Gea's Biodanza

Gea's Biodanza
Lisse

Biodanza beweegt je! Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid bevordert, vitaliteit vergroot en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal.

Biodanza is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke basis, geworteld in de menswetenschappen en biologie. De combinatie van dans, muziek en lesopbouw maakt iedere workshop tot een bijzondere ervaring. Biodanza laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbeter je je gevoel van zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe. Biodanza is hiermee dan ook een eenvoudig pad voor jouw ontwikkeling, waarbij je een diepere verbondenheid aangaat met de rijkdom aan leven in en om je heen. Iedere week op woensdagavond is er een groepsles in de Beukenhof in Lisse

Introductie aanbod: als je nog nooit aan Biodanza hebt gedaan, maar graag wil ervaren of het iets voor je is, dan kun je 3x komen "proeven" voor € 33,00.

Danservaring is niet nodig, we dansen op blote voeten.

Over Gea's Biodanza

Hoi, ik ben Gea Verhofstad, en tot voor kort gaf ik Biodanza in Lisse. Ivm mijn verhuizing naar Zutphen ben ik inmiddels gestopt met het geven van Biodanza in Lisse. Maar....ik heb twee fantastische collega's in opleiding bereid gevonden mijn mooie werk voort te zetten en dit zijn Kees Koek en Carla van der Maaden. Ze geven les op dinsdagavond in het pand van André Straathof aan de Herenweg 416 in Noordwijkerhout. Dus...wil je een keer biodanza ervaren, stuur een mailtje naar Carla van der Maaden ( vandermaadencarlagmail)

 


Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Gea Verhofstad

Eikenlaan 2A
2161 EA Lisse

Lid van beroepsvereniging

Gea's Biodanza