Door uit het hoofd terug te gaan in het hart onmoet je jezelf

Me Time Nancy
Noordwijk

Als Life-coach begeleid ik mensen die zijn vastgelopen. Dit kan door verschillende redenen komen. Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het voelt, wat het met je doet en hoeveel impact het op je leven kan hebben wanneer je niet lekker in je vel zit.

Als Life-coach laat ik je ervaren en zien hoe jouw gedachten en gevoelens werken. Hierdoor leer je meer inzicht te krijgen en gaat het maken van eigen keuzes en beslissingen je beter af en krijg je weer meer grip op je leven. Zo onstaat er ook ruimte en ga je uit het hoofd terug in het hart. Je bent dan in staat om te leven in het Hier en Nu en je leven zo te leven zoals jij dat wilt in alle vrijheid. Ik geef: Één op één sessies, Wandel -sessies en Online - sessies 

Ga voor meer informatie naar mijn website toe. metimenancy 

 

      

 

Over Me Time Nancy

Ik ben Nancy Haasnoot ben getrouwd en heb vier zonen. Ruim tien jaar geleden heb ik een depressie gehad. Het was een hele moeilijke tijd maar ook het begin van mijn reis om mezelf weer terug te vinden. Het ging met vallen en opstaan maar  tijdens deze reis heb ik veel geleerd en heeft het mij veel gebracht. Ik ben het leven nog meer gaan waarderen. Ik leef mij leven nu zoals ik dat wil in alle vrijheid en blijf dicht bij mezelf, dan ben ik namelijk de beste versie van mezelf. 


Me Time Nancy

Nancy Haasnoot- van Houten

Parelduiker 21
2201XE Noordwijk

Door uit het hoofd terug te gaan in het hart onmoet je jezelf