Begeleiding in aanvaarding & acceptatie voor gewenste veranderingen | Voorhout

Hoe ga je om met ongewenste gebeurtenissen in je leven zoals relatieproblemen, een (v)echtscheiding, stress en spanningen op je werk, onhandelbare pubers, angsten of iets anders? Meestal verzet je je daartegen en hoop je dat het overgaat. Met verzet wordt het vaak erger en lijd je er ook onder. Aanvaarding & acceptatie is het antwoord naar verlossing en bevrijding. Hierin kan ik je begeleiden om gewenste verandering(en) voor elkaar te krijgen of het onomkeerbare te accepteren zodat je verder kunt. 

Doordat ik een laag zelfbeeld had, ben ik altijd erg onzeker geweest. De thema' s in mijn leven zijn afkeuring en afwijzing die ik altijd probeerde te vermijden. Hierdoor heb ik geleerd mezelf constant aan te passen, wat niet alleen veel energie kostte maar waardoor mijn eigenwaarde bleef dalen. Ik zat in een neerwaartse spiraal totdat ik in een huwelijkscrisis belandde. Gek genoeg is dit mijn redding geweest!  Door de pijn en verdriet ben ik gaan nadenken en ben ik gaan uitzoeken hoe het zo ver was gekomen. Ik moest veel onder ogen zien, nieuwe keuzes maken en vooral uit mijn comfortzone komen! De winst is dat ik mezelf nog beter heb leren kennen, dat ik enorm gegroeid ben en dat mijn relaties liefdevol en levendig zijn.

Soms lukt het niet om het zelf op te lossen en kan ik je begeleiden om uit de neerwaartse spiraal te komen. Wil je gebruik maken van mijn ervaring, kennis en wijsheid? Vul het inschrijfformulier in op mijn website voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

 

Over Annette Oppenberg-Buijsman | Voorhout

Mijn naam is Annette Oppenberg-Buijsman, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 grote kinderen. Vorig jaar ben ik met Marco, mijn internetliefde, getrouwd en wonen wij in een oud opgeknapt huisje in Voorhout. Met Marco' s zoon erbij vormen wij een levendig samengesteld gezin. In 2013 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond en ben ik een nieuwe weg ingeslagen! Het geeft mij veel voldoening om anderen te mogen begeleiden in hun proces. Om iemands bewustzijn te vergroten zodat zij betere keuzes maken die leiden naar meer liefde en groei.

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ook ik geloof in de kracht van liefdevolle verbinding!

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman

Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek