Rust in je hoofd door Healing Tao & Qigong les in kleine groepjes

Happy met Tao
Lisse

Wil jij ook ontspanning ervaren, meer vitaliteit en emotionele balans? De training is in kleine groepjes. Nieuwsgierig? Neem een gratis proefles en meld je aan op happymettao/inschrijven

Zin in rust in je hoofd?

Voel jij je aan het einde van de dag wel eens moe, vol met indrukken en woorden van iedereen die je ontmoet hebt of van wat je gedaan hebt? Zit je vaak in je hoofd of heb je wel eens het gevoel dat je je grens niet voelt? Of zou je wat meer energie willen voelen of in balans willen zijn? Dan is misschien Healing Tao en Qigong wat voor jou.

Healing Tao en Qigong is een combinatie van bewegen, ademen en meditatie en kan door iedereen gedaan worden ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. Door wekelijks te komen trainen werk je aan je eigen:

  • Vitaliteit en gezondheid
  • Emotionele en fysieke balans
  • Persoonlijke kracht en spirituele groei

In je lichaam in plaats van in je hoofd door Healing Tao en Qigong

Hoe dan vraag je je misschien af? In de les werk je met je aandacht in je lichaam. Zodat als je bezig met het trainen van bijvoorbeeld je wervelkolom, je met je aandacht bij je wervelkolom bent. Hierdoor ben je tijdens de training echt ín je lichaam bezig. Door te oefenen met in je lichaam te zijn, leer je ook beter je lichaam te voelen. Als je beter je lichaam voelt, voel je ook beter waar je grens is, of je moe bent. Hierdoor kun je jezelf geven waar jij behoefte aan hebt en krijg je meer energie, is er meer balans tussen je hoofd en je lijf.

Over Happy met Tao

Mijn naam is Angelique Dencker. Ik ben Rebalancer en heb mijn eigen praktijkboot Happy met Tao in Lisse. Na vele omzwervingen is deze stap in mijn leven om helemaal naar het lichaam te gaan, voor mij de enige juiste. Niet alleen nodig ik anderen uit om meer in hun lijf te zijn maar is het geven van de sessies ook een heerlijke manier om in mijn eigen lijf te zijn. Het geeft een diepe ontspanning. Het voelt fijn om dat te geven en te ontvangen. 

Daarnaast geef ik ook les in Healing Tao en Qigong. Voor mij een prachtige combinatie naast het lichaamswerk. Het is mijn onderhoud van mijn lijf en mijn emoties. Een moment om onvoorwaardelijk in mijn lijf aanwezig te zijn, voelen wat daar is. In een heerlijke les met zachte bewegingen, klanken en fijne kleine groepjes. Ik geniet ervan!


Happy met Tao

Angelique Dencker

3e Poellaan 103, boot 95,
2161DL Lisse

Lid van beroepsvereniging

Rust in je hoofd door Healing Tao & Qigong les in kleine groepjes