Eerste hulp bij relaties

Sigrid Sneijders
Hillegom

Verloopt je liefdesleven moeizaam en lopen relaties op niets uit? Of heb je wel een partner, maar hebben jullie steeds ruzie omdat jullie de verbinding met elkaar zijn kwijtgeraakt?

Je bent succesvol in je bedrijf of je baan en bijna alles in je leven klopt. Het enige dat ontbreekt, is een fijne, liefdevolle relatie. Jullie zijn nog bij elkaar, maar de gevoelens zijn niet meer wat ze ooit waren.

Naar de buitenwereld toe lijken jullie het perfecte koppel en je schaamt je er voor om toe te moeten geven dat het helemaal niet zo goed gaat tussen jullie.

De discussies zijn ontzettend vermoeiend en wat je ook doet, het is nooit goed. 

Jullie hebben al een keer relatietherapie gehad en daar heb je wel zinvolle dingen geleerd, maar het was niet genoeg om echt een verandering op lange termijn te bewerkstelligen.

Soms denk je aan hoe het zou zijn als jullie uit elkaar gaan, maar het gedoe, de financiële gevolgen, de reacties van de mensen om je heen, daar zie je als een berg tegenop. Bovendien is er nog een deel in jou dat nog liefde voelt voor je partner en verdriet voelt over het verlies van verbinding tussen jullie.

Ik ben Sigrid en ik help je om die fijne relatie te krijgen die je zo graag wilt.

Ik werk in high value trajecten gezamenlijk én individueel om jou te helpen je doel te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sigrid Sneijders

Mijn man en ik wonen in Hillegom, in de wijk Vossepolder. We hebben twee volwassen dochters en een schattige kleindochter.

Ik ben echt een huismus, ik vind het heerlijk om lekker met mijn laptop of een boek op de bank te zitten. Omdat cliënten zo vaak zeggen dat mijn praktijkruimte fijn en huiselijk voelt, is het grootste deel van mijn sessies in mijn eigen ruimte aan huis.  

Ik schrijf veel, voor therapeutische vakbladen, holistische therapeuten en natuurlijk voor mijn eigen bedrijf.

Een keer per week ben ik te vinden op de lokale toneelvereniging, waar we met veel plezier repeteren om elk jaar een toneelstuk op te voeren. Het toneelstuk van 2024 heb ik zelf geschreven.

Verder vind ik het spelen op mijn handpan erg leuk, alhoewel ik er met alle werkzaamheden nog niet zoveel tijd voor heb.

Het maken van podcasts, geleide meditaties en visualisaties vind ik ook erg leuk, vooral het spelen met geluidseffecten en muziekjes. 

 

 


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Eerste hulp bij relaties