Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind

VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee

Om mij heen zie ik steeds meer kinderen die spanning ervaren, kinderen met AD(H)D, gevoelige kinderen, kinderen met gedragsproblematiek, minder zelfvertrouwen en overgewicht. De balans is zoek. Ik help jou en je kind van chaos naar meer rust!

Om mij heen zie ik steeds meer kinderen met AD(H)D, gedragsproblematiek, concentratieproblemen en overprikkeling / HSP met als gevolg hiervan een “vol hoofd”. Maar ook kinderen met overgewicht, vermindert zelfvertrouwen en zelfs depressie. Wat wordt er veel van onze kinderen verwacht!

En als je kind net “iets buiten de pas loopt” wordt er vooral gekeken naar wat je kind niet kan. Een kind zou juist ongedwongen moeten kunnen genieten van het leven, gewaardeerd om wie hij / zij is met de nadruk op de prachtige talenten die elk kind bezit.

Als ouder wil je dat je kind gelukkig is, je wilt je kind helpen maar soms zijn de hobbels op de weg zo hoog dat het je alleen niet lukt…Ik schakel graag mee in de versnelling van jouw kind met humor en een flinke dosis enthousiasme, en trap op de rem als dat nodig is. Door samen te kijken naar het voedingspatroon & lifestyle van je kind werken we toe naar meer balans tussen lichaam en hood.  Dit doe ik dmv coaching, training, cursus en educatie (webinar / presentatie)

Op naar een betere breingezondheid, van chaos naar meer rust. 

Waar ligt mijn kracht?

*Meer dan 20 jaar ervaring op verschillende werkvelden met ouders & kind
*Ik heb zelf een kind die regelmatig last heeft van een "vol hoofd" en weet daardoor als geen ander wat een zoektocht het kan zijn om je kind de rust en het zelfvertrouwen te geven wat je kind verdient.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over VitalbyFood / Anneke

Even voorstellen… Dit ben ik! Anneke Hoek, 42 jaar, trotse mama van twee prachtige jongens en getrouwd met Arjan. Jarenlang heb ik een haat-liefdeverhouding gehad met eten. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren gek op eten. Eten stond bij ons thuis gelijk aan gezelligheid. Tijdens de warme maaltijd was steevast de vraag van mij: “Wat eten we morgen?” Ik werd een gezette tiener die op haar tiende voor het eerst een bezoek aan de diëtist bracht.

Ik kreeg door dat eten iets was waar je controle op uit kon oefenen maar waar je je soms ook volledig in kon laten gaan. Dit zorgde voor een laag zelfbeeld en weinig energie.
Na een lange weg met heel veel hulp en nieuwe inzichten ben ik waar ik nu ben. Een trotse zelfverzekerde vrouw, die geniet van koken en bakken (en dit uiteraard ook graag opeet ;-))

Ik werk al vanaf mijn zeventiende met kinderen. Eerst als kinderverpleegkundige, nu inmiddels al zeventien jaar als begeleidster van kinderen met een verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand. Ik vind het fantastisch en soms ook uitdagend om met kinderen te werken, ze zijn zo heerlijk puur en oprecht!

Omdat ik als geen ander weet hoe lastig het is om op een “normale” manier met eten om te gaan en het fantastisch vind om mensen (zowel ouders als kinderen) te coachen ben ik een opleiding als kindervoedingscoach begonnen. En daarna de opleiding ADHD natuurlijk Expert. Sinds Mei 2020 ben ik mijn bedrijf Vitalbyfood begonnen. 


VitalbyFood

Anneke Hoek - Hoek

Kamperfoelieplein 1
2225RL Katwijk aan zee

Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind