Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Andre Straathof

Ademtherapie
verbonden ademen

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Leo Kruik

Massage
L Kruik Sport en Ontspanningsmassage

Leo Kruik Sport en ontspanningsmassage
Leo Kruik
Lisse

Annemiek van Wijnbergen

Coaching - Lifecoaching
Van bewustwording naar transformatie...hoe mooi is dat!

Vanuit Essentie
Annemiek van Wijnbergen
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Coach - specialisatie Perfectionisme coaching. De last van je perfectionisme loslaten? Het kan!

toMakeSense
Sylvia van van Wonderen-Nijland
Hillegom

Voedingsadvies & Coaching
Health coach Marjolein - gewichtsconsulent en voedingsadviseur

Health coach Marjolein - gewichtsconsulent & voedingsadviseur
Marjolein van Hesselingen
Hillegom

Familie- en systeemopstellingen
Opstellingen met Paarden | Ervaar de kracht en de wijsheid van paarden

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Mirjam Rutten
Noordwijk

Rouw- en verliesbegeleiding
Creatieve rouwverwerking

Ieder Op Eigen Wijze
Angela van Hees
Sassenheim

Yoga
Hatha Yoga waarbij je adem de zachte verbinding is tussen lichaam & geest

Yoga by Esther
Esther Augustinus
Noordwijk

Bioresonantie
Bioresonantie

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Coaching - Wandelcoaching
Wandelen naar Werk

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans
Noordwijkerhout

Coaching - Bedrijfscoaching
Persoonlijke en zakelijke groei

PMC Principes Mastermind, laws to suCces
Petra M.C. van den Berg
Noordwijk

Yoga
Stem van je Hart - invaldocent voor yoga en meditatie

Stem van je Hart
Inge Tulen
Voorhout

Coaching - Diverse Coaching
begeleider van hooggevoelige mensen

KleurigLeven
Silvia Vink-Heemskerk
Voorhout

Yoga
Hatha yogalessen op het strand van Noordwijk en in Voorhout & Warmond

Yogabeach
Michelle Braams
Voorhout

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair Health & Lifestylecoach

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers
Oegstgeest

Coaching - Diverse Coaching
Life coaching voor meer zelf-bewust-zijn

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Anke Weber Smit
Oegstgeest

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR

Mindfulness Hillegom
Sabina Huurneman
Hillegom

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Creativiteit
'Tell me a story and I'll paint you a picture' (systemische verhalen)

Move2more coaching & development
Tina Willekes-Scoon
Noordwijkerhout

Yoga
Hatha Yoga, Stoel Yoga, Yoga voor Kinderen, Yoga voor Ouder & Kind, Workshops en nog veel meer

YOGA-PUUR
Jutta Olbrich
Noordwijk

Homeopathie
Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Yoga
Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam

Gezondheidscentrum Lisse
Marjan Suijten
Lisse

Coaching - Lifecoaching
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Verbeter de relatie tussen motivatie, talent, ontwikkeling en het werk

In4change
Gwendolyn van den Akker
Voorhout

Kindertherapie
speltherapie en ouderbegeleiding

Speltherapie Rijnland
Mascha Van Delft
Oegstgeest

Coaching - Lifecoaching
Holistisch Life Coach

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexoloog

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Orthomoleculaire therapie
Praktijk Linda Zandbergen, Praktijk voor orthomoleculaire therapie en darmtherapie

Praktijk Linda Zandbergen
Linda Nijsen- Zandbergen
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Coach vanuit het Jungiaans gedachtegoed, Brainspottherapeut

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman-Schrandt
Sassenheim

Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgerichte coaching

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Coaching - Kindercoaching
Blij Leven, coachpraktijk voor jongeren. Specialisatie: motivatieproblemen

Blij Leven, coachpraktijk voor jongeren vanaf de leeftijd van 10 jaar
Marieke Ringrose
Lisse

Wellness
Schoonheidssalon Elemental Beauty

Schoonheidssalon Elemental Beauty Lisse
Angelique Rutgrink
Lisse

Healing en reading
Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master

Medium Mary Willemsen (Morish)
Mary Willemsen
Voorhout

Verhuur Accommodaties
Ruimte voor bewustwording

Yoga Centrum Voorhout
Esti Rotteveel
Voorhout

Coaching - Lifecoaching
Executive Life coach voor vrouwelijke directie, managers en ondernemers

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn
Noordwijk

Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling

Soul Balance
Michelle Caseley
Lisse

Verhuur Accommodaties
verhuur praktijkruimte voor persoonlijke ontwikkeling & groei.

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Coaching - Wandelcoaching
Wandelcoach

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Meditatie
meditatie bijeenkomsten

Oase StressCoaching
Herman Steenvoorde
Hillegom

Mindfulness & Compassie
Mindfulness 1 daagse Stiltedagen & Mindfulness Training

InBalance Mindfulness
Jennifer Dawn Hordijk-Faure
Noordwijk

Massage
Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Eten & Drinken
Bonte Kraai, biologisch eetcafé

Bonte Kraai, biologisch eetcafé
Jan Kraaijenoord
Katwijk

Voetreflexologie & Voetzorg
esta - geraakt en aangeraakt worden

ESTA Praktijk voor Reflexzonetherapie en Counselling
Esther Zwartepoorte
Voorhout

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskunde en voeding

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Opleiding en Training
Hypnotherapie opleiding

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Petra Visser
Noordwijk

Psychotherapie
'Hechting en heling in relaties'

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Haptonomie & Haptotherapie
Gina van der Plas

Haptonomie Katwijk
Gina van der Plas
Katwijk

Verhuur Accommodaties
Verhuur Zaal of Coachruimtes Energia Positiva

Energia Positiva
Anne Ageeth Slegtenhorst
Sassenheim

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach

HartExperts
Mirjam Ruigrok-Loos
Lisse

Verhuur Accommodaties
Studioverhuur voor persoonlijke en spirituele groei

Juna yoga
Judith Jansen
Hillegom

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek