Broedplaats voor ZZPers

De Loft
Lisse

Broedplaats voor ZZPers in het hart van de Bollenstreek met werkplekken en vergaderfaciliteiten

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie waar u inspiratie op wilt doen? De Loft Lisse is een meer dan aantrekkelijke vergaderruimte om een workshop, seminar of vergadering te beleggen.

Vergaderen in stijl

Fraai rijksmonument

Gratis Parkeren

Diverse vergaderruimtes

Flexibele indeling

Smartscreen & beamer inclusief

Catering opties

Vriendelijke bediening

Inspirerende locatie

Uitstekend bereikbaar

Wifi inclusief

Over De Loft

Broedplaats van de regio

Talent is gelijk verdeeld wereldwijd. Toch blijkt uit onderzoek dat de regio Bollenstreek het economisch beduidend minder doet. Dat is natuurlijk heel jammer want zo gaat talent verloren, dat iets kan toevoegen en kan verrijken. De Loft Lisse wil dit talent er wél laten uitkomen, door broedplaats te zijn: een plek waar de juiste omstandigheden zijn om ondernemend talent te laten groeien. Dat doen we onder meer door ondernemers te laten delen, open te laten staan, samen te werken, elkaar feedback te geven en vooral samen plezier te hebben. We doen dit op wellicht de fraaiste werkplek van de regio: De Loft Lisse.

Op de zolder van de voormalige tuinbouwschool, in het hart van de bollenstreek bevindt zich een open ruimte met werkplekken, vergaderfaciliteiten, een loungehoek maar ook beschikken we over een tafeltennistafel, een loft bike en last but not least: over goede koffie.


De Loft

De Loft

Heereweg 345
2161 CA Lisse

Broedplaats voor ZZPers