Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Anne Ageeth Slegtenhorst

Zelfrealisatie
Online Internationale Transformationele Coachopleiding. CCA gecertificeerd

Het Hele Mens Huis
Anne Ageeth Slegtenhorst
Noordwijk aan Zee

Yolande van Bilderbeek

Voedingsadvies & Coaching
Voedingsadvies & Coaching

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Jetty van der Gugten

Massage
Massage, zowel energetisch als therapeutisch

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach

HartExperts
Mirjam Ruigrok-Loos
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Spiritueel en energetisch therapeute, Mahatma coach en trainer voor " Inner Mastery."

Studio Duinvoet
yvonne Duin-Heruer
Noordwijk

Coaching - Wandelcoaching
Wandelen naar Werk

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans
Noordwijkerhout

Voedingsadvies & Coaching
Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!

Compleat Coaching - mental coach, leefstijlcoach en gespecialiseerd diëtist
Bianca Hermans
Lisse

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair Health & Lifestylecoach

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers
Oegstgeest

Coaching - Diverse Coaching
Life coaching voor meer zelf-bewust-zijn

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Anke Weber Smit
Oegstgeest

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige Therapie Hillegom

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Sandra Keizer
Hillegom

Energetisch werk
Energie Therapie

Energie Therapie Prana
Marijke van der Geest
Voorhout

Massage
Massage - Healing - Do-In

Het Leven Beweegt Je
Marise Bartels
Voorhout

Kindertherapie
speltherapie en ouderbegeleiding

Speltherapie Rijnland
Mascha Van Delft
Oegstgeest

Coaching - Diverse Coaching
Marlene de Groot - Zense traject voor de sensitieve vrouw

Zense Coaching en Massage
Marlene de Groot - Kievit
Noordwijk

Coaching - Wandelcoaching
Wandelcoach

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Eten & Drinken
Duurzaam, Groen én Sociaal!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Body Stress Release
BSR Bollenstreek, praktijk voor Body Stress Release

BSR Bollenstreek
Sandra van Eeuwijk-Hobo
Lisserbroek

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Happy met Tao - Healing Tao & Qigong

Happymettao
Angelique Dencker
Lisse

Wellness
Schoonheidssalon Just enJOY, biologische huidverbetering van binnen- en buitenuit.

Schoonheidssalon Just enJOY
Joyce Tuit
Voorhout

Counselling
Body en Mindtherapeut

Praktijk Eigen Kracht
Kirsty van de Vijver
Bennebroek

Rouw- en verliesbegeleiding
Samen stapsgewijs afstemmen op een passend afscheid

Leven ^ Verhalen
Vera Hols
Lisse

Astrologie
Astrologisch en psychologisch coach

Linda Henry
De Zilk

Yoga
Ontspanning van lichaam en geest door bewust te zijn van adem en beweging.

Yogastudio Laurenne
Laurenne Caspers
Rijnsburg

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Psychotherapie
'Hechting en heling in relaties'

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Communicatie en presentatie
Fotografie voor Ondernemers

Lia Remmelzwaal Fotografie
Lia Remmelzwaal
Hillegom

Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven

Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Vera Slot
Hillegom

Bouwen en Wonen
Voor bewuste mensen die materialen zoeken voor gezond / biologisch en ecologisch bouwen, onderhouden

Hiro Natuurlijk Wonen
Renate en Wim van Biezen
Lisserbroek -- Landgoed de Olmenhorst

Coaching - Kindercoaching
Kindercoach voor hoogsensitieve kinderen, jongeren en hun ouders

Coachpraktijk Stefanie
Stefanie Veld
Katwijk

Verhuur Accommodaties
35m2 sfeervolle praktijkruimte

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver
Hillegom

Levensbeschouwing en Religie
Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst

Palliam
Noordwijk

Verhuur Accommodaties
Broedplaats voor ZZPers

De Loft
Lisse

Psychotherapie
Psychodynamische therapie

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Coaching - Diverse Coaching
Coach vanuit het Jungiaans gedachtegoed, Brainspottherapeut

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman-Schrandt
Sassenheim

Eten & Drinken
Nissa, biologisch eetcafé met volop keuze in vegatarische en vegan gerechten!

Nissa café
Jenneke Rozendaal
Hillegom

Healing en reading
Aura/ Chakra healing

Soul Balance
Michelle Caseley
Lisse

Communicatie en presentatie
Web development

Buro Noort
Kees Noort
Lisse

Communicatie en presentatie
Laat zien dat jij expert bent - deel je passie ook via Social media

Trudy Pannekeet Social Media Marketing adviseur
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Coaching - Diverse Coaching
NLP (neuro Linguistisch Programmeren)en oplossingsgerichte trainer en coach in communicatie en perso

LightHouse Communication
Karin Wiebenga - Neelen
De Zilk

Kruidentherapie
Moon's farm/ Z-I-N Methode

Moon's farm/ Z-I-N Methode
Esther van Wijnen-Formanek
Noordwijk

Zwangerschapsbegeleiding
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR

Mindfulness Hillegom
Sabina Huurneman
Hillegom

Wellness
Schoonheidssalon Elemental Beauty

Schoonheidssalon Elemental Beauty Lisse
Angelique Rutgrink
Lisse

Healing en reading
Via (zelf) healing tot vrijheid, blijdschap, gezondheid en meer energie

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Anke Weber Smit
Oegstgeest

Yoga
Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Winkels
Bijzondere cultuurbeleving in onze boekenwinkel!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Coaching - Lifecoaching
Lifecoach - onthaasten en positief perspectief ontwikkelen met Mindful Fotograferen

Lia Remmelzwaal - Lifecoach en Fotograaf
Lia Remmelzwaal
Hillegom

Communicatie en presentatie
Klanten krijgen - stel jij de juiste vragen? Overtuigen versus Meenemen in je verhaal

Het Hele Mens Huis
Anne Ageeth Slegtenhorst
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgerichte coaching

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Rouw- en verliesbegeleiding
Rouwverwerking - leren aanvaarden van wat is

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman
Voorhout

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek