Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen

Pinkpoppie
Voorhout

Ik begeleid (jonge) volwassenen om vanuit hun kracht te gaan leven. Hoe je kunt genieten als de wereld je omverblaast? Ik leer je weer te gaan leven ipv overleven. We gaan werken vanuit diverse methodes waaronder de Ezzensz methode.

Wekom, mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jonge) mensen. Ik ben geen therapeut maar een begeleider. Ik neem je bij de hand en leer je wie je werkelijk bent. Ik werk met de Eszenz methode. In gemiddeld tien bijeenkomsten leer je wat hooggevoelig zijn is, hoe je bij jezelf kan blijven en hoe je zelf de regie van jouw leven terugneemt. Ben je op zoek naar je talenten en weet je echt niet wat je wil in het leven? Dan kunnen we ook aan de slag met de kleuren van het Aura-Soma systeem. De kleurencombinaties vertellen je wie jij bent, waar je uitdaging zit en hoe je hiermee aan de slag kunt. Kleurentherapie is een wetenschappelijk onderbouwde methode en gaat direct naar de kern van je vraag. Het is een zeer liefdevolle en zachte manier om jezelf beter te leren begrijpen. Mijn eigen hooggevoelig zijn is het sausje over de gebruikte methodes. Als ervaringsdeskundige werk ik vanuit mijn gevoel en stem ik me af op wat jou en de hulpvraag die je hebt. Mijn manier van werken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.  

 

 

Over Pinkpoppie

Mijn naam is Silvia , als kind was ik graag op mezelf, kon uren buiten op zoek zijn naar avonturen, mijn fantasie maakte me leven veilig. Dit was voor mij de manier om de harde buitenwereld te overleven. Naarmate ik ouder werd kwam de buitenwereld steeds harder en ongenadig binnen, ik wist niet beter dan maar doorgaan en vooral niet opgeven. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna burnout en was het tijd om op zoek te gaan naar wie ik werkelijk was. Met een lichaam wat op was en snakte naar rust kon ik maar een ding, en dat was naar binnen keren. Dat vond ik in eerste instantie doodeng, echter steeds meer ontdekte ik dat er van binnen een heel gevoelig en creatief mens verstopt zat. Na heel veel trainingen, coaching, cursussen en zelfstudie kwam ik terecht bij Antoine van Staveren. Zijn manier van werken liet me werkelijk begrijpen hoe je, als hooggevoelig mens in elkaar zit. En dat was zo'n verademing, dat gun ik iedereen. En zo ontstond mijn praktijk Pinkpoppie. Zijn wie je bent, in al je kracht en kwetsbaarheid. Werken met en vanuit gevoel, omdat dat is wat je bent als hooggevoelig mens, gebruik maken van je mooiste kracht. Ik leer je hoe je dat doet, en dan gaat de rest als vanzelf. Het avontuur van je leven! 


Pinkpoppie

Silvia Vink-Heemskerk

Voornhof 69
2215 XB Voorhout

Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen