Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie

Biopathie
Lisse

Bioresonantie, ook wel electro-acupunctuur genoemd, is gebaseerd op de Chinese geneeswijzen en kan verstoringen en belastingen in het lichaam meten en behandelen.

Mijn naam is Christa Schipper. Ik ben opgegroeid in Lisse, midden in de Bollenstreek, alwaar nu mijn praktijk aan huis. Stress, ziekten, energiegebrek, lichamelijke klachten, problemen rondom menstruatie, zwangerschap. Of een onbestemd, onevenwichtig gevoel kunnen een behoorlijke impact hebben op je geluk en gezondheid.

Jouw vitaliteit en gezondheid weer optimaal krijgen, daar zet ik mij graag voor in. In onze huidige maatschappij worden we overspoeld met informatie over wat wel of niet goed voor je is. Er zijn ontelbare keuzemogelijkheden. Ook worden we blootgesteld aan allerlei invloeden en prikkels van buitenaf. Denk aan luchtvervuiling, Wifi-straling en voedsel dat bewerkt is zonder dat we ons daarvan bewust zijn. De snelheid en druk waarmee we moeten leven kunnen stress veroorzaken. Dit alles kan een enorme invloed hebben op uw gezondheid. 

Het is mijn visie dat er pas een goede behandeling ingezet kan worden als ik weet wat de oorzaak van de klacht is. Met bioresonantie tracht ik de oorzaak op te sporen en te behandelen, zodat de basis weer stevig wordt. Zo kan ik testen over voedselintoleranties zijn, verstoringen door electrosmog, toxische belasting door luchtvervuiling enz. In plaats van het immuunsysteem te onderdrukken (en dus een mens te verzwakken) kan bioresonantie je lichaam helpen en versterken door toxische stoffen uit te scheiden, waardoor je weerstand verbetert en je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen van deze tijd.


 

Over Biopathie

Met veel passie en liefde voor mijn vak wil ik mensen helpen en ondersteunen bij hun klachten. Als jong meisje namen mijn ouders mij al mee naar de homeopaat. Toen ik zelf kinderen kreeg ging ik ook met hen naar de homeopaat. Homeopathie heeft mij vaak verrast door de snelheid en eenvoud waarmee de klachten verdwijnen. Heel vaak waren dat klachten waar de reguliere geneeskunde geen antwoord voor had. Deze ervaringen brachten mij uiteindelijk tot de keus om dit vak zelf te leren en uit te oefenen. Na 6 jaar de opleiding voor Klassieke Homeopathie te hebben afgerond voer ik sinds 2012 mijn eigen praktijk in Lisse. Aanvullend heb ik de opleiding voor Bioresonantie gevolgd, alsook voor Epigenetisch Orthomoleculaire Therapie gevolgd. Nog steeds word ik met regelmaat verrast door de kracht van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Ik voel me blij en dankbaar dat ik andere mensen, en misschien ook jou, mag helpen. Helpen waar je vastgelopen bent in je gezondheid, fysiek of mentaal. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!


Biopathie

Christa Schipper

Govert Flinckstraat 27
2162 CS Lisse

Lid van beroepsvereniging

    NVKH
    MBOG
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie