Wandelen naar Werk | Noordwijkerhout

Wandelen naar werk staat voor wandelen en netwerken met en vleugje humor en is er voor werkzoekenden en voor mensen die van wandelen houden Juist, omdat ik geloof in de kracht van het wandelen en van de natuur om stap voor stap in beweging te komen.

Over Nathalie Koumans | Noordwijkerhout

Soms nemen we in het leven een paar andere afslagen. In mei 2015 nam ik, Nathalie Koumans, een aantal andere afslagen en kwam ik weer op mijn pad terecht en werd Wandelen naar werk geboren. Met Wandelen naar werk help ik jou om weer terug op jouw pad te komen. Stap voor stap. Dat doe ik via wandelingen waarin zowel het krijgen van een stukje inzicht en/of elkaar echt ontmoeten, netwerken en het uitwisselen van kennis en ervaringencentraal staat. Dat doe ik via workshops gericht op werk vinden en/of op het weer vinden van jezelf onder de noemer Wandelen naar Werk en via trajecten.

Daarnaast ben ik een ontzettende wandelgek. Sta ik graag met met mijn vlieger op het strand, Speel ik op zo'n tijd een potje voetbal en geniet ik van mijn moestuin. En een dag niet gelachen en niet gespeeld, dat is een dag niet geleefd. Ik geef graag kleur aan de wereld.


Foto 3 Nathalie Koumans Klik om te vergroten

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek