'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops

Reconnect your Heart
Oegstgeest

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.

Reconnect your Heart met DotArt

In 2019 kwam Dotpainten op mijn pad. Deze kunstvorm (schilderen in stippen) is de traditionele teken- en schildertechniek van de Aboriginals in Australië. Het is een prachtige, creatieve activiteit die je terug brengt bij jezelf zodat je weer in verbinding komt met jouw kern. 

Door het volgen van de Jaartraining van de Dotpaint Academy heb ik niet alleen mijn techniek verfijnd en ervaring opgebouwd, maar heb ik zelf ook mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Het brengt mij ontspanning en helpt me om alles om me heen even los te laten en helemaal in het NU te zijn. Ik ben weer gaan creëren vanuit mijn hart en daar kan ik intens van genieten. Dit deel ik graag met anderen!

Mijn Dotpaint Workshops bieden je de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer met gelijkgestemden naar binnen te reizen en om vanuit daar te gaan creëren. De workshops verschillen in thema's en objecten, maar tijdens alle workshops leer je hoe je verf mengt, grote en kleine dots maakt en ervaar je de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart. 

Interesse? Weet dat je welkom bent in mijn atelier in Oegstgeest (momenteel 2 deelnemers max.) of informeer naar de mogelijkheden voor Dotpaint workshops op lokatie! Voor meer informatie en inspiratie, neem een kijkje op de website!  

Over Reconnect your Heart

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens. Ik word blij van écht contact maken, eerlijke aandacht voor groot & klein en de natuur.

Naast mijn vak als grafisch vormgever heb ik altijd interesse gehad in healing en reizen. Geïnspireerd door andere culturen, manieren van genezen en bezinning, ging ik op zoek naar wat bij mij past... Reiki, Crystal Healing, Angel Healing en tal van workshops, maar bij alles miste ik iets...

In 2014 kwam Reconnective Healing® op mijn pad en tijdens de seminar in Parijs voelde ik meteen… dit is het! Ik was diep ontroerd. Later dat jaar voltooide ik het Certified Practitioner Program en opende ik een praktijk in Ierland waar is destijds woonde, maar na een internationale verhuizing naar Nederland in 2015 kwam alles even tot stilstand.  

Ik was op. Eenmaal terug in Nederland kwam er vanalles op me af en was ik echt zoekend naar mijn eigen pad. Ik heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk en helend het is om je los te maken van je hoofd, van oude overtuigingen en patronen, en je te verbinden met je hart. In je kern ‘weet’ je pas écht wat wel en niet goed voelt. Geïnspireerd door mijn eigen groeiproces, opende ik in 2018 Praktijk Reconnect your Heart. Ik ondersteun een ander graag in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd, en in je hart” met Reconnective Healing® en DotArt.


Reconnect your Heart

Gabie Devaney

Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops

Wat doe ik nog meer?

03dec
Workshop
Workshop 'Kerstster op Steen Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Maak een prachtig kerstcadeau voor jezelf of om weg te geven. Tijdens deze creatieve kerst workshop kun je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is en creëer je je eigen unieke kerstster op steen! Kom gezellig samen met een vriendin of familie!
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
11jan
Workshop
Workshop 'Dankbaarheidsboekje en Krachtsteen Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Verhoog je trilling met Dankbaarheid en Dotpainten. Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke krachtsteen en dankbaarheidsboekje voor een beetje meer Magic in 2023!
25jan
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart metart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!
20jan
Workshop
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Dot Art op Canvas'
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze ochtend creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.
16dec
Workshop
Workshop 'Kerstster op Steen Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Maak een prachtig kerstcadeau voor jezelf of om weg te geven. Tijdens deze creatieve kerst workshop kun je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is en creëer je je eigen unieke kerstster op steen! Kom gezellig samen met een vriendin of familie!