Bij Vivamente dragen we zorg voor elkaar en mag er ruimte zijn voor intuïtief en hartgedragen werk

Vivamente, psychologie & coaching/ Luisterkindmethode®
Lisse

Bij Vivamente helpen we je vooruit wanneer je bent vastgelopen. Je kunt bij ons terecht als individu, maar ook samen met je kind, je gezin of met je partner. Met behandelingen op maat en verschillende behandelmethodieken werken we aan weerbaarheid

We creëren een veilige omgeving op basis van gelijkwaardig contact, en benaderen onze cliënten met een open blik en compassie, vanuit de mens die we zelf zijn. Dat betekent dat we naast de behandelmethodieken ook onze eigen levenservaring en intuïtie meenemen. Van daaruit kijken we voorbij de klacht, naar de complete mens tegenover ons.

Doordat we onszelf open en authentiek opstellen, geven we de ander de ruimte om dat ook te doen en kwetsbaarheden te laten zien. Want vanuit kwetsbaarheid ontstaat verbinding. Met jezelf, met de behandelaar en uiteindelijk met de wereld buiten de behandelkamer. En die verbinding is onmisbaar om de ander goed te begrijpen, te kunnen helpen en om iets moois te laten ontstaan.

Dat moois, dat is weerbaarheid, zelfinzicht en zelfcompassie. Daar werken we naartoe. Zodat je op eigen kracht verder kunt. Zodat je liever bent voor jezelf en voor de ander. En zodat je (her)ontdekt waar jij energie van krijgt. Dat doen we door behandelingen op maat, waarin we verschillende behandelmethodieken combineren, zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie en energetische werkwijzen. We stemmen de behandeling altijd af op jouw wensen en je hulpvraag.

De Luisterkindmethode® is een energetische werkwijze, waarbij een Luisterkindwerker op zielsniveau in contact gaat met een volwassene of kind. Tijdens deze zogenoemde afstemming, word er in de energie afgestemd op wat jij of je kind te vertellen heeft.

Over Vivamente, psychologie & coaching/ Luisterkindmethode®

‘Bij Vivamente dragen we zorg voor elkaar en mag er ruimte zijn voor intuïtief en hartgedragen werk'


Vivamente, psychologie & coaching

Michaela Brouwer/ Jeantine Harthoorn

Vivaldistraat 75
2162 AB Lisse

Lid van beroepsvereniging

Bij Vivamente dragen we zorg voor elkaar en mag er ruimte zijn voor intuïtief en hartgedragen werk