Coaching om jouw ware pad te bewandelen

Praktijk Hart voor Jou
Noordwijk

Je hoeft niet diep in de put te zitten om naar een coach gaan, een coach kan je ook helpen als je nieuwsgierig bent naar wat je nog meer uit je leven kunt halen. Ik help je met liefde op weg om jouw pad te vinden

Tijdens een coachingstraject bij Praktijk Hart voor Jou, vraag ik jou de bereidheid om de diepte in te gaan. Ik begeleid jou aan de hand van jouw hulpvraag om te onderzoeken wat er ten grondslag ligt aan je probleem of vraag. Ik werk graag met gevoelsoefeningen, visualisaties en opstellingen. Om niet vanuit je hoofd, maar vanuit je gevoel inzicht te krijgen in de oorsprong. Maar ook omdat je op deze manier bij je eigen innerlijke wijsheid terecht komt en vaak zelf tot inzicht komt in wat jou gaat helpen.

Is voelen nou juist iets wat je moeilijk vindt? Ook dan is dit mijn coaching geschikt voor jou. Samen kijken we wat de oorzaak is en oefenen we in het contact leggen met je gevoel en jezelf.

Naast deze diepgang is er uiteraard ook ruimte om praktisch te kijken wat nodig is om verandering te realiseren. .Coaching is maatwerk en we zullen daarom samen kijken naar wat voor jou werkt.

Van mij mag je verwachten dat ik echt de tijd voor je neem. Ik plan bewust geen sessies achter elkaar, waardoor er echte aandacht voor jou en je verhaal is. Ik ben een gevoelsmens en laat de sessies daarom door mijn gevoel leiden. Mijn ervaring is, dat als we beiden uit ons hoofd en bij ons hart komen, de mooiste processen op gang komen.

Zowel losse sessies als trajecten zijn mogelijk. In mijn praktijk, online of bij jou thuis (5km rond Noordwijk). Voel je welkom! 

Over Praktijk Hart voor Jou

Tijdens de sessies zal ik, Mirjam Laseur – van Ast, jou begeleiden. In mijn praktijk combineer ik mijn missie, het helpen van kinderen om zichzelf te kunnen zijn in onze maatschappij. Met het delen van mijn ervaringen en kennis over kinderen en persoonlijke ontwikkeling.

Het leven heeft mij regelmatig voor uitdagingen gesteld, waarbij ik altijd op zoek ging naar de lessen die situaties mij brachten. Als echtgenoot en moeder, neem ik diezelfde instelling mee. Dit bracht mij niet alleen steeds een stap dichter bij mijzelf, maar ook op de weg van het hebben van mijn eigen praktijk. Met veel voldoening en passie help ik jou als ouder om jouw pad te bewandelen en daarmee je kind te helpen zijn of haar optimale zelf te zijn.

Ik heb naast mijn opleiding tot Kindertolk® een opleiding gevolgd tot Coach. En ik heb in het verleden heb ik mijn opleidingen Orthopedagogiek en leerkracht basisonderwijs behaald waarna ik in het onderwijs werkzaam ben geweest als leerkracht in het speciaal onderwijs en als ambulant begeleider.

In mijn praktijk werk ik bewust als coach en niet als therapeut. Een traject bij mij vraagt eigen inzet en motivatie, dat je zelf aan de slag gaat in de periode tussen de sessie met de inzichten die je hebt opgedaan. Waarbij ik je uiteraard stimuleer en steun om op deze manier tot mooie resultaten te komen.


Praktijk Hart voor Jou

Mirjam Laseur-van Ast

Jan van Kanhof 13
2202VL Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Coaching om jouw ware pad te bewandelen