
Vitaliteitscoach

Ilona de Haas Vitaliteitscoach
Ilona de Haas
Noordwijk

Healing en reading
energetisch healer

Engelwortel Healing
Evelien Logtenberg
Noordwijk

Coaching - Lifecoaching
ToBeYou

ToBeYou
Miranda van der Kwaak
Noordwijkerhout

Winkels
NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee

NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee
Carla Hoek
Katwijk aan Zee

Coaching - Lifecoaching
life & adem coach ' leef je eigenwijsheid'

Essie Rademakers
Noordwijkerhout

Kleding
Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen

Lemon Hill
Jolijn Kramer-Koopmans
Lisse

Coaching - Lifecoaching
Van bewustwording naar transformatie...hoe mooi is dat!

Vanuit Essentie
Annemiek van Wijnbergen
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
MdlL-Coaching | perspectief in ontwikkeling

MdL-Coaching
Marieke de Leeuw
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgerichte coaching

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Verlies- en rouwbegeleiding
Azul coaching

Azul Coaching
Dineke Ooms
Katwijk

Coaching - Wandelcoaching
Petra Meiburg Natuurcoach

Petra Meiburg Natuurcoach
Petra Meiburg
Hillegom

Psychotherapie
'Hechting en heling in relaties'

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.

Licht-op-Talent
Annette Damman
Hillegom

Voedingsadvies & Coaching
Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!

Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëtist
Bianca Hermans
Voorhout

Muziek & Zang
Zang en improvisatie voor jouw event

Bi in the moment
Birkit Rietveld
Hillegom

Reiki en magnetiseren
Cursus Reikimaster

Velsen & Partner B.V.
Jan Velsen
Sassenheim

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexoloog

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Move2more - in verbinding ontwikkelen

Move2more coaching & development
Tina Willekes-Scoon
Noordwijkerhout

Familie- en systeemopstellingen
Van ervaren, voelen, en zien.... naar inzicht en nieuw perspectief

Vanuit Essentie
Annemiek van Wijnbergen
Lisse

Yoga
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Familie- en systeemopstellingen
Opstellingen met Paarden | Ervaar de kracht en de wijsheid van paarden

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Mirjam Rutten
Noordwijk

Centra voor Gezondheidszorg
Pijn specialist

Maak jezelf beter bv
Patrick van Velzen
Lisse

Energetisch werk
Praktijk Heel Krachtig!

Praktijk Heel Krachtig
Janneke Scherrenberg
Noordwijk

Verhuur Accommodaties
35m2 sfeervolle praktijkruimte

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver
Hillegom

Energetisch werk
Access Bars sessies en classes

Bi in the moment
Birkit Rietveld
Hillegom

Coaching - Kindercoaching
Blij Leven, coachpraktijk voor jongeren. Specialisatie: motivatieproblemen

Blij Leven, coachpraktijk voor pubers en hun ouders
Marieke Ringrose-Blijleven
Lisse

Homeopathie
Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Noordwijk

Opleiding en Training
Leef en werk vanuit jouw talenten!

Licht-op-Talent
Annette Damman
Hillegom

Communicatie en presentatie
Business Bouwen op jouw manier

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier
Noordwijk Zh

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Miranda Bakker
Lisserbroek

Levensbeschouwing en Religie
Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst

Palliam
Noordwijk

Yoga
Hatha Yoga, Stoel Yoga, Yoga voor Kinderen, Yoga voor Ouder & Kind, Workshops en nog veel meer

YOGA-PUUR
Jutta Olbrich
Noordwijk

Winkels
Bijzondere cultuurbeleving in onze boekenwinkel!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei

Inzicht in Jezelf
Willianne van Strijen
Hillegom

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!