Ambachtelijke biologische Italiaanse glutenvrije en lactosevrije delicatessen

Verlessio
Oegstgeest

Glutenvrije en lactosevrije biologische delicatessen, gebaseerd op onze Italiaanse familie recepten. Wij gebruiken de beste seizoensgebonden biologische ingrediënten zodat de volle smaak en voedingswaarden bewaard blijven.

Ben je op zoek naar premium glutenvrije en lactosevrije delicatessen die ook biologisch en simpel gezegd heerlijk zijn, kom dan eens kijken op onze website verlessio. Wij hebben een assortiment van zoet (zonder suiker of met heel weinig ruwe rietsuiker) en hartig. Kies uit een heerlijk Italiaans amendelkoekje voor bij de koffie/espresso of een handgemaakte top gevulde glutenvrije ravioli. 

Indien je niet bekend bent met het koken van Italiaans eten dan sturen wij je graag suggesties om de smaak van de ravioli ten volle te benutten! Ook hebben wij een kort filmpje gemaakt over hoe wij Italianen pasta koken. Dat is waarschijnlijk heel anders dan je misschien gewend bent. De bereidingswijze is echter uitermate belangrijk om alle smaken en structuren goed te laten uitkomen. Er is een link naar dit youtube filmpje op onze website.

Onze slogon is: ENJOY THE GOOD. Dit is in de glutenvrije markt helaas niet altijd het geval. Wij zijn zelf zeer bewust van de noodzaak om gezond te eten en daarom gebruiken wij alleen de beste biologische ingredienten en zullen wij altijd een hoge kwaliteit garanderen met een smaak om bij weg te dromen,

 

 

Over Verlessio

Wij zijn een Italiaans/Nederlands familie bedrijf met een passie voor koken. De passie is overgedragen door onze Italiaanse oma die als chef in Rome werkte. Toen wij erachter kwamen dat wij een glutenallergie hadden hebben wij jarenlang geexperimenteerd om de lekkerste Italiaanse recepten van oma en familie om te zetten naar glutenvrij en lactosevrij. Dat bleek niet makkelijk maar het is gelukt! Door gebruik te maken van de beste glutenvrije en lactosevrije biologische ingredienten hebben wij een heerlijk assortiment weten samen te stellen. Wij produceren niet elke keer hetzelfde want wij gebruiken veel seizoensgebonden producten uit onze eigen biologische groentetuin. 

Op onze groentetuin passen wij Permacultuur toe wat inhoudt dat wij proberen de natuur na te boosten en een eco systeem te realiseren dat zichzelf in stand houdt. Onze "worm farm" en compost thee helpt de grond gezond te maken/houden en ongedierte op een natuurlijke manier af te weren. Ook maken wij gebruik van het No Till principe waarbij wij de grond zo min mogelijk verstoren en dus niet omspitten. Dit om de biocultuur in de verschillende lagen te bevorderen.

Wij zijn ook begonnen met het organiseren van een ART brunch waarbij kunst gecombineerd wordt met een heerlijke biologische glutenvrije en lactosevrije brunch. Hierover is meer te lezen op onze website verlessio of op onze facebook en instagram pagina.


Verlessio B.V.

Ramon Verdel

Eduard Flipselaan 19
2343 MT Oegstgeest

Ambachtelijke biologische Italiaanse glutenvrije en lactosevrije delicatessen