Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen

Spirituele praktijk Silvia Heemskerk
Voorhout

Ik begeleid kinderen en volwassenen om vanuit hun kracht te gaan leven. Hoe je kunt genieten als de wereld je omverblaast? Ik leer je weer te gaan leven ipv overleven. We gaan werken vanuit diverse methodes waaronder de Sensi kids en Ezzensz methode.

Bij ons in de praktijk ben je van harte welkom als hooggevoelig persoon.  Wij geven jou, als hsp volwassene of kind, of als ouder van, op een speelse en eenvoudige manier, de tools om je te leren omgaan met hoog gevoelig zijn.We hebben allemaal weleens last van dat we ons gevoel even niet kunnen reguleren. Als volwassene kan zich dit uiten in een gevoel van een vol hoofd, weg willen uit een situatie, niet of slecht kunnen inslapen en uiteindelijk zelfs in een burn-out.Bij kinderen uit  het zich soms in snel huilen, moeite hebben met veranderingen, driftig worden of heel stilletjes terugtrekken in een hoekje. Als je hooggevoelig bent, dan werkt je zenuwstelsel en je hersenen anders dan iemand die niet hooggevoelig is. Je bent hierdoor nog gevoeliger voor indrukken van buitenaf, maar ook voor gevoelens in jezelf. Het is een hele kunst om te ontdekken of hetgeen wat je voelt van jouzelf is, of van de wereld om je heen.Als je niet weet hoe je je gevoel kunt her- en erkennen dan kost je dat veel energie. Je kunt bij ons komen voor een workshop, training of persoonlijke reading.

Over Spirituele praktijk Silvia Heemskerk

Mijn naam is Silvia. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd. Als kind was het voor mij heel normaal om samen met mijn onzichtbare vriendje te spelen. Tijdens mijn tienerjaren was ik erg gefasineerd door de dood. Wat gebeurd er met iemand die komt te overlijden en waar blijft die persoon dan? Het hield me enorm bezig, maar tegelijkertijd was ik bang voor alles wat maar met geesten te maken had. In de loop van de jaren verdween het zien en voelen naar de achtergrond, ik was mijn leven aan het opbouwen en dat koste veel energie en tijd. Maar toen ik zelf moeder werd kwam alles weer terug. Mijn zoontje "zag" ook van alles en mijn dochter bleek de gave ook geerfd te hebben. Omdat zij beiden soms enorm veel last hadden van alles voelen en zien ben ik me steeds meer gaan specialiseren in wat er allemaal ongezien om ons heen gaande is en hoe je dat kan integreren in je leven. En zo ben ik terug van weggeweest bij mezelf, Silvia met haar paranomale gaves als talent. Hoe onwijs mooi dat ik nu mijn talenten mag inzetten om mensen inzichten, troost en vertrouwen te geven. Dankbaar ook voor het vertrouwen wat ik krijg van de mensen die bij me komen. Ik hoop je graag te verwelkomen in mijn praktijk of bij je thuis. 

Met warme groet, Silvia 


Spirituele praktijk Silvia Heemskerk

Silvia Vink-Heemskerk


Voorhout

Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen