begeleiding bij bewustwording

Het stille midden
Noordwijk

Bewustzijnsgroei en -ontwikkeling, op weg naar authenticiteit, luisteren naar je hart voice dialogue, magic truffels, sharing circles, taotraining, trauma collapse technique, focusing, stresscoaching

Bewustzijnsontwikkeling
Als àlles mogelijk was, wie zou je dan zijn, hoe zou je leven er uitzien?
Wat zou je doen, waar zou je zijn en met wie? Hoe zou dat voelen?
En wat houd je tegen dat gedroomde leven te leven? Welke obstakels zie je? Waar loop je op vast?

Ik nodig je uit om bovenstaande vragen te komen onderzoeken en fungeer daarbij als begeleider, facilitator, klankbord, gids, coach bij jouw proces van bewustwording.
Immers, hoe bewuster je bent, hoe meer je in staat bent te zien hoe het komt dat je in het leven blijft zitten dat je tot nu toe hebt geleefd. Welke blokkades, angsten en overtuigingen daaraan ten grondslag liggen. Door deze steeds meer te doorzien en door te prikken ontstaat er steeds meer om andere keuzes te maken. Keuzes die passen bij wie je ten diepste bent en wat je werkelijk wil.

Voor wie?
Het maakt voor mij niet uit om welke reden je bent vastgelopen in je leven.
Wat wel belangrijk is, is dat je de boel weer wil vlottrekken.
Dat je bijvoorbeeld lessen wil leren uit dat wat je hebt meegemaakt.
Dat je het anders wil, meer in balans en met respect voor je eigen wensen en authenticiteit.

Samen gaan we op onderzoek uit. Ik zet graag oa. voice dialogue, focusing, de trauma collapse technique en de CSR-methode in. Ook maak ik dankbaar gebruik van de kracht en wijsheid van psychedelica (magic truffels), taoïstische principes en organiseer ik sharing circles.

Over Het stille midden

"Luisteren naar je hart is een continu proces naar authenticiteit. Dit kan een hele kunst zijn in de huidige chaotische en transformatieve tijd. Bewustzijnsontwikkeling is wat mij betreft het beste middel om dit proces te ondersteunen. Hieraan bijdragen is wat mij drijft.”

Vroeger in mijn werk, eerst als huisarts en later als arbo-arts, raakte ik steeds meer geïntrigeerd door de vraag waarom mensen doen wat ze doen, ook al werkt het averechts of worden ze er diep ongelukkig van. Met het volgen van een coachopleiding ging een wereld voor me open. Coaching is een begeleidingsvorm waarin ik veel van mezelf kwijt kan.
In de loop van de jaren is mijn coaching verder doorontwikkeld naar gidsing, facilitering en begeleiding. 

Steeds helderder wordt het mij dat bewustzijnsontwikkeling gaat over leren en durven luisteren naar je hart, dapperheid en authenticiteit. Vertragen. Je schaduwen opzoeken, onderzoeken en in het licht zetten. Oftewel, je van een steeds groter deel van je onbewuste bewust worden. Steeds meer maskers durven afzetten, steeds "echter" worden. De kracht van kwetsbaarheid.

Mensen typeren mij als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, die de juiste vragen weet te stellen, vlot tot de kern komt en die zowel analytisch als intuïtief sterk is.


Het stille midden

Marieke de Leeuw


Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

begeleiding bij bewustwording