Stem van je Hart - kleinschalig centrum voor Yoga, meditatie en persoonlijke begeleiding | Noordwijkerhout

Yoga en meditatie zijn methoden die je uitnodigen om goed te zorgen voor jouw "lichaam en geest" en kan veel voor je betekenen:

- vriendelijke aandacht en zorg voor je lichaam en geest

- je leert meer met je adem omgaan en dat geeft energie

- het biedt manieren om spanning en stress te verminderen

- je conditie verbetert: je wordt soepeler en krachtiger

- je lichaam voelt meer en meer als je thuis

- het leert je vriendelijk om te gaan met je mogelijkheden en beperkingen

Yoga gaat natuurlijk ook over balans. Balans tussen inspanning en ontspanning, tussen hoofd en buik, tussen actie en rust, tussen kracht en zachtheid. En over hoe kun je tijdens een inspanning toch ontspannen kunt zijn.

Graag wil ik je de mogelijkheid geven om, in groepsverband of individueel, deel te nemen aan de inspirerende yoga en/of meditatielessen en te ervaren wat dit voor jouw “lichaam en geest” kan betekenen.

Iedereen is welkom om lessen te volgen bij Stem van je Hart. Ook als je geen ervaring met yoga en meditatie hebt. Kijk bij de lestijden voor alle lesmogelijkheden.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

 

Over Inge Tulen | Noordwijkerhout

Ik ben Inge Tulen, 45 jaar, getrouwd en heb samen met mijn man 2 zoons van 18 en 15 jaar. Mijn werkzame achtergrond ligt in de commerciële sector. Het leven liep op rolletjes en toch voelde ik 11 jaar geleden een verlangen naar meer zingeving. Ik werd me steeds meer bewust dat ik jarenlang vanuit mijn hoofd leefde (denken) en dat alle antwoorden die in mij zitten daar niet te vinden zijn, maar juist wel in mijn hart. Vanaf die tijd ben ik me gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:

Meditatie opleiding – DevaDeva School voor yoga en meditatie, Lisse

Hoofdopleiding Intuïtief Coachen – IMC mensontwikkeling

NLP Practitioner en NLP Master Practitioner – NTINLP, Limmen

Reading:

Intuïtieve Ontwikkeling (3 jaar)  – Centrum voor Effectieve Intuïtie, Heemstede

Extra Communicatieve Vaardigheden (3 jaar) – Margriet van Bentem, Amsterdam

Healing “Helen vanuit het hart” – Raphaels Bron, Zandvoort

Systemisch werken (9 daagse) – NTINLP,Limmen

Op dit moment volg ik de Yogadocenten opleiding en de vervolgopleiding – DevaDeva school voor yoga en meditatie, Lisse

Het leven zelf!

De reis van hoofd naar hart en leren luisteren naar de stem van mijn hart maakt dat ik nu doe waar ik blij en gelukkig van word: yoga- en meditatielessen geven, readings geven en het begeleiden van mensen. Vandaar mijn motto: “Niemand kan vluchten voor zijn hart, daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt… “ (Paulo Coelho).

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen of wil je een keer vrijblijvend kennismaken, dan ben je van harte welkom. Ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet,

Inge Tulen

Stem van je Hart
Inge Tulen

Inge Tulen


info AT stemvanjehart DOT nl
stemvanjehart.nl

Stem van je Hart
Walserij 17
2211 SJ Noordwijkerhout

Stem van je Hart

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek