Systemisch Werk & Voice Dialogue

inTzicht ~ wat ons beweegt en tegenhoudt
Hillegom

Opstellingen is een krachtige en ongecompliceerde methode dat inzicht geeft in wat jou beweegt en tegenhoudt waardoor er ruimte ontstaat voor verandering om vanuit je eigen kracht je levenspad te vervolgen.

JIJ bent uniek in het lopen van jouw eigen levenspad. Dit gaat met vallen en opstaan. Gebeurtenissen uit jouw leven en diepe (on)bewuste overtuigingen bepalen hoe jij denkt, voelt, reageert en handelt. In de loop van de jaren kan het gevoel ontstaan dat een denkwijze of een bepaald gedag niet meer bij jou lijkt te passen.

Je voelt dan verwarring, machteloosheid, misschien zelfs kwaadheid, of je hebt het gevoel dat je vastloopt en niet wetende hoe je verder kan komen. Een terugkerende blokkade of patroon, problemen of onbeantwoorde (levens)vragen vormen dan een belemmering voor je dagelijks functioneren. Een (familie)opstelling kan inzicht geven in deze belemmering.

Opstellingen is een krachtige en ongecompliceerde methode. Het geeft inzicht in wat jou beweegt en tegenhoudt. Het verbind je met jouw (familie)systeem, jouw voorouders en hun lot. Dit inzicht geeft ruimte voor verandering om vanuit je eigen kracht je levenspad te vervolgen.

Uit eigen ervaring weet ik dat de ‘simpelste’ inzichten soms de grootse veranderingen teweegbrengen. Ik help je graag om deze inzichten te ervaren en zo verder te groeien in je proces van persoonlijke ontwikkeling en te leren leven vanuit je eigen kracht. 

In een sessie zijn voor mij veiligheid en empathie maar ook duidelijkheid en openheid belangrijke voorwaardes. De methodes Opstellingen en Voice Dialogue kunnen beiden ingezet worden. Voor informatie over Voice Dialogue verwijs ik je graag naar mijn profiel onder de rubriek  Diversen Coaching

 

Over inTzicht ~ wat ons beweegt en tegenhoudt

Tijdens mijn reis van persoonlijke ontwikkeling ben ik in contact gekomen met familieopstellingen. Ik werd gegrepen door deze ongecompliceerde methode en de (on)bewuste veranderingen die de inzichten teweeg brengen. Dit was de start van vele opleidingen en trainingen in Systemisch Werk. Daarnaast heb ik opleidingen in Voice Dialogue gevolgd.  Deze methodes en de opleiding Intuïtief Practitioner vormen voor mij een mooie basis voor een coach sessie.

inTzicht is een samengesteld woord van in ’t zicht; dat een ieder door inzicht te krijgen zichzelf In Het Zicht durft en kan zetten; met alle onze unieke eigenschappen die bij óns horen. Los van oude overtuigingen, overgenomen gevoelens of terugkerende patronen. Dat is wat ik iedere client, ieder mens gun.

Ik ben alleenstaand met volwassen zonen en woon sinds 2020 in Hillegom. In 2018 ben ik gestart als zzp’er in Finance en heb vanaf 2017 de praktijk inTzicht.  De combinatie van werken met hart en hoofd geeft mij balans in beide beroepen en privé.

Neem gerust contact met mij op als je na het bezoeken van mijn website en deze profielen nog vragen hebt over mij of over de methodes. Ik ontmoet je graag!

Met hartelijke groet,

Irma Tros


Systemisch Werk & Voice Dialogue

Irma Tros

Meerstraat 79
2181 BK Hillegom

Systemisch Werk & Voice Dialogue