Lifecoaching

Inti Coaching
Hoofddorp

Lifecoaching, maar dan anders. Uit je hoofd en in je lijf! Door middel van paardencoaching en/of bokstherapie inzicht, overzicht en richting krijgen. Door te voelen en ervaren, kom je weer in beweging.

Uit je hoofd en in je lijf! Niet zitten en praten, maar naar buiten en bewegen! 

Na deze vorm van coaching en/of therapie ben je weer in staat om regie te pakken over jouw leven. Je staat achter jouw keuzes, je bent in staat om te voelen wat jouw lichaam kan en aangeeft. Je hebt weer overzicht en richting en bent weerbaar genoeg om de grillen van het leven aan te kunnen. 

Mijn coachstijl is rustig, doelgericht, doortastend. Maar ook empatisch en intuïtief. 

Nu denken heel veel mensen, wat een bijzondere combinatie. Maar beide stijlen gaan over lichaamsbewustzijn, inzicht krijgen, ervaren, voelen en patronen doorbreken. Lichaamstaal staat centraal. Bij de paardencoaching zal het paard vooral jouw lichaamstaal lezen en spiegelen, bij de bokstherapie ontdekken wij samen wat jouw lichaam jou vertelt. 

Tevens heb ik een speciaal aanbod voor mensen die overspannen zijn of in een burn-out zitten.

Tijdens de intake gaan we kijken wat er speelt en met welke doel jij aan de slag wilt. We kijken welke vorm of combinatie daarvan bij jou past. Je mag een losse sessie of een traject doen. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Nieuwsgierig? Of wil je vrijblijvend telefonisch of online kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Over Inti Coaching

Op 21-jarige leeftijd vertrok ik in mijn eentje naar Bolivia om stage te lopen bij de kinderbescherming. Daar leerde ik wat armoede is en wist ik dat ik mensen wilde helpen. Daar leerde ik ook mijn huidige man kennen waar ik twee kinderen mee heb gekregen. 

Op dit moment werk ik in loondienst bij een grote MBO-instelling als zorgcoordinator. Al 18 jaar werk ik met jongeren en jongvolwassenen die kwetsbaar zijn en veel begeleiding en coaching nodig hebben. Nu richt ik mij ook op de volwassenen. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft, wil echt in contact gaan en blijven en wil altijd maatwerk aan kunnen bieden. Elk mens heeft weer iets anders nodig. Echter merkte ik dat dat in een groot bedrijf heel erg lastig is. Geld is voornamelijk de grote drijfveer waardoor dat wat iemand echt nodig heeft op de achtergrond verdwijnt. Dat gaat regelrecht tegen mijn normen en waarden in, wat maakte dat ik voor mijzelf ben begonnen.

Zelf heb ik ook al veel meegemaakt. Thema's als loyaliteitsconflicten, rouw en verlies, integenerationeel trauma en huiselijk geweld en burn-out zijn allemaal voorbij gekomen. In mijn eigen proces heb ik geleerd dat het fijn is als je coach levenservaring heeft en echt snapt waar het over gaat. Maar ook dat ze goed opgeleid is en er een klik is. Nu ben ik op dat punt beland en ga graag naast je staan. 


Inti coaching

Lisa Schoumacher

Colijnstraat 6
2134 LP Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

Lifecoaching