Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Yolande van Bilderbeek

Bioresonantie
Bioresonantie

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Maartje Van Harlingen Nijman

Coaching - Lifecoaching
Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt

AMN Coaching
Maartje Van Harlingen Nijman
Hillegom

Petra Meiburg

Healing en reading
Petra Meiburg Natuurcoach

Petra Meiburg Natuurcoach
Petra Meiburg
Hillegom

Massage
Holistische massage, therapeutisch. Luister naar je fluisterend lijf. Wat gaat er echt in je om!

Dian Gaustad Praktijk voor Massage en Bewustwording
Dian Gaustad
Katwijk

Verlies- en rouwbegeleiding
Petra van Oorschot

Petra van Oorschot
Petra van Oorschot- Suringa
Sassenheim

Kindertherapie
Coach en Therapeut Brainspotting

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman-Schrandt
Sassenheim

Coaching - Lifecoaching
ToBeYou

ToBeYou
Miranda van der Kwaak
Noordwijkerhout

Sport en Beweging
Samen sportief in beweging komen

True-D beweeg coach
Trude Kuijt
Katwijk

Communicatie en presentatie
Web development

Buro Noort
Kees Noort
Lisse

Voetreflexologie & Voetzorg
'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie

Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie
Henriëtte Roso
Voorhout

Yoga
Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w

Yogabeach
Michelle Braams
Noordwijk

Eten & Drinken
Groenteburgers uit de Bollenstreek

To Maat
Marjolijn Balk
Voorhout

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Happy met Tao - Healing Tao & Qigong

Happymettao
Angelique Dencker
Lisse

Vrouwenspiritualiteit
Creatief met Maya wijsheid

Oeloeka
Josje van der Giesen
Hillegom

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig therapeut

Maak jezelf beter bv
Patrick van Velzen
Lisse

Healing en reading
Praktijk voor Reconnective Healing® en The Reconnection® in Oegstgeest

Reconnect your Heart
Gabie Devaney
Oegstgeest

Familie- en systeemopstellingen
Online Opleiding Familieopstellingen

Velsen & Partner B.V.
Jan & Elvira Velsen
Sassenheim

Coaching - Diverse Coaching
Body en Mindtherapeut

Praktijk Eigen Kracht
Kirsty van de Vijver
Bennebroek

Massage
Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Elly de Visser
Lisse

Opleiding en Training
AD(H)D coach/ nlp trainer en coach / mbit coach/ docent Nederlands

Van Kampen Training en Coaching
Judith van Kampen
Noordwijk

Verlies- en rouwbegeleiding
Rouwverwerking - leren aanvaarden van wat is

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman
Voorhout

Theater
Tijdloos, universeel en invoelbaar theater

De Makers Theater
Nicolette Terhaag-Alkemade en Laura Martin
Noordwijk

Coaching - Kindercoaching
Hulp bij het opvoeden en begeleiden van gevoelige kinderen en jeugd

Ouder-, Kind- & jeugdcoach Bee Special
Debby van Paridon - Kraaijeveld
Noordwijkerhout

Voetreflexologie & Voetzorg
Linreflex Voetreflexologie

Linreflex voetreflexologie
Carolinda van der Linden-Peters
Noordwijkerhout

Retraites
Yoga en klanken

Gezondheidscentrum Lisse
Marjan Suijten
Lisse

Ademtherapie
Ademcoach

Soul Balance
Michelle Caseley
Sassenheim

Communicatie en presentatie
Hazius Media / Marjolein de Haas van Dorsser - Social Media Ondersteuning

Hazius Media
Marjolein de Haas van Dorsser
Voorhout

Centra voor Gezondheidszorg
Pijn specialist

Maak jezelf beter bv
Patrick van Velzen
Lisse

Energetisch werk
Praktijk Heel Krachtig!

Praktijk Heel Krachtig
Janneke Scherrenberg
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgericht, systemisch, holistisch

VeelzijdigOntwikkelen
Angélique van der Zijden
Oegstgeest

Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Yoga
Yogastudio Yolande van Kesteren

Yoga en Pilatesstudio Yolande van Kesteren
Yolande van Kesteren
Noordwijk

Natuurbeleving
Natuurgids, natuurbeleving, natuureducatie, seizoenswandelingen, moestuinlessen, excursies en struin

Moedertje Groen
Tessa Yanover
Noordwijk Zh

Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven

Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Vera Slot
Hillegom

Sjamanisme
Truffelceremonie

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Kleding
Tweedehands (merk) kinderkleding, speel- én ontmoetingsplek!

Toost, op al het kleins in het leven
Lotty Klassen
Hillegom

Bioresonantie
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Creativiteit
'Tell me a story and I'll paint you a picture' (systemische verhalen)

Move2more coaching & development
Tina Willekes-Scoon
Noordwijkerhout

Coaching - Bedrijfscoaching
Ondernemen op jouw manier

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
NLP (neuro Linguistisch Programmeren)en oplossingsgerichte trainer en coach in communicatie en perso

LightHouse Communication
Karin Wiebenga - Neelen
De Zilk

Mindfulness & Compassie
Mindfulness 1 daagse Stiltedagen & Mindfulness Training

InBalance Mindfulness
Jennifer Dawn Hordijk-Faure
Noordwijk

Healing en reading
Balans herstellen en levensenergie vrij laten stromen door energetische behandelingen.

Hart van Jade
José Kortekaas- de Groot
Lisse

Communicatie en presentatie
Fotografie voor Ondernemers

Lia Remmelzwaal Fotografie
Lia Remmelzwaal
Hillegom

Coaching - Diverse Coaching
AD(H)D coach/ nlp trainer en coach/ ik help je stromen

Van Kampen Training en Coaching
Judith van Kampen
Noordwijk

Coaching - Lifecoaching
Ik help vrouwen met pijn of vermoeidheid naar vrijheid, regie en meer energie.

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld
Noordwijkerhout

Healing en reading
Jorine Taal

Claire Wisdom
Jorine Taal
Voorhout

Coaching - Diverse Coaching
Mooie vrouw we gaan je Sparkle weer vinden! Stresscounselor | Beweegcoach

Vanessa de Bondt
Noordwijk

Muziek & Zang
Zang en improvisatie voor jouw event

Bi in the moment
Birkit Rietveld
Hillegom

Yoga
Be Yin Fitbrigade

Be Yin Fitbrigade, Yin yoga, ademtechniek, koudetrainingen
Jan Kraaijenoord en Trijntje van Duijn
Katwijk

Ademtherapie
verbonden ademen

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!