Gea's Biodanza

Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza
Wassenaar

Biodanza beweegt je! Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid bevordert, vitaliteit vergroot en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal.

Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling met als doel de gezondheid te bevorderen. Het werkt met muziek, beweging, contact en ervaren. Ervaren wat er in jou leeft en wat zich via jou uit wil drukken. Het plezier en het respect staan centraal. Heb jij behoefte aan:

meer vitaliteit, minder stress, meer welzijn, meer plezier, meer levensvreugde, meer empathie, beter slapen, meer ontspanning????

Dan is Biodanza wellicht iets voor jou. Meld je aan via geageaverhofstad en beweeg een keer mee op prachtige muziek in de prachtige ruimte van HealJezelf in Noordwijkerhout . 

Introductie aanbod: als je nog nooit aan Biodanza hebt gedaan, maar graag wil ervaren of het iets voor je is, dan kun je 3x komen "proeven" voor € 33,00.

Danservaring is niet nodig, balletschoenen ook niet want we dansen op blote voeten! 

Over Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Hoi, ik ben Gea Verhofstad, Klassiek homeopaat sinds 2008 en in 2019 afgestudeerd als Biodanzafacilitator. 

Als kind heb ik veel gedanst. In 2015 ben ik na veel aarzelen, een keer naar een Biodanza workshop gegaan. En werd meteen diep geraakt. Ik was zó enthousiast dat ik in datzelfde jaar ben ik begonnen aan de 4 jarige HBO opleiding tot Biodanzadocent, die ik inmiddels heb afgerond. Biodanza heeft mijn leven enorm verrijkt. Naast mijn homeopathie praktijk geef ik nu dus ook Biodanza workshops. 


Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Gea Verhofstad

Burg. Geertsemalaan 20
2241 WD Wassenaar

Lid van beroepsvereniging

Gea's Biodanza