Voor ouders en volwassenen die willen groeien in hun ontwikkeling

Praktijk Hart voor Jou
Noordwijk

Je hoeft niet diep in de put te zitten om naar een coach gaan, een coach kan je ook helpen als je nieuwsgierig bent naar wat je nog meer uit je leven kunt halen. Ik help je met liefde op weg om jouw pad te vinden

Tijdens een coachingstraject bij Praktijk Hart voor Jou, vraag ik jou de bereidheid om de diepte in te gaan. Ik begeleid jou aan de hand van jouw hulpvraag om te onderzoeken wat er ten grondslag ligt aan je probleem of vraag. Ik werk graag met gevoelsoefeningen, visualisaties en opstellingen. Om niet vanuit je hoofd, maar vanuit je gevoel inzicht te krijgen in de oorsprong. Maar ook omdat je op deze manier bij je eigen innerlijke wijsheid terecht komt en vaak zelf tot inzicht komt in wat jou gaat helpen.

Is voelen nou juist iets wat je moeilijk vindt? Ook dan is dit mijn coaching geschikt voor jou. Samen kijken we wat de oorzaak is en oefenen we in het contact leggen met je gevoel en jezelf.

Naast deze diepgang is er uiteraard ook ruimte om praktisch te kijken wat nodig is om verandering te realiseren. .Coaching is maatwerk en we zullen daarom samen kijken naar wat voor jou werkt.

Van mij mag je verwachten dat ik echt de tijd voor je neem. Ik plan bewust geen sessies achter elkaar, waardoor er echte aandacht voor jou en je verhaal is. Ik ben een gevoelsmens en laat de sessies daarom door mijn gevoel leiden. Mijn ervaring is, dat als we beiden uit ons hoofd en bij ons hart komen, de mooiste processen op gang komen.

Zowel losse sessies als trajecten zijn mogelijk. In mijn praktijk, online of bij jou thuis (5km rond Noordwijk). Voel je welkom! 

Over Praktijk Hart voor Jou

Even voorstellen… Ik ben Mirjam Laseur - van Ast, 44 jaar, getrouwd met Ferdinand, moeder van 2 prachtige kinderen en eigenaar van Praktijk Hart voor Jou. Altijd heb ik met kinderen gewerkt. Al van jongs af aan voelde ik dat ik verschil wilde maken voor kinderen. Hen wil helpen om hun weg te vinden. Juist als het even niet vanzelf lijkt te gaan.

Na het behalen van mijn studie Orthopedagogiek en Pabo heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs als leerkracht en ambulant begeleider. Daar ervaarde ik dat ik in het willen helpen van de kinderen een belangrijke schakel mistte… de ouders. Toen ik zelf moeder werd realiseerde ik mij dat kinderen ons onbewust spiegelen in wat aandacht vraagt in onszelf. Ik volgde opleidingen tot Kindertolk® en coach. Ik blijf het als moeder en kindertolk wonderlijk vinden om te zien wat voor liefdevolle boodschappen de kinderen voor ons ouders hebben. En wat er gebeurt als wij ze begrijpen en er mee aan de slag gaan.

Door mijn cliënten wordt mijn ik omschreven als warm, geduldig en liefdevol. “Mirjam kan op een mooie, heldere en constructieve manier inzichten geven waardoor je daar zelf op een positieve manier mee aan de slag kan gaan. Binnen enkele dagen veranderde de dynamiek tussen mij en mijn zoontje volledig.” 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij of mijn werkwijze. 

Warme groet, Mirjam Laseur – van Ast


Praktijk Hart voor Jou

Mirjam Laseur-van Ast

Jan van Kanhof 13
2202VL Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Voor ouders en volwassenen die willen groeien in hun ontwikkeling