meditatie bijeenkomsten | Hillegom

 

Mediteren 
Mediteren kun je doen om allerlei redenen. Gewoon als onderdeel van je persoonlijke groei. Je wilt jezelf beter leren kennen. Met een aandachtige geest ontdekken hoe je jezelf verhoudt tot je omgeving. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon willen mediteren om even rustig te kunnen zijn. Dat altijd maar malende hoofd even te kunnen laten voor wat het is. Je oefent dan in het ontwikkelen van een rustige geest. 

Open meditatie bijeenkomsten
Heb je al meditatie-ervaring en vind je het prettig om dat in een groep te doen?
Heb je nog nooit gemediteerd maar ben je nieuwsgierig hoe dat is? 
Vanaf januari 2019 ben ik gestart met een open meditatiegroep. 
We beoefenen dan verschillende vormen van meditatie afgestemd op de dan aanwezige deelnemers. 
We zitten op kussens, maar het kan ook op een stoel of in beweging. Je zoekt je eigen manier van meditatie.
Je deelname is vrijblijvend. Dat wil zeggen dat je mee doet op de donderdagavonden wanneer het jou uitkomt.
Doe gerust een keer mee. Laat op de woensdag ervoor wel even weten of je aanwezig zult zijn.
Bel of App 14937432. Mailen kan ook. Laat dan een berichtje achter op mijn website oasestresscoaching.
Adres van de bijeenkomsten: Hyacintenlaan 2U,  Hillegom, (achter het benzinestation, de muur met poort)

Over Herman Steenvoorde | Hillegom

Het was een belangrijk moment in mijn leven. 1994. Ik werkte in het basisonderwijs en was op De Leonardushoeve, een klooster in de buurt van Tegelen. Daar leerde ik hoe je kunt werken zonder last te hebben van werkdruk. Je bent niet bezig met willen, moeten, bereiken of presteren. Je bent alleen maar bezig met….ja, met ‘bezig zijn’. Werk komt gewoon af en de resultaten zijn zelfs beter dan wanneer je onder druk werkt. En  ondertussen kun je genieten van ‘doen’. Het was thuiskomen voor mij en ik wist toen ‘ik wil met volwassenen gaan werken’ en 'wat ik hier leer wordt de basis van mijn werk als coach en trainer'.
Nu woon en werk ik in een mooi pand in Hillegom. Het heeft een schitterende tuin, waar ik soms ook mijn coachsessies heb. Mijn liefde voor het onderwijs is gebleven, want ik begeleid nu naast veel anderen, particulieren en instellingen, ook onderwijsgevenden met stress- en burnoutklachten.
Mindfulness is de basis van wat ik coach en train. Mindfulnesstrainingen geef ik sinds 2006. Het heeft alles in zich wat ik ook op de opleiding spirituele therapie op De Leonardushoeve leerde.
Ik deed ervaring op bij re-integratiebureaus als coach en deed vervolgopleidingen. O.a. de opleiding psychotherapie bij het NAP, master registercoach NLP bij BGL, stressconsultant bij CVB in Baarn en de opleiding voor mindfulnesstrainer bij CVM in Amsterdam. Daarnaast deed ik nog een groot aantal bijscholingsworkshops op het gebied van burnout- en stressbegeleiding. 


Foto 1 Herman Steenvoorde Foto 7 Herman Steenvoorde Klik om te vergroten

Oase StressCoaching
Herman Steenvoorde


Professionals in de categorie Meditatie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek