Pachamama - Centrum voor Bewustzijn

Pachamama
Noordwijkerhout

Pachamama is een plek waar jij op een ontspannen manier aan jezelf kunt werken middels coaching, workshops, healings, readings en cursussen. Een combinatie van psychologie en spiritualiteit, zodat jij jouw zielsmissie kunt gaan leven.

Mijn aanpak is holistisch, waarbij ik gebruik maak van mijn uitgebreide kennis en ervaring als psycholoog, healer, medium en coach. De sessies worden volledig aangepast aan jouw wensen en behoeften. Hierdoor is elk traject uniek, zodat jij er alles uit kunt halen. De afgelopen zeven jaar heb ik onder andere yoga- en meditatie lessen verzorgd en verschillende cursussen en workshops gegeven gericht op het vergroten van het bewustzijn. Naast het spirituele pad heb ik vijftien jaar gewerkt als psycholoog binnen verschillende organisaties, waaronder het gevangeniswezen, reclassering, daklozen- en vluchtelingenopvang, begeleid wonen instellingen, verslavingszorg, forensische psychiatrie en de Universiteit. Op dit moment werk ik zowel online als offline met cliënten van over de hele wereld.Spreekt dit jou aan? Dan is dit wellicht het juiste moment om in jezelf te investeren, zodat je vanuit je hoogste waarheid en potentie kunt gaan leven. 

Over Pachamama

Vanaf jongs af aan heb ik interesse gehad in de niet zichtbare wereld. Al zolang ik mij kan herinneren heb ik contact met deze wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven lang op een spirituele ontdekkingstocht ben en veel kennis heb opgedaan binnen verschillende tradities, religies, filosofieën en levenswijzen. Zo heb ik verschillende cursussen gevolgd en onder andere in ashrams en boeddistische tempels geleefd. Deze ervaringen hebben mijn leven enorm verrijkt en ik ben dankbaar dat ik mij heb kunnen onderdompelen in andere culturen en tradities. De ontdekkingsreis heeft mij onder andere gebracht naar India, Nepal, Indonesië, Peru en Costa Rica.

Mijn pad is niet altijd gemakkelijk geweest. Lange tijd heb ik mijn gave om te communiceren met spirits als een last ervaren. Ik wilde ‘normaal’ zijn en erbij horen. Het is lastig geweest om mijn plek in deze 3D wereld te vinden. Dit heeft onder andere geleid tot depressies, burn-outs en lichamelijke klachten. Na een bijna dood ervaring in 2019 voelde ik heel sterk dat het mijn missie hier op aarde is om duisternis naar licht te transformeren. Om het leven en al haar facetten te omarmen.

Uiteindelijk verschillen donkerte en licht niet veel van elkaar. In beide zitten lessen en schoonheid verscholen. Ik heb vanwege mijn eigen healingproces de mogelijkheid gehad om met verschillende gurus, sjamanen en healers te werken. Keer op keer nodigden zij mij uit om mijn gaven met de wereld te delen. Ik voel dat die tijd nu is aangebroken.Ik heb vijftien jaar gewerkt als psycholoog binnen verschillende organisaties, waaronder het gevangeniswezen, reclassering, daklozen- en vluchtelingenopvang, begeleid wonen instellingen, verslavingszorg, forensische psychiatrie en de Universiteit. Daarnaast heb ik de afgelopen zeven jaar onder andere yoga- en meditatie lessen verzorgd en verschillende cursussen en workshops gegeven gericht op het vergroten van het bewustzijn. Op dit moment werk ik zowel online als offline met cliënten van over de hele wereld.

Ik vind het aanspreken van het zelfgenezend vermogen, veerkracht en het nemen van verantwoordelijkheid belangrijke uitgangspunten bij aanvang van een behandeling of traject. Iedereen heeft namelijk talenten en kwaliteiten. Het gaat niet om het onderdrukken van gebreken, maar om het omarmen van het leven zoals zij zich aandient in al haar vormen. Ik zie het leven vaak als een spel, waarbij we continu situaties krijgen aangereikt waardoor we verder kunnen groeien.


Pachamama

Kim van der Geest

Dorpsstraat 42
2211GD Noordwijkerhout

Pachamama - Centrum voor Bewustzijn