Diepere verbinding en meer harmonie in de relatie met jouw moeder of dochter.

Ilse Mijnhart/ Moeder Dochter Coaching
Noordwijk

Ik ben er voor moeders en dochters die wat ondersteuning kunnen gebruiken. In mijn praktijk in Noordwijk bied ik een plek om de liefdevolle verbinding met jezelf & jouw moeder of dochter te herontdekken. Voor moeders en dochters van alle leeftijden. 

Stel je voor: moeder en dochter die elkaar begrijpen, ondersteunen en samen groeien. Dat is waar Moeder Dochter Coaching om draait.

Ben jij op zoek naar een diepere verbinding met je moeder of dochter?
Wil je een  liefdevolle relatie (weder)opbouwen of jullie normaal
zo sterke band voortzetten, maar loop je tegen obstakels aan?

MDC biedt een unieke ruimte voor jullie beiden om te verkennen, begrijpen en verbinden. Ik sta klaar om jullie te begeleiden in een veilige omgeving d.m.v. doelgerichte gesprekken, oefeningen en empowerment technieken.

Of het nu gaat om het omgaan met uitdagingen in de pubertijd, het ontwikkelen van gezonde grenzen, of het versterken van zelfvertrouwen en zelfbeeld, ik stem af op de bijzondere dynamiek tussen moeders en dochters en sluit aan bij jullie behoeften en uitdagingen.

Door mijn coaching zullen jullie niet alleen een diepere band met elkaar ontwikkelen, maar ook effectieve tools en inzichten verwerven die jullie helpen om beter met elkaar te communiceren, ruzies op te lossen en elkaar te ondersteunen in elke fase van het leven.

Investeer vandaag nog in jullie band en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem nu contact op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een sterkere en hechtere relatie met je moeder of dochter.

Voor meiden en vrouwen die weer de regie over hun leven in eigen handen willen nemen en gaan voor meer levensgeluk. 

Wil je samen ontwikkelen en sterker worden als team?
Dan is Moeder Dochter Coaching voor jullie!

Over Ilse Mijnhart/ Moeder Dochter Coaching

ik ben Ilse Mijnhart, 38 jaar en woon met mijn man Burak en 2 zoontjes Bodhi en Ravi in Voorhout. Ik ben een vrolijke, sociale, ondernemende moeder die gek is op dieren en reizen. Ik geniet erg van het moederschap en leer graag nieuwe dingen. Sinds 2016 is mijn leven erg veranderd doordat ik weer vanuit het hart ben gaan leven i.p.v. alleen uit mijn hoofd. Het was/is een prachtige reis, waarin ik o.a. mijn liefde voor coaching heb ontdekt. En doe nu vooral veel meer van wat mij blij maakt. 

Het gaat vanzelf… al vanaf jongs af aan zie ik eerder het goede in mensen en ben ik geïnteresseerd in  gevoelens en beweegredenen van anderen. Daarnaast kan ik me makkelijk openstellen voor mensen door mijn nieuwsgierigheid en open hart. Naast mijn Moeder Dochter Coaching Praktijk in Noordwijk ben ik actief als seniorencoach voor de zorgorganisatie Florence in Den Haag en omstreken.

Met mijn empathie, expertise en warme aanpak help ik moeders en dochters om communicatiekloven te overbruggen, vertrouwen in zichzelf en elkaar te ontwikkelen en een sterke, hechte band op te bouwen die een leven lang meegaat.

Mijn missie: moeders en dochters coachen, zodat ze in liefdevolle en bewuste verbinding met elkaar en zichzelf mogen zijn.

Als toegewijde moeder-dochter coach, sta ik klaar om jullie te begeleiden op een reis van groei, begrip en liefde.


Moeder Dochter Coaching

Ilse Mijnhart

Offemweg 85
2201HC Noordwijk

Diepere verbinding en meer harmonie in de relatie met jouw moeder of dochter.