Herontdek de liefdevolle verbinding met jezelf en jouw dochter

Ilse Mijnhart/ Moeder Dochter Coaching
Noordwijk

Moeder Dochter Coaching zet in op persoonlijke ontwikkeling en laat jullie samen groeien. Ga samen met je dochter de diepte in en verander jullie relatie voorgoed. Voor moeders en dochters van alle leeftijden. 

Ik bied coaching aan voor de verbinding tussen jou en jouw dochter. Daarin gaan jullie aan de slag met jullie eigen persoonlijke ontwikkeling en met elkaar. Daarnaast bied ik individuele coaching voor meisjes, meiden en vrouwen. Als ik met jouw dochter een coachingstraject aanga, betrek ik daarin altijd jou als moeder ook. In beide gevallen vraag ik volledige toewijding aan het traject van jou als moeder. Dit kan je ook van mij als coach verwachten.

Mijn aanpak is warm en pragmatisch. Ik geloof in een holistische benadering, bewustwording staat daarin centraal: het bewust worden van ingesleten patronen, negatieve gedachtes over jezelf en elkaar, ongezonde leefgewoonten of dieper liggende emotionele blokkades.

Samen met jouw dochter werken aan: 

 • doorbreken van negatieve patronen
 • vergroten van zelfvertrouwen
 • beter weten wat je wilt
 • maken van eigen keuzes 
 • stellen en bewaken van grenzen 
 • verbeteren van communicatie  
 • helen van trauma

Voor meisjes, meiden en vrouwen die weer de regie over hun leven in eigen handen willen nemen en gaan voor meer levensgeluk. 

Ik laat jou en jouw dochter in een veilige omgeving aan jullie coachvraag/vragen werken. Een goede basis creëren of herstellen waarbij we kijken naar jullie dynamiek, communicatie en gedrag. Jullie worden uitgenodigd om (weer) bij jezelf thuis te komen. 

Ik werk met 4 overkoepelende thema's: 

 • persoonlijke ontwikkeling
 • energetisch- en lichaamswerk
 • systemisch werk (oa familie opstellingen)
 • schaduwwerk

Ik bied jullie alternatieven voor de thema’s schuld en schaamte, die we veel in vrouwenlijnen zien. 

We richten ons op het vergroten van begrip, compassie en persoonlijke verantwoordelijkheid. 

 

Over Ilse Mijnhart/ Moeder Dochter Coaching

Ik ben Ilse Mijnhart, 38 jaar en woon met mijn man Burak en 2 zoontjes Bodhi en Ravi in Voorhout. Mijn moeder en ik spreken elkaar bijna dagelijks, lachen veel en hebben een fijne band. Dat was niet altijd zo, Ik heb lange tijd geworsteld met mijzelf en de omgang met mijn moeder verliep moeizaam, zeker in mijn pubertijd en als jonge vrouw was ik vaak boos op haar.

Heel wat jaren aan zelfontwikkeling verder weet ik dat mijn oude onzekerheid en zelf-saboterende patronen grotendeels voortkwamen uit de relatie met mijn moeder. Dit is geen verwijt naar haar, ik ben haar juist dankbaar dat ze mijn moeder is. Verwijten hebben mij lang klein gehouden, ik deed mijzelf te kort met alle boosheid in mij. 

Sinds 2016 ben ik heel actief bezig met het (her)ontdekken van mezelf en het leven. Zo heb ik o.a. veel mogen leren over mijn aandeel in de relatie met mijn moeder, hoe helend vergeving is en ook over mijn moeders verhaal, haar pijnen en de generaties vrouwen voor haar.

Zo bevrijdend en zo krachtig! Wat had ik dat graag met mijn moeder gedaan in de tijd dat ik het zo nodig had. Vandaar dat ik mijn missie zo sterk voel; moeders en dochters coachen, zodat ze in liefdevolle en bewuste verbinding met elkaar en zichzelf mogen zijn. De afgelopen 7 jaar heb ik geïnvesteerd om naast die lessen ook coachvaardigheden en coachervaring op te doen om zo goed mogelijk moeders en dochters te kunnen ondersteunen.


Moeder Dochter Coaching

Ilse Mijnhart

Offemweg 85
2201HC Noordwijk

Herontdek de liefdevolle verbinding met jezelf en jouw dochter