Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Individuele sessies & groepjes LiefdeWerk

LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen

Wil je vrijer, blijer leven? Je intuïtie weer vertrouwen? Je Hart weer herinneren en de moed vatten dat te léven? Maak van je leven een liefdewerk!

Open. Echt. Ontmoeten.

3 woorden die de kern van mijn praktijk LiefdeWerk weergeven. Ik heb zelf een groot verlangen naar een wereld waarin we elkaar open en echt ontmoeten, een wereld waarin de liefde stroomt. Jij ook? En pfff, ja daarin zijn we toch écht gemankeerd, getraumatiseerd. We verbinden vaak vanuit angst of verbinden helemaal niet. Die angst komt doordat we iets over onszelf, anderen, de wereld, zijn gaan geloven wat niet waar is. Dat we niet goed genoeg zijn, dat we niet genoeg hebben, dat we niet veilig zijn. Die angstcultuur kan alleen maar doorbroken worden, als we bij onszelf beginnen. Met liefde.

Wil jij ook van Angst naar Liefde bewegen?

Herinner je weer waar je vandaan komt, duik je hart weer op, vergeef jezelf wanneer je afdwaalt en erken dat we allemaal mensen zijn, die allemaal onderweg zijn. Vanuit die compassie geven we onszelf en elkaar meer ruimte om de liefde opnieuw te ontdekken. Zo bouwen we aan een liefdevolle relatie met jezelf, met anderen én groeien we naar een liefdevolle samenleving. Ik geloof erin.

Open en Echt nodig ik je uit in mijn praktijk LiefdeWerk in Noordwijk-Binnen. Om te ontdekken wat er nog niet mag zijn en om de moed te vatten ook daarin te openen. Want, als álles er mag zijn, stroomt de Liefde. 

 

* Individuele sessies

* SamenSessies met je lief

VRAAG HIERVOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN VIA: angela@liefdewerker.nl

 

Vind je het leuk om samen met anderen te groeien in Open en Echt Ontmoeten?

* SchrijfCafé LiefdeWerk op verschillende locaties in de Bollenstreek

* TarotGroepen LiefdeWerk (8x, 1x per week, 2,5 uur)

* JaarGroepen LiefdeWerk (10x, 1x per maand hele dag)

 

Vind je het leuk om anderen Open en Echt te Ontmoeten?

* Bezoek een van de bijzondere evenementen die ik organiseer, zoals filmavonden in de Muze.

 

INSPIRATIE ontvangen? Bestel mijn dichtbundeltje Boodschappen van Liefde via mijn website. 


Je kunt op mijn website www.liefdewerker.nl meer lezen over mij en mijn LiefdeWerk en ook luisteren naar mijn podcast met interviews over de Liefde. We kunnen zoveel van elkaar leren! Hoe is het met jou en de Liefde?

 

In het algemeen kan ik zeggen dat de meeste cliënten die bij LiefdeWerk komen, antwoorden zoeken op de vragen "wie ben ik?" en "wat wil ik?". Anderen komen met concretere doelen als "leren omgaan met faalangst", "werken aan assertiviteit" of "anders omgaan met hooggevoeligheid". Maar uiteindelijk komt ook dat neer op de vraag "wie ben ik?" en "wat wil ik?".

Om helder zicht te krijgen op deze antwoorden, ontdekken we je masker(s). Dat is aangeleerd gedrag wat we soms (denken!) nodig te hebben om te overleven. Je leert je verschillende "ikken" kennen, de zachte, de kwetsbare, de assertieve, de harmonieuze.... We hebben allemaal zo onze delen, die elkaar soms versterken, soms verzwakken. Bewustwording van deze "ikken" in jou, is alles wat er nodig is.

 

Ik als coach

We gaan open in gesprek, waarin we samen op onderzoek gaan. Het vertrekpunt is een holistische visie. Ik maak verbinding met jou als hele mens, vanuit de verbinding van lichaam, ziel en geest. Zonder hokjes of diagnoses kijk ik met een open mind, waarin alles er mag zijn. Ik heb daarbij een andere visie dan de reguliere zorg.

Wat beweegt jou? Wat zijn jouw gevoelens op dit moment? Wat zou je willen? Wat houdt je tegen? Wat vindt je moeilijk? Jezelf leren kennen en daarbij kunnen blijven. Er even stil bij staan. Juist dan ontstaat er, vanuit die bewustwording, beweging. En zo komt een waar transformatieproces op gang. Je wordt niet anders, je wordt juist weer jezelf, zoals je altijd al bedoeld was! Dat noem ik LiefdeWerk!

Met werkvormen als Voice Dialogue, Mindfulness, Familieopstellingen, Focussen en Sensen begeleid ik jou in dit bewustwordingsproces. Mijn eigen hooggevoeligheid is belangrijk in mijn coaching. Ik ga intuïtief te werk, stem af wat nodig is op dat moment, zonder oordeel en met veel respect en ruimte voor de cliënt.

 

Natuurlijk proces

Ik zie coaching als een heel natuurlijk proces van heling. Na een sessie komt een bewustwordingsproces op gang. Vaak wordt het echte werk, bij jou van binnen, tussen de afspraken door gedaan. Jij kunt zelf het beste voelen, wanneer het weer tijd is voor een volgende afspraak. Zo word je gesterkt om weer meer te vertrouwen op je eigen gevoel, wat leeft in je hart, en doen wat goed is voor jou. En daar werk ik graag aan mee door de regie bij jou te laten.

 

Ik ontmoet je graag.

Over LiefdeWerk / Angela Roelen

Geboren in Vogelenzang, 7 jaar in de US gewoond, moeder van 2 prachtige volwassen dochters. Ik ben rijk geweest en heb ieder dubbeltje mogen omdraaien. Ik was 19 jaar met de vader van mijn kinderen én woon nu alweer jaren alleen. Ik woonde in een huis met 3 badkamers in California en stapte met mijn jongste dochter in een oude VW-bus, nadat we álles achter ons hadden gelaten. 

Het leven is er om te léven, om vol te ervaren. Het nodigt ons uit om onszelf te leren kennen in de verschillende fasen van ons leven. Onthecht en vrij is zeker wat van toepassing is op mij. Ben ik altijd zo geweest? Zeker niet! Ik kom uit een traditioneel gezin, ben 1 van de 6 kinderen en leerde vooral om aan te passen. 

Na een scheiding liep ik vast, wat een prachtige kans was om, voor het eerst, écht naar binnen te keren. Ik volgende de 3jarige levenscoach-opleiding bij Sonnevelt, de familieopstellingen-opleiding bij Hylke Bonnema, de yogadocentenopleiding bij Pieter Scheffe.

Ik ben zelfstandig, en voer inmiddels 10 jaar mijn praktijk LiefdeWerk én ben de oprichter van Bewust Bollenstreek. Naast mijn coaching en Opstellingenwerk, heb ik groepen Een Cursus in Wonderen, SchrijfCafé, Filosofisch Café, Tarotgroepen begeleid én organiseerde ik Festival De Liefde, bijzondere Filmavonden, Markten, Lezingen met bekende sprekers en meer. Een bezige bij.

Ik heb grote interesse in de mens, het leven, en hou me altijd bezig met levensvragen en duik graag en regelmatig in de filosofie. Ik dicht, met liefde, over de liefde en heb onlangs mijn eigen bundeltje Boodschappen van Liefde uitgegeven. Dit in een periode waarin mijn LiefdeWerk stilstond, omdat ik plotsdoof werd (1 oor). Dit ziekteproces leert me te focussen, nóg beter te luisteren, diep te voelen wat het leven van me vraagt, waar het me naartoe wil bewegen. En ik beweeg mee. Met de Liefde zelf. Jij?

Je bent welkom in mijn praktijk-aan-huis, ik heb een fijn, klein en heel stil huisje, waarin ik nu goed gedij en waar we fijn samen kunnen werken. 

 


LiefdeWerk

Angela Roelen

Kostverloren 4
2203 ZA Noordwijk-Binnen

Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Individuele sessies & groepjes LiefdeWerk

Wat doe ik nog meer?

18jul
Wandeling
Wandelingen LiefdeWerk!
Noordwijk
Niets hoeven, slechts ontvankelijk én aanwezig zijn is wat de Liefde van ons vraagt. Loop je mee door duin, langs zee? Met stiltemomenten, fijne gesprekken, poëzie, een ontspannen genieten.
Familie- en systeemopstellingen
JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!
Noordwijk-Binnen
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
Relatietherapie
Open en Echt elkaar Ontmoeten. Dat is nog eens LiefdeWerk!
Noordwijk-Binnen
Wil je meer verbinding en intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
29aug
Boek een gratis kennismaking sessie ZelfLiefde of SamenLiefde
LiefdeWerk
Wil je (beter) voelen wat leeft in je Hart én ernaar leven? Wil je liever voor jezelf zijn? Je werkzame leven, je relaties meer kloppend maken? Tijd om stil te staan, bij je Hart, je intuïtie vrij te maken en die wijsheid van het Hart te volgen.
31okt
Cursus
Start Tarotgroep LiefdeWerk (8x)
Noordwijk
Wil je meer inzicht in jezelf? Vind je het leuk anderen open en echt te ontmoeten? Wil je graag meer weten van de Tarot én vind je het leuk er samen met anderen mee te oefenen? Stap in een Tarotgroep LiefdeWerk!
10sep
Workshop
SchrijfCafé LiefdeWerk in Voorhout
Voorhout
Een ochtend om jezelf én anderen al schrijvend te ontmoeten. Iedereen kan schrijven! Laat je verwonderen wat je Hart je te vertellen heeft. Doe je mee? Iedere 2e dinsdag van de maand in Voorhout, in samenwerking met Welzijn Teylingen.
16aug
Festival
Ontmoet LiefdeWerk op het Happy Spirit Days Festival
Schipluiden
Ontmoet mij en mijn LiefdeWerk in de Healing garden van het Happy Spirit Days Festival. Wat een prachtige plek om de Boodschappen van Liefde te verspreiden: het kerkje en de tuinen van Op Hodenpijl in Schipluiden!
20sep
Presentatie
Lezing/boekpresentatie BOODSCHAPPEN VAN LIEFDE in boekhandel Grimbergen in Lisse
Lisse
Een hartverwarmende ochtend in de knusse boekhandel in Lisse.. We laten ons inspireren door de Liefde! Ik vind het heel leuk als je komt! Het is speciaal voor me, mijn eerste bundeltje, én dat het in de boekhandel ligt én ik erover mag vertellen!
04sep
Cursus
Start Tarotgroep LiefdeWerk (8x)
Noordwijk
Wil je meer inzicht in jezelf? Vind je het leuk anderen open en echt te ontmoeten? Wil je graag meer weten van de Tarot én vind je het leuk er samen met anderen mee te oefenen? Stap in een Tarotgroep LiefdeWerk!