Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Anne Ageeth Slegtenhorst

Verhuur Accommodaties
Verhuur Zaal of Coachruimtes Energia Positiva

Energia Positiva
Anne Ageeth Slegtenhorst
Sassenheim

Sandra Keizer

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige Therapie Hillegom

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Sandra Keizer
Hillegom

Petra Hoek

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair therapeut volgens klinische Psycho Neuro Immunologie

pH vitaal
Petra Hoek
Lisse

Winkels
Bijzondere cultuurbeleving in onze boekenwinkel!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Coaching - Kindercoaching
Kindercoach, Hoogbegaafdheidsspecialist & hooggevoeligheid

Bureau Geluk(t)
Maud de Zwart - Goedemans
Lisse

Coaching - Kindercoaching
To Grow Coaching, coaching voor hooggevoelige kinderen, kinderen met faalangst, weerbaarheidstrainer

To Grow Coaching
Rebecca van Noort-Foyle
Lisse

Wellness
Schoonheidssalon Elemental Beauty

Schoonheidssalon Elemental Beauty Lisse
Angelique Rutgrink
Lisse

Massage
Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Opleiding en Training
Hypnotherapie opleiding

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Petra Visser
Noordwijk

Yoga
Bewust worden van JeZelf

Yoga Centrum Voorhout
Esti Rotteveel
Voorhout

Lichaamswerk
Rebalancer

Licht van Binnen - Rebalancing praktijk
Bernadette Hermans
Hillegom

Voetzorg & Voetreflexologie
esta - geraakt en aangeraakt worden

ESTA Praktijk voor Reflexzonetherapie en Counselling
Esther Zwartepoorte
Voorhout

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflexoloog

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Kleding
Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen

Lemon Hill
Jolijn Kramer-Koopmans
Lisse

Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Rouw- en verliesbegeleiding
Azul coaching

Azul Coaching
Dineke Ooms
Katwijk

Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.

Licht-op-Talent
Annette Damman
Hillegom

Haptonomie & Haptotherapie
Gina van der Plas

Haptonomie Katwijk
Gina van der Plas
Katwijk

Communicatie en presentatie
Fotograaf - Bedrijfsfotografie & Koppelfotografie

Lia Remmelzwaal - Lifecoach en Fotograaf
Lia Remmelzwaal
Hillegom

Coaching - Kindercoaching
Kindercoach voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders

Coachpraktijk Stefanie
Stefanie Veld
Katwijk

Voedingsadvies & Coaching
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Miranda Bakker
Lisserbroek

Coaching - Lifecoaching
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!

LiefdeWerk
Angela Roelen
Lisse

Coaching - Lifecoaching
Holistisch Life Coach

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Psychotherapie
Psychodynamische therapie

Lovte
Mirjam Rieken
Voorhout

Coaching - Diverse Coaching
Zense Coaching - vind je weg naar liefde, geluk en rust.

Zense Coaching en Massage
Marlene de Groot-Kievit
Noordwijk

Bioresonantie
Bioresonantie

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Reizen & Vakanties
Selecteer uit de mooiste spirituele reizen, ook voor professionals een mooie uitdaging.

Spirituele vakantie reizen
Diana Bergsma
Zutphen

Land- en Tuinbouw
Landgoed de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst
Lisserbroek

Retraites
Yoga en klanken

Gezondheidscentrum Lisse
Marjan Suijten
Lisse

Coaching - Diverse Coaching
Access Consciousness Bars, & 3 Principes Transformatie coaching

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek
Voorhout

Kindertherapie
Therapie voor mijn kind

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Voetzorg & Voetreflexologie
Vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Kindertherapie
Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie

Prakijk Erbij
Marijke Kuperij
Sassenheim

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair Health & Lifestylecoach

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers
Voorhout

Opleiding en Training
Persoonlijke effectiviteit

Mentor Max
Max Ohlenschlager
Noordwijk

Voetzorg & Voetreflexologie
Onze podololoog bekijkt samen met de cliënt hoe optimaler en klachtenvrij te kunnen bewegen.

Podologie Bollenstreek
Ania van der Meer
Noordwijkerhout

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie

Biopathie
Christa Schipper
Lisse

Rouw- en verliesbegeleiding
Samen stapsgewijs afstemmen op een passend afscheid

Leven ^ Verhalen
Vera Hols
Lisse

Creativiteit
Schilderkunstlokaal voor kleur in je leven!

Schilderkunstlokaal
Jeannette Kauffman
Sassenheim

Psychotherapie
Therapie en coaching - voor verandering van binnenuit

Innerzijds therapie en coaching
Erhard Föllmi
Hillegom

Haptonomie & Haptotherapie
Mariëlle van der Meij / Haptonomie Katwijk

Haptonomie Katwijk
Marielle van der Meij
Katwijk aan den Rijn

Massage
Lymfedrainage- Detoxen met het apparaat de Lymphomed

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Eten & Drinken
Duurzaam, Groen én Sociaal!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Massage
Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer
Noordwijk

Homeopathie
Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Noordwijk

Communicatie en presentatie
Trainer Gastvrijheid

Monica Bunnik
Noordwijk

Regressie- en reïncarnatietherapie
In jouw probleem zit ook de oplossing. Dus doe wat werkt wanneer je verleden je in de weg zit!

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Arthur de Jong
Noordwijk

Healing en reading
Jorine Taal

Claire Wisdom
Jorine Taal
Voorhout

Voedingsadvies & Coaching
Neem zelf de touwtjes in handen! Anders doet een ander het.

Personal Touch van Diest
Anja van Diest
Hillegom

Psychotherapie
Zonder omwegen direct naar de kern van je probleem of klacht

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Arthur de Jong
Noordwijk

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek