Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen

Pinkpoppie
Voorhout

Ik begeleid kinderen en volwassenen om vanuit hun kracht te gaan leven. Hoe je kunt genieten als de wereld je omverblaast? Ik leer je weer te gaan leven ipv overleven. We gaan werken vanuit diverse methodes waaronder de Sensi kids en Ezzensz methode.

Bij ons in de praktijk ben je van harte welkom als hooggevoelig persoon.  Wij geven jou, als hsp volwassene of kind, of als ouder van, op een speelse en eenvoudige manier, de tools om je te leren omgaan met hoog gevoelig zijn.We hebben allemaal weleens last van dat we ons gevoel even niet kunnen reguleren. Als volwassene kan zich dit uiten in een gevoel van een vol hoofd, weg willen uit een situatie, niet of slecht kunnen inslapen en uiteindelijk zelfs in een burn-out.Bij kinderen uit  het zich soms in snel huilen, moeite hebben met veranderingen, driftig worden of heel stilletjes terugtrekken in een hoekje. Als je hooggevoelig bent, dan werkt je zenuwstelsel en je hersenen anders dan iemand die niet hooggevoelig is. Je bent hierdoor nog gevoeliger voor indrukken van buitenaf, maar ook voor gevoelens in jezelf. Het is een hele kunst om te ontdekken of hetgeen wat je voelt van jouzelf is, of van de wereld om je heen.Als je niet weet hoe je je gevoel kunt her- en erkennen dan kost je dat veel energie. Je kunt bij ons komen voor een workshop, training of persoonlijke reading.

Over Pinkpoppie

Mijn naam is Silvia , als kind was ik graag op mezelf, kon uren buiten op zoek zijn naar avonturen, mijn fantasie maakte me leven veilig. Dit was voor mij de manier om de harde buitenwereld te overleven. Naarmate ik ouder werd kwam de buitenwereld steeds harder en ongenadig binnen, ik wist niet beter dan maar doorgaan en vooral niet opgeven. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna burnout en was het tijd om op zoek te gaan naar wie ik werkelijk was. Met een lichaam wat op was en snakte naar rust kon ik maar een ding, en dat was naar binnen keren. Dat vond ik in eerste instantie doodeng, echter steeds meer ontdekte ik dat er van binnen een heel gevoelig en creatief mens verstopt zat. Na heel veel trainingen, coaching, cursussen en zelfstudie kwam ik terecht bij Antoine van Staveren. Zijn manier van werken liet me werkelijk begrijpen hoe je, als hooggevoelig mens in elkaar zit. En dat was zo'n verademing, dat gun ik iedereen. En zo ontstond mijn praktijk Pinkpoppie. Zijn wie je bent, in al je kracht en kwetsbaarheid. Werken met en vanuit gevoel, omdat dat is wat je bent als hooggevoelig mens, gebruik maken van je mooiste kracht. Ik leer je hoe je dat doet, en dan gaat de rest als vanzelf. Het avontuur van je leven! 


Pinkpoppie

Silvia Vink-Heemskerk


Voorhout

Persoonlijke ontwikkeling en gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige (jong)volwassenen