Beeldhouwworkshop

Beeldende Taal
Rijnsburg

Ik wil graag mensen uitnodigen en uitdagen om door het creëren van een beeld uiting te geven aan gevoelens en emoties. De uitdaging is om de vaste vorm los te laten en het creatieve proces zijn gang te laten gaan. Kortom ik wil mensen ruimte geven.

Beeldhouwen in mijn werkplaats gebeurt op afspraak.

Ik bied ruimte aan maximaal 4 á 5 personen. Dit heeft als voordeel dat iedereen de ruimte heeft om naar hartenlust te hakken, vijlen en schuren zonder dat iemand anders daar last van heeft. Het beeldhouwen kan zowel binnen als buiten onder de veranda of op de vlonder bij de sloot.

Alle gereedschap is aanwezig. Iedereen werkt zelfstandig. Natuurlijk geef ik aanwijzingen bij aanvang of tijdens het proces indien nodig of gewenst.

De werktijden zijn in principe van 10.00 tot ongeveer 17.00 met uiteraard onderbrekingen voor koffie/thee (in de prijs inbegrepen) en lunch (zelf meenemen). We eindigen de dag met het bewonderen van jouw creatie onder het genot van een drankje. 

In overleg kunnen we overigens ook een dagdeel afspreken van 10.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 17.00.

Over Beeldende Taal

Ik ben geboren in 1953 in Noord Brabant en na op allerlei plekken in Nederland te hebben gewoond in 2002 in Rijnsburg terecht gekomen. Hoewel dit niet de bedoeling was woon ik hier nu met veel plezier. Ik ben getrouwd met Hanneke en samen hebben we 6 kinderen en 8 kleinkinderen. In Rijnsburg hebben we zelf een huis ontworpen waar we allebei onze passie kunnen leven. 


Beeldende Taal

Kees Schoutens

Voorhouterweg 61
2231 ND Rijnsburg

Beeldhouwworkshop