Samen op ontdekkingsreis door jouw binnenwereld. Leef vrijer, authentieker, lichter en vitaler!

Soul Practice - Michèle Du Parand
Nieuw-vennep

Voel je warm welkom, bezielde Soul reiziger. Voel je thuis ♡. Verlang jij ernaar om ontspannen & moeiteloos je unieke, pure & kleurrijkste ware zelf te ontdekken, zien en zijn? This is your place to be yourself. To learn, heal, grow. Let's meet.

Hallo Soul reiziger, 

Mijn naam is Michèle Du Parand. Ik werk als Soulful Life Coach & Energetisch Begeleider. Het allerliefste wat ik doe is samen met jou op ontdekkingsreis gaan naar jouw binnenwereld. Met een glimlach  op mijn hart voel ik mij als een vis in het water wanneer ik iets bij jou in beweging zet.

Verlang je naar een vrijer leven met meer helderheid, lichtheid, voldoening & flow? Ben jij ready voor een diepe duik in jouw binnenwereld?

Graag nodig ik jou uit alles uit het leven te halen wat erin zit. Te leven vanuit je hart. Jezelf centraal te stellen. Je natuurlijk flow te volgen en te voeden. Je verlangens,dromen en passies voluit te leven en te ontdekken welke unieke kleuren jou passen als geen ander. 

Door te bewegen, je oorspronkelijkheid te ontdekken en omarmen en mee te gaan met de stroom van jouw leven, creëer je nieuwe wegen en maak je betekenisvolle plannen. Verbind jij deze plannen met innerlijk bewustzijn en de wijsheid van jouw lichaam dan ontstaan er magische momenten en wonderbaarlijke resultaten. 

Dmv individuele trajecten, diverse online workshops & masterclasses ontvang je hartgedragen, energetisch & praktische coaching en diepgaande begeleiding. 

Mijn kennis en ervaringswijsheid, passie voor energetisch werk & intuïtieve coaching en de 20 jaar werkervaring in de corporate wereld, deel ik heel graag met jou! Ik begeleid je met liefde op een stukje van jouw levenspad.

Jij bent uniek. Jij maakt een verschil. 

Voor jezelf. De ander. Voor de Wereld! 

Voel je warm welkom. 

Over Soul Practice - Michèle Du Parand

Ik begeleid jou heel graag naar een vrijer, authentieker & vitaler leven. Zin in een diepe duik in jouw binnenste? 

Hai, ik ben Michèle, eeuwige student van het leven en Human BE-ing, just like YOU. 

​2011 - Hét keerpunt in mijn leven. Een totale meltdown kondigde een geheel nieuw tijdperk aan. Dankbaarheid tot op de dag van vandaag voel ik voor dat moment. Want soms geeft het leven je precies wat je nodig heeft. Het heeft mij op mijn huidige pad gezet & uiteindelijk vleugels gegeven.

Vanuit een holistische visie laat ik jou graag zien, ervaren en voelen wat er allemaal mogelijk is wanneer jij jouw kleurrijke en puurste potentieel beleeft. Je ware zelf omarmt. Jouw uniekheid eert. En jouw natuurlijke levensritme voedt en volgt. Precies zoals je altijd al bedoeld bent te zijn. Puur, uniek en onaangepast JIJ!

En dan ... wandelt magie je leven in ♡. En ben je van onschatbare waarde voor jezelf en de wereld. 

Ik ontmoet je graag live in Nieuw-Vennep of online voor individuele begeleidingstrajecten en inspireer je graag tijdens één van de online workshop of masterclasses. Op mijn website lees meer over mij, Soul Practice en de verschillende trajecten. 

Wil jij alles uit het leven halen wat erin zit? En vind je het fijn hierin begeleid en geïnspireerd te worden terwijl je de touwtjes over je leven zelf in handen houdt? Ga mee op ontdekkingsreis. 

Plan via de website van Soul Practice jouw One-on-One Introcall. Let's meet, flow & enjoy! 

 


Soul Practice

Michèle Du Parand

Laan van Loevestein 20
2151 EB Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

Samen op ontdekkingsreis door jouw binnenwereld. Leef vrijer, authentieker, lichter en vitaler!