Vanuit het hoofd terug in het hart, daar ontmoet je jezelf

Me Time Nancy
Noordwijk

Als Lifecoach begeleid ik mensen die zijn vastgelopen, dit kan door verschillende redenen komen. Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het voelt, wat het met je doet en hoeveel impact het op je leven kan hebben wanneer je niet lekker in je vel zit.

Als Life-coach laat ik je bewust worden van je eigen gedrag. Hierdoor leer je meer inzicht te krijgen over welke gewoontes niet meer fijn en passend voelen. Zo kan je oude patronen gaan loslaten en nieuwe maken die voor jou wel passend en goed voelen. Jezelf weer op nummer 1 zetten, jij bent immers de belangrijkste persoon in jouw leven! Op deze manier komt je stapje voor stapje dichter bij jezelf en kom je weer in balans.  Ik geef: Één op één sessies, Wandel -sessies en Online - sessies 

Ga voor meer informatie naar metimenancy 

 

      

 

Over Me Time Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot ben getrouwd en heb vier zonen. Ruim elf jaar geleden heb ik een depressie gehad. Het was een hele moeilijke tijd, het begin van mijn reis om mezelf weer terug te vinden. Het ging met vallen en opstaan maar tijdens deze reis heb ik veel geleerd en heeft het mij veel gebracht. Ik ben het leven nog meer gaan waarderen. Ik leef mij leven nu zoals ik dat wil in alle vrijheid en blijf dicht bij mezelf, dan ben ik namelijk de beste versie van mezelf. 


Me Time Nancy

Nancy Haasnoot- van Houten

Parelduiker 21
2201XE Noordwijk

Vanuit het hoofd terug in het hart, daar ontmoet je jezelf