Ademcoach / NEI / Cupping

Kahe
Katwijk

Ervaar rust, ontspanning, ruimte met ademcoaching, ademcirkels, cupping en KiE. We laten het lichaam spreken en het verhaal vertellen, aangezien woorden vaak tekortschieten.

Ik heb de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in mijn eigen groei en heb ik veel kennis opgedaan bij verschillende opleidingen, cursussen, workshops en trainingen.Daarom kun je bij Kahe terecht voor verschillende sessies van de leeftijd van 0 - 100 jaar. Een uniek aanbod wat je alleen vindt bij Kahe!
 

Cupping
Ideaal om in te zetten bij fysieke klachten zoals nek - schouder - rug klachten, migraine en oorsuizen. Maar ook zeker op mentaal vlak gebeurt er veel tijdens deze cupping sessie (alleen volwassenen)

Verbonden ademen
Ontdek de kracht van verbonden ademhaling, een ademhalingstechniek die diep verborgen emoties naar de oppervlakte brengt en je helpt fysieke, mentale en emotionele spanningen los te laten (van 12 - 100 jaar)

Trauma Release Breathwork
Een ademsessie waarbij verschillende ademhalingstechnieken worden ingezet voor rust, ruimte en loslaten (alleen volwassenen)

Body Remembers Trauma Therapie
Een krachtige sessie waarbij je lijf spanning en stress loslaat d.m.v. trillen/bewegen (alleen volwassenen)

KiE (Kind in Evenwicht)
Gebaseerd op neuro-emotionele integratie (NEI) ; ons lichaam draagt alle antwoorden, omdat het ons als geen ander kent! Met Kind In Evenwicht laten we de spieren spreken en het verhaal vertellen, aangezien woorden vaak tekortschieten. (voor alle leeftijden)
 

Al deze kennis bundel ik ook samen in Traject Kahe! Een transformerend traject van 4 maanden.

Daarnaast organiseer ik ook: eendaagse retraites,  tweedaagse retraites en ademcirkels voor verschillende doelgroepen met verschillende thema's.

Over Kahe

Hi allemaal!
Mijn naam is Kelly, geboren op 31-12-1989 en samen met mijn man en 2 prachtige kids, wonen wij in Rijnsburg.Sinds januari 2023 ben ik de trotse eigenaresse van Kahe en heb ik de eer om prachtige sessies te geven aan volwassenen én kinderen.
Lichaamswerk heeft voor mij zoveel positief veranderd in mijn eigen leven, dat ik de laatste 2 jaar mijzelf helemaal heb verdiept in allerlei kennis.
O.a. in ademwerk, Body Remember Trauma Therapie, cupping, NEI en reiki.

Kahe is Hawaiaans voor stromen en dat is mijn missie: om energie weer te laten stromen bij volwassenen en kinderen, daar waar het nodig is.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij Kahe!

Liefs, Kelly
 


Kahe

Kelly Guijt-Heemskerk

Scheepmakerstraat 1c6
2222 AB Katwijk

Lid van beroepsvereniging

Ademcoach / NEI / Cupping