Ontspannen met Reiki

Total Relaxation / Marianne van Rietschoten
Hillegom

Gun uzelf ontspanning met een reiki-massagebehandeling of volg zelf een reiki-cursus!

Ik ben blij dat u het besluit heeft genomen om uzelf deze ontspanning te gunnen! 

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk.
De meest gekozen en/of gegeven massage is de reiki-massagebehandeling.

Hiermee pak ik de oorzaak en het probleem aan, waardoor de pijn in plaats van tijdelijk, blijvend verdwijnt. U komt echt van u pijnklachten af. Mijn handen worden heel erg warm, de jonge cellen krijgen een signaal om aan het werk te gaan en de oudere cellen verdwijnen uit het lichaam. Hierdoor herstelt het lichaam zich sneller. 

Ik hoorde zelf op mijn twaalfde voor het eerst van reiki. Er werd erg geheimzinnig over gedaan. Vooral niet met anderen bespreken! Toen ik 16 was mocht ik eindelijk de reiki-cursus zelf doen! Inmiddels doe ik het ruim 16 jaar en ben vanaf 2013 Reiki-Master. Ook heb ik sinds 2013 een eigen praktijk.

Ik werk als geen enkele andere Reiki-Master en los van dat u de principes van reiki meekrijgt, krijgt u bij mij zoveel meer! Onder andere 4 negatieve overtuigingen verdwijnen, er wordt gewerkt met muziek, oude blokkades worden opgeheven en u leert om uzelf en anderen te helpen.

Vanaf 2018 ben ik ook werkzaam als Transformatiecoach. Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen, zodat deze aan het licht mogen komen en getransformeerd mogen worden, zodat u echt weer kan doen waar u blij van wordt.

 

De klachten die ik met Reiki behandel zijn:

 

Fysieke klachten

 • hernia
 • rugklachten
 • migraine
 • tennisarm
 • schouderproblemen
 • nekklachten
 • belastte (spieren)
 • hoofdpijn
 • gewrichtspijnen
 • frozen shoulder

 

Mentale klachten

 • onrust
 • psychische klachten
 • snel emotioneel
 • druk ervaren
 • stress
 • burn-out
 • overspannen

 

Cursussen Reiki

Je kunt bij mij ook Reiki cursussen ontvangen. 
 

Reiki 1

Je leert hier de basis Reiki, waarbij je Reiki op jezelf kan toepassen. Wanneer je pijn hebt, stress ervaart, kun je snel connectie maken met jezelf, waardoor je de rust hervindt. 

Reiki 2

Je leert hier ook de symbolen die bij Reiki horen en om op afstand Reiki te geven. Voordat je reiki 2 mag doen, dienen er 3 maanden verstreken te zijn.

Reiki 3a

Nieuwe symbolen voor nog meer diepgang en snellere werking.

Reiki 3b

Met deze laatste Reiki cursus, en nadat je geoefend hebt, kun je zelf Reiki cursussen geven. Je ontvangt tevens alle materialen. Je gaat meedraaien in verschillende cursussen en steeds meer geven van de cursus, zodat je na een jaar voldoende vertrouwen en ervaring hebt opgebouwd, zodat je ook jouw deelnemers de kwaliteit kan leveren die ze verdienen.

 

In mijn praktijkruimte organiseer ik regelmatig workshops en andere evenementen in teken van spiritualiteit.

Kijk daarvoor op de agenda!

Over Total Relaxation / Marianne van Rietschoten

Mijn naam is Marianne van Rietschoten.

In 2001 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. Een jaar later de cursus Reiki 2. In 2011 heb ik het eerste deel van de master-opleiding gedaan en in mei 2013 heb ik mijn master-certificaat behaald. Nu mag ik alle Reiki cursussen geven. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Sinds April 2013 ben ik volop bezig met het geven van Reiki-behandelingen en met resultaat! De klanten zijn erg tevreden en komen graag terug.

Het belangrijkste is voor mij dat je als klant tevreden bent en het verschil merkt met de eerste behandeling. Dat je geniet van de behandelingen, dat deze ontspannen zijn en je tot rust komt terwijl jouw klachten verdwijnen.

 

Vanaf 2018 ben ik werzaam als Transformatiecoach. Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen, zodat deze aan het licht mogen komen en getransformeerd mogen worden, zodat u echt weer kan doen waar u blij van wordt.

Ik help graag anderen mensen. Mijn overtuiging is dat niemand pijn hoeft en hoort te hebben. Als ik hierbij kan/mag helpen dan heel graag! Ook help ik mensen bij meer energie krijgen, dromen najagen, confronteren met bepaalde acties en/of handelingen.

 

Een cursus baby-massage en/of peuter massage behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Mijn naam is Marianne van Rietschoten en ik hoop u binnenkort bij Total Relaxation te mogen verwelkomen!

 


Total Relaxation

Marianne Van Rietschoten

Hoofdstraat 125c
2182 EN Hillegom

Ontspannen met Reiki