Hartenreistraject

Momenten voor Vrouwen
Lisse

Hartenreis: Een op jou afgestemd traject waar we in 6 sessies van 1 ½ a 2 uur samen onderzoeken wat er in jou hart leeft, wat je wilt loslaten of veranderen en hoe jij jou doelen kunt bereiken

Herken je dit?

Vermoeidheid, stress, slecht slapen, nergens aan toe komen voor jezelf, een gevoel van lusteloosheid of verslagenheid, je niet vrij voelen in je leven wat je leid. Telkens achter de feiten aanlopen, je doet je stinkende best en dan nog bereik je niet wat je eigenlijk wilt…

Je voelt jezelf niet goed genoeg, het lijkt soms of een ander het wel lukt en jou niet. Ondertussen houd jij alle ballen voor je omgeving in de lucht (en dat gaat je goed af) maar daar schiet jijzelf vaak bij in, want je wilt ze niet teleurstellen of tot last zijn dus cijfer jij jezelf (te) vaak weg.

Ergens weet je wel dat het anders kan en zou moeten. Eigenlijk wil je ook het roer omgooien voor jezelf, doen wat jij wilt of naar verlangt, je wilt gezien en gehoord worden, maar hoe pak je dat aan?

 

Ik nodig je uit op een Hartenreis

Een op jou afgestemd traject waar we in 6 sessies van 1 ½ a 2 uur samen onderzoeken wat er in jou hart leeft, wat je wilt loslaten of veranderen en hoe jij jou doelen kunt bereiken. Desgewenst kun je dit traject verlengen als je bepaalde thema’s die je tegen bent gekomen in het Hartentreis traject nog verder uit wilt diepen. Dit traject is voor ieder anders en kan bestaan uit natuur-coaching, intuïtieve coaching, ademwerk (transformational breathing), opstellingen, creatieve coachingsvormen, praktische tips en tools en energetische behandelingen.

Over Momenten voor Vrouwen

Mijn naam is Ramona, ik ben intuïtief life-coach, ademcoach en energetische Healer. Moeder van 2 mooie dochters waarvan de oudste dochter Autisme en ADHD heeft. Iets wat regelmatig voor extra uitdagingen zorgt maar ook mij verrijkt als mens zijnde. 

Naast Intuïtief coach, Ademcoach en Energetisch Healer ben ik een ook een echte verbinder, tussen mensen, maar ook zeer zeker een verbinder tussen hoofd, hart en ziel van mensen. Ik heb veel kennis, opleiding en ervaring op spiritueel en coach gebied en verweef dit ook in mijn coaching. Daarnaast ben ik een sociaal persoon, spiritueel maar wel nuchter, humor en doorzettingsvermogen zijn mijn kracht, ben eerlijk en recht door zee, invoelend en doortastend. Het leven heeft mij vele beproevingen en uitdagingen bezorgd, als persoon, als vrouw en als moeder. Wat mij tot een nog krachtiger persoon, Healer en coach heeft gemaakt met een brede, open minded visie.

Veel vrouwen houden alle ballen hoog, dragen dingen met zich mee die ze niet delen met anderen en dit gaat met enige regelmaat ten koste van zichzelf. Voor mijn gevoel mogen vrouwen, moeders, veel meer uit de schaduw getrokken worden zodat ze mogen en kunnen ZIJN wie en wat ze willen zijn. Gezien, erkend, gesteund en gewaardeerd worden hierin.

En dat is ook de reden waarom ik Momenten voor Vrouwen heb opgericht, om vrouwen momenten voor zichzelf te bieden om te voelen wie zij zijn, wat zij willen, wensen en verlangen. Momenten van meer rust, balans, kracht, energie en plezier in het leven. 

Graag verwelkom ik je voor een kennismakingsgesprek om te kijken of ik ook wat voor jou kan betekenen.


Momenten voor Vrouwen

Ramona

Prinsessestraat 97
2161RN Lisse

Hartenreistraject