Body, Mind & Soul

Met Marion, Body, Mind & Soul
Rijpwetering

Mensen ondersteunen, healen en bewust laten worden met hun gezondheid vanuit mijn hart. Dit doe ik door coaching en energetisch werk, daarvoor heb ik een flinke bak gereedschap.

Ben jij klaar met de uitvluchten om maar niet aan de slag te gaan? Wil jij je kunnen ontspannen? Weer stralen, met meer zelfvertrouwen? Wil je weer naar je lichaam kunnen luisteren? Wil je weer rust in je hoofd en in je lichaam? Ben jij klaar voor gezonde gewoontes en overtuigingen?

Door het geven van diverse behandelingen en sessies hoop ik jou te kunnen begeleiden, inspireren en coachen naar een gezonde body, mind en soul. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste mensen wel een steuntje in hun rug kunnen gebruiken, iemand die naar je luistert en iemand die tools kan geven zodat je weer op het juiste pad gaat begeven, goed voor jezelf gaat zorgen en daardoor kan iemand een stuk gezonder ouder worden. Dat je lichaam, gezondheid en je mindset onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat wat voor de een werkt, voor de ander niet hoeft te werken. Ieder mens is anders, maar ieder mens heeft balans nodig.

Breng je leven, je lichaam weer in balans met Access Bars™ en Facelift™ Hypnotherapie, Reiki en gezonde voeding. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Over Met Marion, Body, Mind & Soul

Jouw gezondheid is mijn passie

En het levert mij nog veel meer op dan dat: ik geniet ervan om te zien hoe iemand weer beter in zijn vel komt. Zich begrepen voelt en daardoor niet alleen. Dat maakt dat ik iedere dag zin heb om aan de slag te gaan. Heerlijk om al mijn kennis en ervaring over te brengen. Want alles waarvoor ik geleerd heb, in één woord: "lifestyle" is echt mijn passie.

"Lifestyle” is een heel breed begrip. Niet alleen voor een goede gezondheid, maar balans in lichaam, bewustwording en mindset.
Het belang van goede voeding speelt al jaren een grote rol in mijn leven, door mijn persoonlijke ervaring met anorexia in het verleden heb ik een sterke motivatie om meer te willen weten over voeding, maar heb ik ook geleerd dat het voeden van de geest even belangrijk is. Er is heel veel te leren en ik vind het allemaal even boeiend. Door het geven van advies, begeleiding, healing, therapie en voorlichting hoop ik jou te kunnen inspireren en coachen naar een gezonde leefstijl.

Mijn eigen strijd is nu mijn kracht! 

Liefs Marion

 

 


Met Marion, Body, Mind & Soul

Marion Straathof

Achterdijk 10
2375 XJ Rijpwetering

Body, Mind & Soul