Terug naar je mooiste zelf

Esmee Mourik - Je mooiste zelf
Hillegom

Coaching en energetische behandeling waarbij we de diepte ingaan. We keren terug naar jouw kern en ruimen onderweg van alles op. Je versterkt jezelf op allerlei vlakken.

Wanneer je vastloopt in je leven, dan heeft dat een betekenis. Misschien ben je niet happy in je werk of relatie, maar lukt het je niet daarin iets te veranderen. Heb je vage fysieke klachten? Krijg je je hoofd niet stil? Of word je overspoeld door emoties? Vaak ligt de oorzaak en ook de oplossing in jezelf, diep van binnen. In een holistisch traject gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent. 

Bij Je mooiste zelf bestaat een holistisch traject uit een combinatie van coaching en (energetische) behandeling. Op basis van wat je me vertelt en wat ik zie of voel in jouw energie begeleid ik je in jouw zoektocht.

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt en zal je de ruimte geven jezelf te zijn. Wanneer je de laagjes gaat afpellen en steeds meer bij jouw kern komt, dan ga je steeds beter beseffen wat voor jou goed is en wat niet.  En kun je daar steeds meer naar gaan leven. Ik begeleid je graag terug naar je wie jij echt bent, naar je mooiste zelf.

Over Esmee Mourik - Je mooiste zelf

Mijn naam is Esmee Mourik en ik woon in de Bollenstreek. Ik krijg energie van mooie gesprekken met mensen, waarin we echt de diepte in gaan. En ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik mensen daarmee meer zelfinzicht kan geven.

In mijn werk heb ik me altijd al bezig gehouden met het 'interne'. In 2008 begonnen met interne bedrijfsvoering en 12 jaar later steeds verder opgeschoven naar de begeleiding van mensen in mijn omgeving. Na diverse cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en energetisch werk besloot ik een eigen praktijk te openen: Je mooiste zelf.

De diepte in…

Als energiewerker en holistisch therapeut i.o. begeleid ik mensen naar diepgaande zelfkennis op een holistische wijze. Daarbij kijken we naar jouw hele ‘zijn'. Wat draag je op je schouders? Welke emoties voel je? En hoe denk je over jezelf? Dit heeft namelijk allemaal een wisselwerking op elkaar. Holistische begeleiding is dus meer dan praten, het gaat ook om het voelen in je lijf en het leren luisteren naar je hart. 

Wanneer je steeds dichterbij jouw kern komt, dan weet je steeds beter wat voor jou goed is en wat niet. En zul je daar steeds meer naar gaan leven. Ik begeleid je graag terug naar je mooiste zelf.


Je mooiste zelf

Esmee Mourik

Hofzicht 63
2181AE Hillegom

Lid van beroepsvereniging

    Collectief Alternatieve Therapeuten
    Nederlands Instituut ter Bevordering van Integrale Gezondheidszorg
Terug naar je mooiste zelf