Marlene de Groot - Coaching en healing voor hoogsensitieve vrouwen. HSP als kracht en kiezen voor je

Zense Coaching
Noordwijk

Als coach help ik (hoog)sensitieve vrouwen meer rust en balans te vinden. Niet langer struggelen, je komt dicht bij jezelf, leert hoe je op een natuurlijk krachtige manier je grenzen aan geeft en een leven creëert waar je blij van wordt.

Leuk om kennis te maken! Ik ben Marlene de Groot - Kievit en ik ben coach voor hoogsenstitieve vrouwen. Met Zense bied ik coaching en online trainingen. Ik begeleid vrouwen zich vrijer, fijner en gelukkiger te voelen. Loslaten van oude ballast en patronen die niet werken. Leren van nieuwe manieren om positief om te gaan met je hoogsensitiviteit. Zodat het mooie van jou gezien kan worden en jij het leven creert waar je blij van wordt en je energie geeft in plaats van dat het je energie kost. Waar loop je tegen aan in je leven, wat zit je dwars, wat lukt jou niet om te doorbreken? Bijv in je relatie, als moeder of op je werk?

In de coaching kijken we naar blokkades en negatieve patronen zoals veel in het hoofd zitten, moeite hebben loslaten en in je eigen energie blijven. Ook thema's als op een positieve manier grenzen aangeven en liefdevoller met jezelf om gaan. Samen met jou bekijk ik wat jij nodig hebt. Niet langer struggelen, ongelukkig voelen of te hard werken. Vaak blijven we maar doorgaan en extra hard werken om ons anders te gaan voelen. In mijn begeleiding en coaching laat ik je voelen dat het ook anders kan. Geloof mij, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Je bent het waard! Op mijn website marlenedegroot kun je meer over mij en mijn coaching lezen. Ook kun je hier de mooie ervaringen lezen van vrouwen die het coachtraject positief hebben afgerond♥

Over Zense Coaching

 

 

 

 


Zense Coaching - HSP Coaching

Marlene de Groot - Kievit

Overbeek 56
2201 JX Noordwijk

Marlene de Groot - Coaching en healing voor hoogsensitieve vrouwen. HSP als kracht en kiezen voor je