Eigenheid & Eigenwaarde - terug naar je Eigen volmaakte natuur!

Ik zing mijn eigen lied! Coaching - Annette Oppenberg
Voorhout

Je bent puur, volmaakt en onschuldig. In je kern ben je helemaal compleet! Zo heb je een prachtig pakket aan kwaliteiten, talenten en gaven meegekregen. Je hebt alles in je om het leven van je dromen te leven, te zijn wie je van nature bént.

Meet jij jezelf een lage eigenwaarde toe? Ben je onzeker over jezelf? "Doe ik het goed? Doe ik er werkelijk toe? Ben ik wel genoeg?" Het antwoord is JA! Je bent helemaal goed zoals je bent. Je bent alleen anders gaan geloven...

Al van jongs af aan worden we beïnvloed door onze omgeving. Zo zijn er allerlei voorwaarden verbonden waar we aan moeten voldoen om de nodige aandacht en liefde te krijgen. 

Als kind weet je wanneer je lief, grappig of knap gevonden wordt. Er wordt om je gelachen, je wordt toegejuicht, er wordt met je gespeeld. Je voelt je veilig en geaccepteerd. Andersom heeft het ook effect op je als je bestraft, uitgescholden, genegeerd of anders....wordt.

Wat kreeg jij vaak te horen? Luisterde je? Was je druk? Of juist rustig? Raar? Dromerig? Lui? Lastig? Egoïstisch? Geweldig? Het heeft allemaal invloed gehad op jouw ontwikkeling. Hoe je naar jezelf bent gaan kijken. Wat je over jezelf bent gaan geloven. Is het werkelijk waar? Jouw 'tekortkoming' kan juist je grootste kracht blijken te zijn!

Wil jij een stevige basis van Zelfliefde hebben? Voor jezelf op kunnen komen? Je gelijkwaardig voelen in relaties? Het speelse, onbevangen, vrije kind in jezelf bevrijden? Met coaching herinner jij je jouw werkelijke waarde. Dat je waardevol én compleet bent!

Annette is levenscoach èn ervaringsdeskundige op het gebied van Eigenheid & Eigenwaarde. Interesse in coaching? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! Wil je meer weten? Per mail of via Whatsapp beantwoord ik al je vragen!

 

 

Over Ik zing mijn eigen lied! Coaching - Annette Oppenberg

In mijn praktijk begeleid ik jongeren/volwassenen die zich minderwaardig voelen vanuit de gedachte niet (goed) genoeg te zijn. Wat ervoor zorgt dat je altijd lijkt tekort te schieten. Ik ben een betrokken levenscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van Eigenheid & Eigenwaarde. We mogen terugkeren naar ons ware natuur! ''Beseffen dat je al compleet bent. Er is niets mis met je! Je bent alleen anders gaan geloven...''.

Mijn leven is niet altijd vlekkeloos verlopen. In mijn jeugd heb ik me vaak onveilig gevoeld waardoor ik leerde mezelf onzichtbaar te maken. Ik paste me zoveel aan dat ik beetje bij beetje mijn Eigenheid verloor. Door te geloven dat het aan mij lag, kende ik mezelf een lage EigenWaarde toe. Ik bewoog steeds bij mijn kern vandaan. Het was een lange weg terug naar ont-dekken wie ik nou EIGENLIJK ben. Wat mijn ware natuur is.... Een staat van ZIJN, in liefde en vrijheid. Moeiteloos, scheppend, aanwezig, verbonden.

Het is mijn bijdrage mensen aan te moedigen voor zichzelf te kiezen. De moed hebben om gewoon te ZIJN, precies zoals je bent. Zoals jij het ervaart. Los te laten wat niet (meer) voor je werkt, niet (meer) bij je hoort, niet van jou is.  Af te stemmen op wat KLOPPEND is. Dat we vrij zijn om ons eigen lied te zingen! Jij ook!

 

  


Ik zing mijn eigen lied! Coaching

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Eigenheid & Eigenwaarde - terug naar je Eigen volmaakte natuur!