Marlene de Groot - Kievit ~ HSP hss Coach - leer positief omgaan met je hoogsensitiviteit

Zense Coaching
Noordwijk

Als coach help ik (hoog)sensitieve vrouwen meer rust en balans te vinden. Niet langer struggelen, je komt dicht bij jezelf, leert hoe je op een natuurlijk krachtige manier je grenzen aan geeft en een leven creëert waar je blij van wordt.

Hi, ik ben Marlene de Groot - Kievit en ik ben coach voor hoogsenstitieve vrouwen. Ik begeleid jou als hoogssensitieve vrouw naar vrijheid, ontspanning en balans. Door mijn coaching leer je positief met je hsp of hsp hss om te gaan en laat je oude patronen en emoties los. 

Waar loop je tegen aan in je leven, wat zit je dwars, wat lukt jou niet om te doorbreken in relaties, je werk of als moeder? Herken je jezelf als hoogsensitieve maar vind je het nog lastig om het te accepteren of er mee om te gaan? 

In de coaching kijken we naar wat er niet fijn loopt zoals veel in het hoofd zitten, moeite hebben loslaten en in je eigen energie blijven. Ook thema's als op een positieve manier grenzen aangeven en liefdevoller met jezelf om gaan en goed bij jezelf kunnen blijven. Samen met jou bekijk ik wat jij nodig hebt. Niet langer struggelen, ongelukkig voelen of te hard werken. Vaak blijven we maar doorgaan en extra hard werken om ons anders te gaan voelen. In mijn begeleiding en coaching laat ik je voelen dat het ook anders kan. Geloof mij, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Je bent het waard! Op mijn website marlenedegroot kun je meer over mij en mijn coaching lezen. Ook kun je hier de mooie ervaringen lezen van vrouwen die het coachtraject positief hebben afgerond♥

Over Zense Coaching

 

 

 

 


Zense Coaching - HSP Coaching

Marlene de Groot - Kievit

Overbeek 56
2201 JX Noordwijk

Marlene de Groot - Kievit ~ HSP hss Coach - leer positief omgaan met je hoogsensitiviteit