Natuurgeneeskundig therapeut

Maak jezelf beter bv
Lisse

Neem je gezondheid in eigen hand (fysiek en mentaal) Of je nu gelooft dat je het kunt of gelooft dat je het niet kunt je hebt gelijk. Ik kan je begeleiden en de weg wijzen naar chronische gezondheid. We pakken jouw uitdaging bij de oorzaak a

Wil jij je gezondheid in eigen hand nemen. 

Wil je niet de symptomen aanpakken en doelloos ronddwalen in mogelijkheden land, maar wil je jouw uitdaging samen met een coach die je weg wijst bij de oorzaak aanpakken zodat je chronisch gezond kunt gaan leven vol vitaliteit? 

Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Iedereen weet best hoe je gezond kunt leven... meer groente, meer fruit, meer bewegen, maar hoeveel mensen doen dat ook daadwerkelijk? Hoe komt dat? Waarom zorgen we zo slecht voor ons zelf, vinden we onszelf niet goed genoeg en wijzen we onszelf af? 

Zodra je begrijpt hoe het werkt kun je je leven en je gezondheid in eigen hand nemen en kiezen voor zelfliefde, kun je doen wat je WEL wilt waardoor stress verandert in motivatie. Je begint dan elke dag met een 3-0 voorsprong in plaats van geleefd te worden.

Of je nu gelooft dat je het kunt of gelooft dat je het niet kunt je hebt gelijk. Onze overtuigingen, aannames, verwachtingen en oordelen maken onze realtiteit en datr is goed nieuws, want daar heb je invloed op. 

Ben je bereid om echt te gaan leven, echt voor gezondheid en zelfliefde te kiezen en bereid te doen wat daarvoor nodig is dan is alles mogelijk!  

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg, wat je deed veroorzaakte wat je kreeg dus heb je net zo veel invloed op wat je zult krijgen.

Kies voor jezelf. Nu! (alle echte liefde komt voort uit zelfliefde)

Over Maak jezelf beter bv

Mijn jeugd was dramatisch.  Ik heb het een groot deel van mijn jeugd zonder liefde en veiligheid moeten stellen. Ik heb voornamelijk overleefd, moest creatief zijn om onder van alles uit te komen. Ik ontwikkelde een 6e zintuig voor hoe anderen zich voelden. Als geen ander kon ik overleven, me aanpassen als een kameleon, daardoor ontwikkelde ik een talent om mezelf in te leven en mogelijkheden en kansen voor anderen te zien zodat ik uit de wind bleef en ik de “vrijheid” had om groot te dromen en me te richten op een toekomst waarin ik zelf de baas zou zijn. Noodgedwongen werd ik eindeloos creatief in het vinden van uitwegen en ontsnappingen. Ik kon geweldig navigeren om mezelf veilig te houden en vond altijd overal mogelijkheden en oplossingen. Alles wat ik deed was uitermate doelgericht en effectief. 

Daarom doe ik wat ik doe! JOU helpen om je leven op de juiste bestemming te krijgen zodat je optimaal je leven kunt leven. Je mooie en bijzondere dingen kunt doen, en voluit kunt genieten van het leven. En je dromen kunt en zult waarmaken.

Mijn ervaringen hebben mij een geweldige set aan vaardigheden opgeleverd die ik in kan zetten om ook voor jou het onmogelijke mogelijk te maken. Als je het kunt dromen kun je het waarmaken. Je relaiteit is een weerspiegeling van je aannames, verwachtingen, oordelen en overtuigingen en die kun je veranderen! Je bent geen slachtoffer van het lot, je maakt het lot.


Maak jezelf beter bv

Patrick van Velzen

De Loft, Heereweg 345
2161AC Lisse

Natuurgeneeskundig therapeut