Thuiskomen bij jezelf met de kracht van kleur en creativiteit

Gabie Devaney | Dotpaint Academy
Sassenheim

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.

Reconnect your Heart met DotArt

In 2019 kwam Dotpainten op mijn pad. Deze kunstvorm (schilderen in stippen) is de traditionele teken- en schildertechniek van de Aboriginals in Australië. Het is een prachtige, creatieve activiteit die je terug brengt bij jezelf zodat je weer in verbinding komt met jouw kern. 

Door het volgen van de Jaartraining van de Dotpaint Academy heb ik niet alleen mijn techniek verfijnd en ervaring opgebouwd, maar heb ik zelf ook mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Het brengt mij ontspanning en helpt me om alles om me heen even los te laten en helemaal in het NU te zijn. Ik ben weer gaan creëren vanuit mijn hart en daar kan ik intens van genieten. Dit deel ik graag met anderen!

Mijn Dotpaint Workshops bieden je de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer met gelijkgestemden naar binnen te reizen en om vanuit daar te gaan creëren. De workshops verschillen in thema's en objecten, maar tijdens alle workshops leer je hoe je verf mengt, grote en kleine dots maakt en ervaar je de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart. 

Interesse? Weet dat je welkom bent in mijn studio in Katwijk a/d Rijn of informeer naar de mogelijkheden voor Dotpaint workshops op lokatie! Voor meer informatie en inspiratie, neem een kijkje op de website!  

Over Gabie Devaney | Dotpaint Academy

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens. Ik word blij van écht contact maken, eerlijke aandacht voor groot & klein en de natuur.

Naast mijn vak als grafisch vormgever heb ik altijd interesse gehad in healing en reizen. Geïnspireerd door andere culturen, manieren van genezen en bezinning, ging ik op zoek naar wat bij mij past... Reiki, Crystal Healing, Angel Healing en tal van workshops, maar bij alles miste ik iets...

In 2014 kwam Reconnective Healing® op mijn pad en tijdens de seminar in Parijs voelde ik meteen… dit is het! Ik was diep ontroerd. Later dat jaar voltooide ik het Certified Practitioner Program en opende ik een praktijk in Ierland waar is destijds woonde, maar na een internationale verhuizing naar Nederland in 2015 kwam alles even tot stilstand.  

Ik was op. Eenmaal terug in Nederland kwam er vanalles op me af en was ik echt zoekend naar mijn eigen pad. Ik heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk en helend het is om je los te maken van je hoofd, van oude overtuigingen en patronen, en je te verbinden met je hart. In je kern ‘weet’ je pas écht wat wel en niet goed voelt. Geïnspireerd door mijn eigen groeiproces, opende ik in 2018 Praktijk Reconnect your Heart. Ik ondersteun een ander graag in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd, en in je hart” met Reconnective Healing® en DotArt.


Dotpaint Academy

Gabie Devaney

Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Thuiskomen bij jezelf met de kracht van kleur en creativiteit

Wat doe ik nog meer?

09mrt
Workshop
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Sassenheim
Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke helende hart van Seleniet.
17apr
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.
Healing en reading
Ontdek jouw innerlijke kracht en geef kleur aan je leven
Sassenheim
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
25feb
Workshop
Aboriginal Dot Art Experience in de Galerie! Laat je inspireren door inheemse kunst en creëer je eigen canvas
Ouderkerk a/d Amstel
Een bijzondere middag waarbij je je helemaal kan laten inspireren door de prachtige originele kunstwerken van Aboriginal kunstenaars, de inheemse bevolking van Australië, én zelf hands-on gaat ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is! Nog 1 plek!
22mrt
Workshop
Workshop 'Paas Eieren Dotpainten' | Voor iedereen die zich een blij ei wil voelen
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop maak je kennis met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke paas eieren.