Zelfliefde is je ware natuur volgen, net als vogels doen!

Ik zing mijn eigen lied Coaching - Annette Oppenberg
Voorhout

Ik zing mijn eigen lied! staat voor leven op jouw manier zoals het klopt voor jou. Je hier helemaal vrij in voelen ongeacht wat anderen ervan vinden. Erop vertrouwen dat jij weet wat het beste voor je is.

Het is ontspannen om naar het vrolijke gekwetter en getjilp van kleine vogeltjes te luisteren. Ze zijn lekker bezig met nestjes bouwen en eten vinden, Andere vogels zingen weer dat het een lieve lust is. Ze zingen hun eigen lied! In alle vrijheid volgen ze hun ware natuur. Ze weten precies wat ze te doen hebben en passen zich aan waar het nodig is.

Zo eenvoudig mag het zijn! Steeds weer je verlangen volgen en zo het leven creëren waar je blij en gelukkig van wordt. Hoe dat er ook uit mag zien.

Vrij zijn om te doen wat je graag wilt doen. Vrij zijn om je uit te spreken zoals het voor jou is. Vrij zijn om op jouw manier lief te hebben. Vrij zijn om Nee te zeggen. Vrij zijn om Ja te zeggen. Vrij zijn....

Wil jij meer authentiek zijn? Voel je een sterke behoefte om jezelf te bevrijden van alles wat knelt en je van de wijs brengt om je eigen lied te zingen? Durf jij erop te vertrouwen dat je goed bent zoals je bent? Dat je waardevol en compleet bent en dat je dit mag geloven?!

Annette is levenscoach èn ervaringsdeskundige op het gebied van Zelfliefde en Verliesverwerking. Zij maakt gebruik van coaching, Voice Dialogue sessies en wandelsessies in de natuur. Net wat past bij jou en je wensen. 

Voel jij je aangesproken en wil je meer weten? Bel of mail Annette voor een vrijblijvend gesprek.

 

Over Ik zing mijn eigen lied Coaching - Annette Oppenberg


Annette Oppenberg is levenscoach en heeft haar praktijk Ik zing mijn eigen lied ♬ in Voorhout. Ze begeleidt mensen van vastlopen naar bevrijding, van denken (hoofd) naar voelen (hart), van zelfafwijzing naar zelfliefde, van angst naar vertrouwen. Door alles los te laten wat niet van jou is, ga je terug naar je ware natuur. Daarnaast geeft ze wandelsessies in de natuur, workshops over Basisbehoeften en begeleidt ze binnenkort een Cirkel Omgaan met verlies.

Verlies loopt als een rode draad door haar leven. Ze heeft dierbaren verloren, haar ontvankelijkheid verloren, haar stem verloren, haar glans verloren en uiteindelijk haarzelf verloren. In dit vastlopen heeft ze kunnen ontwaken om te kiezen voor Liefde. Liefde heelt, verbindt, begrijpt en verwarmt. Vanuit deze natuurlijke bedding ondersteunt ze ook bij Verliesverwerking waarbij pijn een uitnodiging is om nog meer van jezelf te houden en te mogen rouwen op jouw manier.

Annette is gelukkig getrouwd, moeder van Sven (29), Bjorn (27) en Pip (21) en bonusmoeder van Delano (19). Het is haar missie om mensen aan te moedigen om voor zichzelf te kiezen door denk-en gedragspatronen te doorbreken. Om mee te geven dat je altijd een keuze hebt ook al voelt het niet zo. Dat we vrij zijn om ons eigen lied te zingen!

 

  


Ik zing mijn eigen lied Coaching

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Zelfliefde is je ware natuur volgen, net als vogels doen!