De rust & ruimte over je leven terug krijgen en het vertrouwen in jezelf

Me Time Nancy
Noordwijk

Als Lifecoach en ervaringsdeskundige help ik je de rust & ruimte over je leven terug te krijgen en het vertrouwen in jezelf.

Als Life-coach en ervaringsdeskundige help ik je de rust & ruimte over je leven weer terug te krijgen en het vertrouwen in jezelf. 

Wat doe ik anders dan andere lifecoaches?

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het voelt, wat het met je doet en hoeveel impact het op je leven heeft wanneer je niet lekker in je vel zit. In mijn eigen proces ben ik erachter gekomen na veel vallen en opstaan met welke stappen je een BLIJVEND resultaat behaald. Dit is mijn eigen ontwikkelde methode genaamd MTN (Me Time Nancy) geworden die ik tevens toepas in mijn sessies.

Wat ik anders doe in mijn coaching is o.a. dat ik dieper ga dan alleen maar op de oppervlakte aanpassingen te doen. Ik pak de wortels aan!!    

Wat  Levert het je op?

*Jij weet hoe jij je criticus in je hoofd het zwijgen oplegt * Er komt meer zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen in je leven * Je bent niet meer afhankelijk van de mening van anderen * Jij laat jiet meer over je heenlopen * Jij stopt met overleven en vechten tegen dat wat er is * Jij gaat oplossingsgerichter kijken  * Jij durft uit je comfortzone te gaan * Jij zal hierdoor een leuker en gelukkiger persoon worden * jezelf op nummer zetten *Jij weet dat je niks moet!

Verder ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor mijn coachees die een traject volgen, voor het geval dat nodig mocht zijn. Ik ben er voor jou!!

      

 

Over Me Time Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot, getrouwd en we hebben vier zonen. Ruim 14 jaar geleden heb ik een depressie gehad. Het was een hele moeilijke tijd. Dit was het begin van mijn reis om mezelf weer terug te vinden. Het ging met vallen en opstaan maar tijdens deze reis heb ik veel geleerd en heeft het mij tot vele inzichten gebracht. Ik ben het leven nog meer gaan waarderen en gaan omarmen. Ik leef mijn leven nu zoals ik dat wil in alle vrijheid en blijf dicht bij mezelf. 


Me Time Nancy

Nancy Haasnoot- van Houten

Parelduiker 21
2201XE Noordwijk

De rust & ruimte over je leven terug krijgen en het vertrouwen in jezelf