spirituele ontwikkeling/coaching/ sjamanisme | Noordwijk

   ZIN is een praktijk voor alternatieve therapie en spiritueel coaching. Ik behandel  mensen met allerlei klachten. Misschien herken jij jezelf in 1 van de klachten?
-vermoeidheid
-geen focus hebben
-moeite met bepaalde mensen om jouw heen (familie, collega's)
-angsten
-slecht slapen
-geen relatie kunnen onderhouden of er juist te lang in blijven zitten
-geen zelfvertouwen, eigenwaarde
-verschillende soorten trauma's
-lichamelijke klachtenDoor samen hier aan te werken, Zelf Initief Nemen, werken we naar heling. Kan en durf jij jouw eigen leven te leiden? Voor jezelf op te komen en je los te maken van de invloeden van anderen? Wil jij ook in je kracht staan en meer energie hebben? 
Misschien mag ik jou een stukje op weg helpen.

Mijn naam is Esther van Wijnen-Formanek. Ik werk vanuit een open hart! Dit doe ik vanuit Licht, Liefde  en Kracht.
Verder ben ik al wat jaren bezig en heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zoals twee jaar de opleiding voor Energetisch Heler, De 1 jarige opleiding Siberisch Sjamanistisch Healer, de 1 jarige opleiding Modern Peruaans Sjamanisme (leraar Frank Bruining), De 2 jarige opleiding Sjamanistisch Practitioner (volgends de Methode van Sandra Ingerman, leraar Roel Crabbe van Anam Cara). De 1 jarige opleiding Creatieve Therapie. En ben ik begonnen aan de 4 jarige opleiding Kruiden Geneeskunde.Spiritualtiteit en Sjamanisme is niet iets wat ik alleen toe pas tijdens een behandeling. Het is een manier van leven, bewust omgaan met de natuur en wat Moeder Aarde ons geeft. Liefdevol naar alles en iedereen die leeft.

Over Esther van Wijnen-Formanek | Noordwijk

Als kind was ik al heel gevoelig voor de energie/sfeer die ergens hing. Tijdens mijn jeugd heb ik dit veel moeten gebruiken doordat ik niet in een stabiele omgeving ben opgegroeid. Zes jaar geleden toen mijn moeder stierf heb ik zo'n mooi contact gemaakt met de Spirit wereld, dat mijn keuze voor mijn pad duidelijk werd. Voor mij is duidelijk geworden dat ik vanuit mijn ervaringen anderen mag helpen en heb ik bewust JA gezegd tegen het pad van Heler. Ik werk vanuit jouw eigen kracht en kunnen. Dit doe ik door verschillende methodes te combineren die ik mij in de loop van de jaren eigen heb gemaakt. Mijn basis is sjamanistisch werk, gecombineerd met energetisch werk en coaching. Ik noem dit de Z-I-N-Methode, Zelf Initiatief Nemen.

Je kunt bij een 1 op 1 sessie volgen maar ik werk ook in groepen. Zo geef ik elke maand, samen met mijn man, meditatie/trancereis avonden. Hier gaat het vooral om “Energie bijtanken”. Maar ik leid ook vrouwencirkels en geef cursusen Spirituele ontwikkeling. Alles wat ik doe en doorgeef probeer ik laagdrempelig te houden. Zodat het voor iedereen toegangkelijk is en we allemaal kunnen groeien in onze kracht.

Heel belangrijk vind ik dat er vanuit positiviteit, jouw eigen kracht en licht gewerkt wordt. Wie wil jij zijn? Wat zijn jouw dromen? Ik hoop dat ik jou daarbij op weg mag helpen.


Foto 8 Esther van Wijnen-Formanek Foto 8 Esther van Wijnen-Formanek Klik om te vergroten

Mama Pacha/ Z-I-N Methode
Esther van Wijnen-Formanek

Bewust Bollenstreek
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek