Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind

VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee

Om mij heen zie ik steeds meer kinderen met ADHD, gedragsproblematiek, kinderen met overgewicht, allergieën en en chronische verkoudheid. Is dit dan iets wat “erbij" hoort? Ik ben van mening van niet! Met de juiste middelen kun je veel bereiken.

Door het volgen van de opleiding tot kindervoedingscoach & ADHD natuurlijk expert heb ik veel meer inzicht gekregen in wat voeding & lifestyle voor je lichaam kan betekenen. Zowel je voeding als wat je dagelijks doet kan voor je werken als medicijn!

“Hoe dan?!” hoor ik je bijna denken. Door goed voor jezelf, en dan vooral voor je darmen en je hersenen te zorgen kun je heel veel klachten voorkomen of verminderen. Dit doe ik door 1 op 1 coaching, workshops, geven van voorlichting & presentaties en trainingen. (zie site)

 

Waar ligt mijn kracht?

*Meer dan 20 jaar ervaring op verschillende werkvelden met kinderen & ouders
*Het belang van het kind staat bij mij voorop, indien nodig schakel ik hulp in van anderen
*Ik maak van nature op een gemakkelijke manier contact met ouders & kinderen
*Ik ga de connectie graag aan op een positieve manier & met humor, passend bij de belevingswereld van het kind
*Veranderingen in kleine stapjes, passend bij het gezin
*Ik ben flexibel en denk graag in mogelijkheden
 

Wat kunnen we samen bereiken?
* Verminderen of zelfs doen verdwijnen van klachten
* Meer energie
* Betere concentratie
* Meer rust in het hoofd van je kind
* Meer variatie in het eetpatroon
* Afvallen (indien nodig)
* Meer zelfvertrouwen
* Beter slaappatroon                                                                                                                                                                    * Meer inzicht in wat voeding en lifestyle kunnen hebben op je lichaam & hoofd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over VitalbyFood / Anneke

Even voorstellen… Dit ben ik! Anneke Hoek, 41 jaar, trotse mama van twee prachtige jongens en getrouwd met Arjan. Jarenlang heb ik een haat-liefdeverhouding gehad met eten. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren gek op eten. Eten stond bij ons thuis gelijk aan gezelligheid. Tijdens de warme maaltijd was steevast de vraag van mij: “Wat eten we morgen?” Ik werd een gezette tiener die op haar tiende voor het eerst een bezoek aan de diëtist bracht.

Ik kreeg door dat eten iets was waar je controle op uit kon oefenen maar waar je je soms ook volledig in kon laten gaan. Dit zorgde voor een laag zelfbeeld en weinig energie.
Na een lange weg met heel veel hulp en nieuwe inzichten ben ik waar ik nu ben. Een trotse zelfverzekerde vrouw, die geniet van koken en bakken (en dit uiteraard ook graag opeet ;-))

Ik werk al vanaf mijn zeventiende met kinderen. Eerst als kinderverpleegkundige, nu inmiddels al zeventien jaar als begeleidster van kinderen met een verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand. Ik vind het fantastisch en soms ook uitdagend om met kinderen te werken, ze zijn zo heerlijk puur en oprecht!

Omdat ik als geen ander weet hoe lastig het is om op een “normale” manier met eten om te gaan en het fantastisch vind om mensen (zowel ouders als kinderen) te coachen ben ik een opleiding als kindervoedingscoach begonnen. En daarna de opleiding ADHD natuurlijk Expert. Sinds Mei 2020 ben ik mijn bedrijf Vitalbyfood begonnen. 


VitalbyFood

Anneke Hoek - Hoek

Kamperfoelieplein 1
2225RL Katwijk aan zee

Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind