Individuele- en Relatietherapie | Lisse

Over drs. Wendelyn Leenheer | Lisse

Veranderen Kan!

Mijn naam is Wendelyn Leenheer. Ik ben een 'vijftiger' en ik woon samen met mijn tweede levenspartner en jongste dochter in Lisse. Daar heb ik een eigen praktijk aan huis en ondersteun ik, als psychosociaal therapeut/coach, mensen bij het zich bewust worden van hun patroon van denken, voelen en doen. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in alle soortige relatieproblemen (privé en werk) en stress/burnoutklachten.

Mijn achtergrond is gevormd door mijn interesse in het doen en laten van mensen. Het begon met een studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daar specialiseerde ik me in Arbeids- en Organisatiesociologie en dat leidde ertoe dat ik me gedurende 25 jaar vanuit diverse Human Resource-rollen richtte op gedrag van mensen in organisaties. De laatste jaren is mijn aandacht langzaamaan verschoven naar gedragspatronen van mensen in hun gehele leefomgeving.

Op een kruispunt in mijn leven (scheiding, ontslag door reorganisatie) ben ik in aanraking gekomen met Transactionele Analyse (TA). Ik werd zo geraakt door de eenvoud en kracht dat ik besloot me hierin verder te verdiepen. Dit resulteerde in een prachtig traject waarin ik steeds meer kennis maakte met mijzelf en toegroei naar realisatie van de TA-uitgangspunten: ik ben OK/jij bent OK, iedereen kan veranderen en verandering is mogelijk. Deze kennis, inzichten en ervaring deel ik graag met mijn cliënten zodat ook zij hun persoonlijke barrières tot verandering kunnen overwinnen. Hierdoor krijgen ze weer grip op hun leven. Iedereen kan het!

Interesse? kijk op de website van zetetica.


Foto 1 drs. Wendelyn Leenheer Foto 2 drs. Wendelyn Leenheer Klik om te vergroten

Zetetica Coaching, Counseling en (Relatie)Therapie
drs. Wendelyn Leenheer


Professionals in de categorie Relatietherapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek