Coaching van HSP-volwassenen en -kids

Praktijk Jolie
Hillegom

In mijn praktijk begeleid in HSP-volwassenen en HSP-kids (en hun gezin) naar meer balans in hun leven. De begeleiding benader ik vanuit energetische oogpunt en waarnemingen, in combinatie met mijn kennis en ervaring van hoogsensitiviteit.

Praktijk Jolie is ontstaan vanuit de passie om hoogsensitieve mensen in hun kracht te zetten! Want wat een prachtige eigenschap is het om hoogsensitief te zijn! In de huidige maatschappij zorgt dit gevoelige karakter echter soms voor uitdagingen. Hooggevoelige mensen raken snel overprikkeld en moeten hun eigen weg vinden om balans in hun leven te krijgen en houden. Hoogsensitieve kinderen worden vaak niet begrepen omdat hun gedrag net even anders is dan de meerderheid van de groep.  

In mijn praktijk begeleid ik zowel volwassenen als kinderen (en hun gezin) naar meer balans en een intuïtiever leven. Deze begeleiding benader ik vanuit mijn kennis en ervaring als HSP-er en moeder van een HSP- en strongwilledmeisje in combinatie met energetische waarnemen.

Naast deze begeleiding organiseer ik workshops en mindfullwandelingen, voor iedereen die meer zijn/haar intuïtie wil laten spreken! 

Over Praktijk Jolie

Mijn naam is Jolien Bleecke - de Looper (1986). Ik ben getrouwd en moeder van een dochter (2015). Met mijn gezin woon ik in Hillegom. 

Al jaren wist ik dat ik anders was dan heel veel mensen om mij heen, maar ik begreep niet waarom. Als ik na een drukke dag uitgeput op de bank lag, vond ik dat ik als jonge vrouw niet zo moest zeuren. Toen mijn dochter in 2015 geboren werd en zij figuurlijk mij de spiegel voorhield, ging ik zoeken op internet. Toen ik de kenmerken van "hoogsensitiviteit" (in mijn geval hoogstimulatief) las, viel bij mij alles op zijn plek! Nu wist ik wat ik was, maar nog niet hoe ik ermee om moest gaan. 

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb mijn eigen weg gevonden. Door intuïtief te leven, oftewel goed naar mijn lichaam en intuïtie te luisteren, heb ik balans gevonden in mijn leven. En balans in mijn leven, betekent ook een blije dochter (en man natuurlijk)! Want als je lief bent voor jezelf en luistert naar je eigen behoeften, straal ik dit uit naar je kinderen en word je de beste spiegel die je kan zijn! 

Deze rust en balans gun ik elke HSP-er!

 


Praktijk Jolie

Jolien Bleecke - de Looper

Lodewijk van Deijssellaan 36
2182VP Hillegom

Coaching van HSP-volwassenen en -kids