Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Jennifer D Hordijk-Faure

Mindfulness & Compassie
Mindfulness 1 Day Silent Retreats & Courses for Groups & Individuals

InBalance Mindfulness
Jennifer D Hordijk-Faure
Noordwijk

Marjon Hornung

Homeopathie
Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Noordwijk

Kerstin Wehner

Wellness
Natuurzuivere huidverzorging met Dr. Hauschka produkten

Dr. Hauschka Cosmetics in Noordwijk
Kerstin Wehner
Noordwijk

Yoga
Yogastudio Hillegom

Juna yoga
Judith Jansen
Hillegom

Voetzorg & Voetreflexologie
MeriDiaan voetreflex

MeriDiaan Voetreflex
Diana Siemerink-Buskens
Noordwijk

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie voor Helden en Buitenbeentjes. In 7 stappen van boos, bang, onzeker naar moedi

Kind en Kunstwerkt!
Jacqueline van der Zalm
Noordwijk

Relatietherapie
Individuele- en Relatietherapie

Zetetica Coaching, Counseling en (Relatie)Therapie
drs. Wendelyn Leenheer
Lisse

Rouw- en verliesbegeleiding
Creatieve rouwverwerking

Ieder Op Eigen Wijze
Angela van Hees
Sassenheim

Sociaal ondernemen
De JoJo: weggeefwinkel, repaircafé, fietsreparaties, ontmoetingsplaats en meer!

De JoJo / Stichting Repair Cafe Teylingen
Lisa de Blok
Sassenheim

Orthomoleculaire therapie in Bollenstreek
Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Coaching - Lifecoaching
Holistisch Life Coach

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Coaching - Leiderschapscoaching
personal en business coaching

PMC Consultancy
Petronella Maria Cornelia van den Berg
Noordwijk

Massage
Massage, zowel energetisch als therapeutisch

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Coaching - Diverse Coaching
Vitaliteitscoach voor mensen met (risico voor) hart- en vaatziekten

HartExperts
Mirjam Ruigrok-Loos
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Transformatiecoach voor individuen/ teams/organisaties

jk organisatiecoaching
Jannie Kamerman
Hillegom

Massage
Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Verhuur Accommodaties
Inspirerend Centrum Hillegom

Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Vera Slot
Hillegom

Homeopathie
Klassieke Homeopathie, gezond beter worden

Gea Verhofstad Natural Health Solutions
Gea Verhofstad
Noordwijk

Bioresonantie
Bioresonantie

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Voedingsadvies & Coaching
Compleat Coaching - Dieetadvies & Coaching

Compleat Coaching - Dieetadvies & Coaching
Bianca Hermans
Lisse

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige Therapie Hillegom

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Sandra Keizer
Hillegom

Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master

Medium Mary Willemsen (Morish)
Mary Willemsen
Voorhout

Coaching - Lifecoaching
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Voetzorg & Voetreflexologie
esta - geraakt en aangeraakt worden

ESTA Praktijk voor Reflexzonetherapie en Counselling
Esther Zwartepoorte
Voorhout

Voetzorg & Voetreflexologie
Vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Dans & Beweging
Open Floor dansmeditatie - Oegstgeest & Leiden

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Familie- en systeemopstellingen
Ritueel Familie-Systemisch Werk

Familie-Opstellingen aan Zee
Gonny Méjan
Katwijk Zh

Verhuur Accommodaties

Qoffee and More
Lisse

Voetzorg & Voetreflexologie

praktijk Huber voor Shiatsu en voetreflexologie
Hildegard Huber-Riedinger
Katwijk

Massage
Ayurvedische massage, ontspanningsmassage, thaise voet- en hoofdmassage

MSCE massages
Martin Smits
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei

Inzicht in Jezelf
Willianne van Strijen
Hillegom

Eten & Drinken
Duurzaam, Groen én Sociaal!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Yoga
Hatha yogalessen op het strand van Noordwijk en in Voorhout & Warmond

Yogabeach
Michelle Braams
Voorhout

Natuurgeneeskunde
Praktijk voor Voeding- en Lifestylecoaching

Leef Bewust Gezond!
Christien Abbink
Voorhout

Bouwen en Wonen
Voor bewuste mensen die ekologisch en gezond willen bouwen en wonen

Hiro Natuurlijk Wonen
Wim van Biezen
Vogelenzang

Massage
L Kruik Sport en Ontspanningsmassage

Leo Kruik Sport en ontspanningsmassage
Leo Kruik
Lisse

Dans & Beweging
Biodanza

Biodanza, Dans, Persoonlijke ontwikkeling, mindfulness in beweging, Leiden, Lisse, Oegstgeest
Larem Deinas
Leiden

Shiatsu Therapie
Shiatsu therapie Huber-Riedinger

praktijk Huber voor Shiatsu en voetreflexologie
Hildegard Huber-Riedinger
Katwijk

Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Begaafdheidsspecialist. Word wie je werkelijk bent.

Licht-op-Talent
Annette Damman
Hillegom

Massage
Energetische massages

Zense Coaching en Massage
Marlene de Groot-Kievit
Noordwijk

Haptonomie & Haptotherapie
Gina van der Plas

Haptonomie Katwijk
Gina van der Plas
Katwijk

Kindertherapie
Therapie voor mijn kind

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom (nl)

Coaching - Wandelcoaching
Coaching in de natuur

Binnenstebuiten Buiten
Carola (C.A.M.) Bisschop
Noordwijkerhout

Eten & Drinken

Kievit
Katwijk

Yoga
YogAlign; de yoga die je houding verbetert.

LilaCenter
Ruby Halfschepel
Hillegom

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflexoloog

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Coaching - Wandelcoaching
Wandelen naar Werk

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans
Noordwijkerhout

Regressie- en reïncarnatietherapie
Regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom (nl)

Coaching - Lifecoaching
Coaching en training voor de hooggevoelige (HSP)

Guus Zijlstra Coaching
Guus Zijlstra
Sassenheim

Tips uit de agenda

Weblog

Advertenties

Boekenwinkel Van Der Meer / Het Cultuurcafé - U kunt uw boeken via deze website bestellen én gratis thuis laten bezorgen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek