Zonder omwegen direct naar de kern van je probleem of klacht | Noordwijk

Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. En in elk probleem ligt ook de oplossing. Dus geen omwegen meer: Doe wat werkt! Met deze therapievorm ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het daar te helen.

Inzicht in je probleem, hoe het ontstaan is, waarom jij het hebt gekregen en/of waarom je er maar niet van af komt, kan een enorme boost betekenen voor het helingsproces. Zeker wanneer je zelf niet weet waar en waardoor je probleem nu eigenlijk precies begonnen is. 

Deze therapievorm is uiterst geschikt voor heel veel klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied, zoals bv. de bekendere klachten en problemen zoals burn-out, relatieproblemen, niet kunnen afvallen of niet weten wat je doel is. Maar deze therapie is ook geschikt voor onbekendere of 'vage' klachten zoals bv stemmen horen of bv 'rare' tics en dwanghandelingen. Overal is uiteindelijk een logische verklaring voor.

Deze therapie combineert meerdere therapieen (zoals hypnotherapie, mindfulness, meditatie, healing en sjamanistisch trancereizen) en elementen van deze therapieën in de therapie zelf en wordt daarom vaak als de koning van alle therapieën gezien, mede doordat de cliënt zelf de tools in handen krijgt om zijn leven te helen ipv te laten helen.

Over Arthur de Jong | Noordwijk

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster.
Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord. (Seksueel) Misbruik, stalking, compulsieve handelingen, zelfmoordgedachten, stemmen
horen, om maar wat te noemen. Maar ook zaken als burn-out, niet weten wat je volgende stap in het leven is, relatieproblemen of het (maar niet) vinden van de juiste partner, zijn mij bekend.

In mijn praktijk vind ik het van belang dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.

Arthur de Jong


Professionals in de categorie Psychotherapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek