Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe
Hillegom

Een opstelling geeft je helderheid over jouw plek in de wereld/ je systeem/ je organisatie/je familie. Op intuïtieve wijze begeleid ik jou in een mooie ceremonie die een opstelling is. Je komt in beweging en leeft steeds meer jouw eigen leven.

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen? Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Opstellingen zijn individueel mogelijk. Zowel binnen als buiten. 

Tevens bied ik coaching binnen én buiten, energie-reading, healing en SoulCollage workshops aan. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als wandelcoach, natuurcoach, opsteller, reader en healer. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Wandelcoaching
Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid
Hillegom
Met veel plezier neem ik je mee de natuur in om helderheid te krijgen over je levensvragen en/of de problemen waar je tegen aanloopt. Ik bied je een stevige en veilige basis om te voelen wat er nu in jou leeft. De natuur biedt inzicht en helderheid.
13dec
Workshop
Nieuwe Maancirkel voor Vrouwen - Afstemmen op jezelf in verbinding met de vrouwen in de cirkel.
Hillegom
De nieuwe maan is een mooi moment om jouw intentie voor deze maan(d) neer te zetten. Via meditatie, visualisatie, verhalen delen, kaartendecks, beweging en alles wat er in het moment wil ontstaan maken we contact met de energie van de nieuwe maan.
07dec
Workshop
Afstemmen op je eigen Wijsheid - Ontdekken wat de dag-energie van Gele Ster jou te vertellen heeft
Hillegom
Het thema van deze avond is: Je eigen plek innemen. Door te groeien, je potentieel te leven en trouw te blijven aan je idealen.
16dec
Wandeling
Maya Inspiratie Wandeling - Wandelen met de dag-energie van Rode Aarde
De Zilk
De Maya Tzolkin Dreamspell-kalender biedt interessante informatie voor jou om gebruik te maken van de dag-energie. Het thema bij deze dag-energie is in het hier en nu aanwezig zijn.
Healing en reading
Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid
Hillegom
Individuele healing en energie-reading sessies, individuele familie-opstelling en natuurcoachingsessies bied ik aan. Weer helderheid krijgen over wat jij ten diepste wil leven. Terug naar jouw oorspronkelijke energie.