De rust & ruimte over je leven terug krijgen en het vertrouwen in jezelf

Me Time Nancy
Noordwijk

Als Lifecoach en ervaringsdeskundige help ik je de rust &ruimte over je leven weer terug te krijgen en het vertrouwen in jezelf

Als Life-coach en ervaringsdeskundige help ik je de rust & ruimte over je leven weer terug te krijgen en het vertrouwen in jezelf. 

Wat doe ik anders dan andere lifecoaches?

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe je van A naar B kan komen. Ik weet uit ervaring welke stappen je te zetten heb, de ups en downs. 

Ik heb een eigen methode ontwikkeld genaamd MTN (Me Time Nancy)die ik tevens toepas in mijn sessies met blijvend resultaat. Wat ik anders doe is dat ik de wortels aanpak!  We gaan oude patronen doorbreken door zelfs te laten wanneer  ze jou niet meer dienen. Leren naar je lijf te luisteren,  stil te zijn etc. Zo onstaat er ruimte en ben jij in staat om steeds dichter bij jezelf te komen. 

Je komt hierdoor meteen in beweging en je boekt na het eerste gesprek al direct resultaat. Rust, stress, veel piekeren, dwangmatige gedachten  het wordt allemaal verleden tijd.                                                 

 Wat  Levert het je op?

Een ontspannen leven waarin jij niks MOET, het gevoel van vrijheid zal ervaren, jezelf kan zijn, het leven leeft waar jij gelukkig van wordt.

 

Verder ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor mijn coachees mocht dat nodig zijn. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

metimenancy 

 

      

 

Over Me Time Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot ben getrouwd en heb vier zonen. Ruim elf jaar geleden heb ik een depressie gehad. Het was een hele moeilijke tijd, het begin van mijn reis om mezelf weer terug te vinden. Het ging met vallen en opstaan maar tijdens deze reis heb ik veel geleerd en heeft het mij tot vele inzichten gebracht. Ik ben het leven nog meer gaan waarderen en gaan omarmen. Ik leef mij leven nu zoals ik dat wil in alle vrijheid en blijf dicht bij mezelf. 


Me Time Nancy

Nancy Haasnoot- van Houten

Parelduiker 21
2201XE Noordwijk

De rust & ruimte over je leven terug krijgen en het vertrouwen in jezelf