ToBeYou

ToBeYou
Noordwijkerhout

Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. En laten zien wie je daadwerkelijk bent, vanuit vertrouwen.

De meeste mensen ervaren thema’s die terugkeren in hun leven. Wat we niet weten is dat we vaak vastzitten of geleid worden door wat we onbewust meedragen. Wil je inzicht in bepaalde steeds terugkerende patronen en een start maken om deze te herstellen? Of ben je er aan toe om daadwerkelijk te stralen? Heb je behoefte om ook dat deel van jezelf waar je niet zo blij mee bent te omarmen? 

Ik onderzoek graag met jou je thema's, je verlangen, zodat jij je energie kan richten op dat wat er werkelijk toe doet voor jou.

Over ToBeYou

Ik ben Miranda van der Kwaak, woon samen in Noordwijkerhout en werk 22 jaar in jeugdzorg en onderwijs. Hier heb ik met jongeren en hun gezinnen gewerkt en inmiddels ben ik al een paar jaar trainer voor professionals binnen alle lagen van een organistatie. Ik geef trainingen met betrekking tot inhoudelijke werkmethodieken tot persoonlijke ontwikkeling, intervisie, individuele en teamcoaching. Naast mijn werk heb ik mezelf altijd verder ontwikkeld. Zo ben ik kinder- en jeugdtherapeut, (agressie)coach en werk ik veel met het Enneagram en het opstellingenwerk.

Door met mensen te werken en zelf ervaring op te doen van het leven heb ik mezelf ontwikkeld tot een bewust en warm mens. Mijn heldere gevoel en vetrouwen heb ik kunnen ontwikkelen en daar ligt nu mijn kracht. Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. Met alles wat daarmee te maken heeft, dat vraagt moed en doorzettingsvermogen en is heel bevrijdend. Dat gun ik jou ook!

Ik kijk er naar uit om je te (ont) moeten.

Groetjes, Miranda

 

 


ToBeYou

Miranda van der Kwaak

Herenweg 244
2211 VD Noordwijkerhout

ToBeYou