Eerste hulp bij relaties

Sigrid Sneijders
Hillegom

Verloopt je liefdesleven moeizaam en lopen relaties op niets uit? Of heb je wel een partner, maar hebben jullie steeds ruzie omdat jullie de verbinding met elkaar zijn kwijtgeraakt?

Je hebt een bepaald beeld van hoe je leven met een partner er uit zou moeten zien, maar het lukt je niet om dat voor elkaar te krijgen.

Super frustrerend.

Waar je op je 30e nog kon denken ‘ik heb nog tijd, het komt wel goed’, heb je, nu je de 40 gepasseerd bent, wel ontdekt dat het niet vanzelf komt.

Je merkt dat je steeds in hetzelfde gedrag vervalt, ondanks je voornemens om het beter te doen.

Je bent echt niet te beroerd om hulp te zoeken, maar je gelooft niet in dat oeverloos praten over mogelijke oplossingen.

Maar je weet dat het anders kan. Het móet anders, potverdorie! Als andere stellen het kunnen, moet het voor jou toch ook mogelijk zijn?

Het idee dat je de rest van je leven alleen of in een slechte relatie moet doorbrengen maakt je vreselijk verdrietig.

Logisch.

Omdat we sociale wezens zijn, zijn we als mens op ons best als we waardevolle relaties hebben met anderen.

De relatie met je partner, je familiebanden of je vriendschappen zijn belangrijk voor de kwaliteit van je leven.

Dit begint echter bij onszelf.

Wanneer je jezelf goed kent en begrijpt waarom je soms onredelijk, dramatisch of overgevoelig reageert, is het mogelijk om ook een goede relatie op te bouwen met anderen.

 

 

 

Over Sigrid Sneijders

Even wat weetjes over mij:

Mijn man en ik wonen in Hillegom, in de wijk Vossepolder. We hebben twee volwassen dochters en een schattige kleindochter.

Ik ben echt een huismus, ik vind het heerlijk om lekker met mijn laptop of een boek op de bank te zitten. Omdat ik zo graag thuis ben, vind ik het ook zo fijn dat ik hier mijn praktijk heb. Ik schrijf ook veel, voor andere therapeuten en voor twee vakbladen, MassageZaken en Hypnotherapie.

Een keer per week ben ik te vinden op de lokale toneelvereniging, waar we met veel plezier repeteren om elk jaar een toneelstuk op te voeren.

Verder vind ik het spelen op mijn handpan erg leuk, alhoewel ik er met alle werkzaamheden en mijn opleidingen nog niet zoveel tijd voor heb.

Sinds kort ben ik ook podcasts, geleide meditaties en visualisaties aan het opnemen. Ik vind het leuk om daar zelf mee te knutselen en uit te vinden hoe ik leuke effecten kan creëren.

Ik heb nogal wat inzichtkaarten, engelenkaarten en tarotkaarten en ik ben gek op al die mooie plaatjes. Net als boeken vind ik ze nogal verslavend. 

Thuis en op de sportschool doe ik aan Yoga en Pilates. 

 

 


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Eerste hulp bij relaties