Privacy statement

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Bollenstreek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Bollenstreek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Bollenstreek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Bollenstreek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Bollenstreek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Bollenstreek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Bollenstreek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Bollenstreek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Bollenstreek, kan Bewust Bollenstreek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Bollenstreek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Bollenstreek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Bollenstreek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Bollenstreek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Bollenstreek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Bollenstreek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Bollenstreek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Bollenstreek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Bollenstreek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Bollenstreek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Bollenstreek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Bollenstreek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Bollenstreek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Bollenstreek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Bollenstreek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Bollenstreek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Bollenstreek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Bollenstreek, gevestigd in Bollenstreek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Bollenstreek

Onze Professionals

Simone Warmenhoven

Fysiotherapie
Manuele Therapie Simone Warmenhoven

Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Simone Warmenhoven
Katwijk

Yolande van Bilderbeek

Bioresonantie
Bioresonantie

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek
Rijnsburg

Guus Zijlstra

Coaching - Lifecoaching
Coaching en training voor de (hoog)gevoelige (HSP)

Guus Zijlstra Coaching
Guus Zijlstra
Sassenheim

Coaching - Diverse Coaching
Vitaliteitscoach

Ilona de Haas Vitaliteitscoach
Ilona de Haas
Lisse

Yoga
Yoga in Hillgeom en Zomer-yoga in de duinen bij De Zilk

Yoga Praktijk Hillegom
cilla klaver
Hillegom

Winkels
Bijzondere cultuurbeleving in onze boekenwinkel!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Psychotherapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

eTransvision
Karin Sillevis
Lisse

Dans & Beweging
Open Floor dansmeditatie - Oegstgeest & Leiden

Open in Beweging
Corrie Drijver
Leiden

Dans & Beweging
Biodanza

Biodanza, Dans, Persoonlijke ontwikkeling, mindfulness in beweging, Leiden, Lisse, Oegstgeest
Larem Deinas
Leiden

Verhuur Accommodaties
Qoffee and more

Qoffee and More
Lisse

Homeopathie
Homeopathie Prakijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Noordwijk

Massage
L Kruik Sport en Ontspanningsmassage

Leo Kruik Sport en ontspanningsmassage
Leo Kruik
Lisse

Mindfulness & Compassie
Mindfulness & Zelf-Compassie trainingen, Yoga lessen

Your Balance Yoga & Mindfulness
Nancy van Beelen-Siebel
Voorhout

Orthomoleculaire therapie
Praktijk Linda Zandbergen, Praktijk voor orthomoleculaire therapie en darmtherapie

Praktijk Linda Zandbergen
Linda Nijsen- Zandbergen
Noordwijk

Yoga
Hatha Yoga Voorhout

Mala Yogaschool
Hester van Kleij - Seesing
Voorhout

Yoga
Yoga voor rust en energie in lichaam en geest.

Evenaar Yoga
Irma Crooijmans
Katwijk

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor

Athanor
Maria Franzi Föllmi
Hillegom

Communicatie en presentatie
Business Bouwen op jouw manier

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier
Noordwijk Zh

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexoloog

Helende Voetmassage
Dieuwertje Dullaert
Noordwijk

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Miranda Bakker
Lisserbroek

Astrologie
Astrologisch en psychologisch coach

Van duin naar zee
Linda Henry
De Zilk

Healing en reading
Aura/ Chakra healing

Soul Balance
Michelle Caseley
Lisse

Medium
Privéconsulten, workshops en paranormale avonden

Marja Huijbens
Lisserbroek

Coaching - Bedrijfscoaching
Trudy Pannekeet Social Media Marketing adviseur

Trudy Pannekeet Social Media Marketing adviseur
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Coaching - Lifecoaching
Ik help vrouwen met pijn of vermoeidheid naar vrijheid, regie en meer energie.

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld
Noordwijkerhout

Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Coach begaafdheid. Kunnen zijn wie je werkelijk bent.

Licht-op-Talent
Annette Damman
Hillegom

Sociaal ondernemen
De JoJo: weggeefwinkel, repaircafé, fietsreparaties, ontmoetingsplaats en meer!

De JoJo / Stichting Repair Cafe Teylingen
Lisa de Blok
Sassenheim

Bouwen en Wonen
Voor bewuste mensen die materialen zoeken voor gezond / biologisch en ecologisch bouwen, onderhouden

Hiro Natuurlijk Wonen
Renate en Wim van Biezen
Lisserbroek -- Landgoed de Olmenhorst

Zelfrealisatie
Of je nu een wens, doel of droom hebt: met deze therapie/coaching kraak je alle codes. Simpel :-)

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Arthur de Jong
Noordwijk

Healing en reading
Jorine Taal

Claire Wisdom
Jorine Taal
Voorhout

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoaching speciaal voor 50plus

Senior in Loopbaanregie
Simone Smit
Lisse

Kindertherapie
Coach en Therapeut Brainspotting

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman-Schrandt
Sassenheim

Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven

Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Vera Slot
Hillegom

Massage
Ontspanningsmassage

Peter Schipper Massage
Peter Schipper
Lisse

Coaching - Bedrijfscoaching
Maakt professionals productiever | training en coaching

Mentor Max
Max Ohlenschlager
Noordwijk aan Zee

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met paarden is: Voelen, Ontdekken, Ervaren en Leren met behulp van een paard. Kortweg: VOEL

VOEL! Coaching met paarden
Simone van der Slot
Voorhout

Communicatie en presentatie
Hazius Media / Marjolein de Haas van Dorsser - Social Media Ondersteuning

Hazius Media
Marjolein de Haas van Dorsser
Voorhout

Kunstzinnige therapie
Kinder en volwassen therapie

KleurKracht
Diane Dijkgraaf
Lisse

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijl coaching & Voedingsadvies

Livoli
Wendy in 't Veld
Lisse

Eten & Drinken
Duurzaam, Groen én Sociaal!

Boekhandel Van der Meer / Cultuurcafé
Noordwijk

Healing en reading
Spiritueel en energetisch therapeute, coach voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Studio Duinvoet
yvonne Duin-Heruer
Noordwijk

Shiatsu Therapie
Shiatsu therapie Huber-Riedinger

praktijk Huber voor Shiatsu en voetreflexologie
Hildegard Huber-Riedinger
Katwijk

Massage
Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie

ReFlax
Ruud Warmerdam
Voorhout

Verhuur Accommodaties
Verhuur Zaal of Coachruimtes Energia Positiva

Energia Positiva
Anne Ageeth Slegtenhorst
Sassenheim

Massage
Massage, zowel energetisch als therapeutisch

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten
Rijnsburg

Coaching - Lifecoaching
Executive Life coach voor vrouwelijke directie, managers en ondernemers

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn
Noordwijk

Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei

Inzicht in Jezelf
Willianne van Strijen
Hillegom

Ademtherapie
verbonden ademen

healjezelf
Andre Straathof
Noordwijkerhout

Massage
Ontspannings Massage,&Gerichte massage Nek, schouder,rug .zowel therapeutisch als ontspanning

Een gezonde leefstijl
Angelique van der Poel
Noordwijk

Verhuur Accommodaties
35m2 sfeervolle praktijkruimte

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver
Hillegom

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek