Holistische Life & Transformatie Coaching I Energetische Begeleiding

Soul Practice - Michèle Du Parand
Nieuw-vennep

Hallo mooi uniek mens! Verlang jij ernaar moeiteloos jouw pure ware zelf te ontdekken? Wil je graag hét verschil maken? Jouw authentieke Zielspad bewandelen en jouw bijdrage geven vanuit jouw unieke talenten? Let's meet! Voel je warm welkom.

Verlang je ernaar contact te maken met jouw oorspronkelijk blauwdruk? Ben jij ready voor een diepe duik in jouw binnenwereld? Wil jij dolgraag jouw unieke Zielspad bewandelen? 

Wil jij alles uit het leven halen wat erin zit? Jouw authentieke bijdrage geven vanuit houw unieke talenten. Is bewustzijnsontwikkeling iets waar je hart sneller van klopt? En ben je bereid kleur te bekennen? 

Als Holistisch Life Coach en Energetisch begeleider inspireer, uplift en begeleid ik jou graag.

Dmv individuele trajecten, diverse (online) workshops & masterclasses ontvang je hartgedragen, energetisch en praktische coaching en diepgaande begeleiding. Ik creër met liefde een veilige bedding waar alles er mag zijn. En deel mjijn ervaringswijsheid graag met jou. 

Verlang je naar een vervuld en lichter in pure vrijheid? Een leven met meer helderheid en lichtheid. Met meer voldoening en flow. Een leven met meer energie en ontspanning. 

Plan via de website van Soul Practice jouw gratis 'Inspiratiegesprek' in. Deze call is er speciaal voor jou om te kijken of werken met mij nu de meest dienende optie is voor jou. Om te voelen en ervaren of jij en ik - in het stadium van jouw leven en het pad wat jij graag wilt bewandelen -  een match zijn. 

Of neem een kijkje in de agenda van Bewust Bollenstreek en ervaar of er iets tussen zit wat bij jou resoneert.

​Voel je warm welkom! Voel je thuis bij Soul Practice ♡.

Let's meet, flow & enjoy! 

Over Soul Practice - Michèle Du Parand

Hallo mooi kleurrijk mens.

​Ik ben Michèle. Creator van Soul Practice. Sinds de geboorte van Soul Practice in 2017 bewandel ik meer en meer mijn unieke Zielspad.

En net als jij ben ik op reis. Een reis waar mijn transformatief- en helingwerk van de afgelopen twee decennia uitgegroeid is tot mijn Soulwerk. 

​​Vanuit een holistische zienswijze begeleid ik je met hart en ziel in jouw bewustzijns- & ontwikkelingsproces. Ik ben praktisch en experimenteel ingesteld. Ik leer door het leven zelf. Door te onderzoeken wat wel en niet werkt. Dit betekent dat ik zelf vaak 'moet' vallen en weer opstaan. Het is een heel natuurlijk en onmisbaar onderdeel van mijn groei- en transformatieproces. 

Dit leidt ertoe dat ik jou op basis van gelijkwaardigheid en vanuit eigen ervaring kan begeleiden, upliften, inspireren en adviseren. 

Mijn kennis en ervaringswijsheid, passie voor energetisch werk & intuïtieve coaching en de 20 jaar werkervaring tot 2011 in de corporate wereld, deel ik heel graag met jou! Ik begeleid je met liefde op een stukje van jouw levenspad naar een vervuld & lichter leven in pure vrijheid.

​Intuïtief reik ik je praktische en innovatieve oplossingen aan en breng je graag in contact met jouw lichaamsbewustzijn. Dankbaar maak ik daarbij gebruik van een schat aan ervaringswijsheid, mijn heldere vermogens en een variatie aan tools en technieken geheel afgestemd op jouw persoonlijke proces en natuurlijke behoefte.

Zodat jij, uniek als je bent, jouw leven kan vormgeven zoals dat van nature bij jou past. En jij je thuis voelt bij jezelf. 

​​Mijn natuurlijke stijl: open-minded, hartgedragen & down to earth. En ook direct & doortastend met een vleugje humor en een tikkie rebels.


Soul Practice

Michèle Du Parand

Laan van Loevestein 20
2151 EB Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

Holistische Life & Transformatie Coaching I Energetische Begeleiding