Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Inge Schrier

Coaching - Bedrijfscoaching
Ondernemen op jouw manier

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier
Noordwijk Zh

Ania van der Meer

Voetreflexologie & Voetzorg
Onze podololoog bekijkt samen met de cliënt hoe optimaler en klachtenvrij te kunnen bewegen.

Podologie Bollenstreek
Ania van der Meer
Noordwijkerhout

Karin Sillevis

Psychotherapie
'Hechting en heling in relaties'

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Verhuur Accommodaties
Studioverhuur voor persoonlijke en spirituele groei

Juna yoga
Judith Jansen
Hillegom

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijl coaching & Voedingsadvies

Livoli
Wendy in 't Veld
Lisse

Lichaamsgerichte Therapie
Rebalancer

Licht van Binnen - Rebalancing & Ademcoach
Bernadette Hermans
Hillegom

Wellness
Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Elly de Visser
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
De Actieve Coach, antwoorden op jouw levensvragen, op een actieve manier in de buitenlucht.

De Actieve Coach
Jeannette Portillo
Katwijk

Eten & Drinken
Puur eten & drinken proeverijen | interessante sprekers | bijzondere locatie

De Sociale Verbinders
Anja Romein
Lisse

Voedingsadvies & Coaching
Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!

Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëtist
Bianca Hermans
Voorhout

Counselling
Body en Mindtherapeut

Praktijk Eigen Kracht
Kirsty van de Vijver
Bennebroek

Familie- en systeemopstellingen
Het onzichtbare, zichtbaar laten worden.

ToBeYou
Miranda van der Kwaak
Rijnsburg

Massage
Ontspanningsmassage

Peter Schipper Massage
Peter Schipper
Lisse

Coaching - Kindercoaching
Blij Leven, coachpraktijk voor jongeren. Specialisatie: motivatieproblemen

Blij Leven, coachpraktijk voor pubers en hun ouders
Marieke Ringrose-Blijleven
Lisse

Communicatie en presentatie
Fotografie voor Ondernemers

Lia Remmelzwaal Fotografie
Lia Remmelzwaal
Hillegom

Coaching - Kindercoaching
kinderbrainspotting therapeut, kindercoach

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman-Schrandt
Sassenheim

Body Stress Release
BSR Bollenstreek, praktijk voor Body Stress Release

BSR Bollenstreek
Sandra van Eeuwijk-Hobo
Lisserbroek

Kruidentherapie
Moon's farm/ Z-I-N Methode

Moon's farm/ Z-I-N Methode
Esther van Wijnen-Formanek
Noordwijk

Ademtherapie
De adem is de sleutel naar ontspanning en vitaliteit

Yoga by Esther
Esther Augustinus
Noordwijk

Coaching - Kindercoaching
Kindercoach voor hoogsensitieve kinderen, jongeren en hun ouders

Coachpraktijk Stefanie
Stefanie Veld
Katwijk

Levensbeschouwing en Religie
Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst

Palliam
Noordwijk

Sjamanisme
Moon's farm/ Z-I-N Methode

Moon's farm
Esther van Wijnen
Noordwijk

Psychotherapie
Psychodynamische therapie

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Massage
Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Coaching - Lifecoaching
Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt

AMN Coaching
Maartje Van Harlingen Nijman
Hillegom

Bioresonantie
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Energetisch werk
Energietherapie en Coaching

It's up to you energietherapie
Stephanie de Groot
Noordwijkerhout

Coaching - Diverse Coaching
Begeleider van levensprocessen voor individuen/ teams/organisaties

jktransformatiecoaching
Jannie Kamerman
Hillegom

Yoga
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Coaching - Kindercoaching
Hulp bij het opvoeden en begeleiden van gevoelige kinderen en jeugd

Ouder-, Kind- & jeugdcoach Bee Special
Debby van Paridon - Kraaijeveld
Noordwijkerhout

Familie- en systeemopstellingen
Van ervaren, voelen, en zien.... naar inzicht en nieuw perspectief

Vanuit Essentie
Annemiek van Wijnbergen
Lisse

Massage
Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Elly de Visser
Lisse

Psychologische hulp
Studiekeuze professional

Linda Henry
De Zilk

Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling

Soul Balance
Michelle Caseley
Lisse

Verhuur Accommodaties
35m2 sfeervolle praktijkruimte

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver
Hillegom

Natuurgeneeskunde
Voor een natuurlijke aanpak van uw gezondheidsklachten

Marisca Sylva | Natuurgeneeskunde Hillegom
Marisca Sylva van der Ploeg
Hillegom

Rouw- en verliesbegeleiding
Azul coaching

Azul Coaching
Dineke Ooms
Katwijk

Kindertherapie
Therapie voor mijn kind

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Bioresonantie
Praktijk voor Voetreflexologie en Bioresonantie

Praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie
Ans Kasting
Sassenheim

Eten & Drinken
ONBESPOTEN groenten en fruit, antibioticavrij vlees en nog veel meer (h)eerlijke producten.

Indoorvolkstuin / Gezondergroen.nl
Gerardo van Egmond
Rijnsburg

Massage
Lymfedrainage- Detoxen met het apparaat de Lymphomed

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Happy met Tao - Healing Tao & Qigong

Happymettao
Angelique Dencker
Lisse

Coaching - Lifecoaching
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Move2more - in verbinding ontwikkelen

Move2more coaching & development
Tina Willekes-Scoon
Noordwijkerhout

Homeopathie
Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Coach - specialisatie Perfectionisme coaching. De last van je perfectionisme loslaten? Het kan!

toMakeSense
Sylvia van van Wonderen-Nijland
Hillegom

Coaching - Lifecoaching
Jolanda Post coach

Jolanda Post Coach
Jolanda Post
Rijnsburg

Healing en reading
Praktijk voor Reconnective Healing® en The Reconnection® in Oegstgeest

Reconnect your Heart
Gabie Devaney
Oegstgeest

Energetisch werk
Energie management

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!