Life coach voor vrouwelijke ondernemers | Noordwijk

Mijn klanten zijn vrouwelijke ondernemers die hun eigen bedrijf runnen. Deze vaak zorgzame, gulle, ingetogen en toegankelijke vrouwen ondernemen met veel liefde voor hun bedrijf en hebben vaak een ambitieus en zakelijk doel voor ogen. Stoere vrouwen die ooit voor zichzelf zijn begonnen vanuit een ideaal en die gedreven zijn om dit te realiseren.

Deze vrouwen komen bij mij omdat ze opeens merken dat zij tegen zaken aanlopen. Wat eerder vanzelfsprekend was lukt dan ineens niet meer. Ze hebben het gevoel alsof de rem erop zit. Irritaties hebben weerslag op hun motivatie en/of zelfvertrouwen. Teleurstellingen houden hen bezig, zonder dat zij begrijpen wat er aan de hand is en hoe ze hiermee om moeten gaan.

Zij denken er veel over na, waarna actie uitblijft, of zij komen juist bot en niet tactisch uit de hoek. Wat opnieuw aantasting betekent voor hun zelfvertrouwen. Een vicieuze cirkel waardoor ze of onzichtbaar blijven, zich terugtrekken, of zich afhankelijk en/of meegaand opstellen. Ze laten zaken niet los, offeren zich op en/of hun onervarenheid speelt een rol. Samengevat; in al hun ambities bereiken zij niet wat ze willen bereiken.

Je bent meestal zelf degene die jouw ambities het meeste in de weg staat. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat er iemand is die naar je luistert, je begrijpt en je verder helpt.

Over Astrid Koelewijn | Noordwijk

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik woon in Noordwijk, getrouwd met Léon en in my late fourties. Samen begeleiden we onze drie prachtige pubers. Na inmiddels vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap werk ik nu acht jaar in mijn praktijk als life coach. Daarvoor runde ik samen met mijn man een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en een omzet van twee miljoen euro.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarbij ik vaak ook niet direct een oplossing wist. Maar met mijn tomeloze inzet stapte ik over mijn teleurstellingen heen en deed wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen onopgelost bleken. Na veel te lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.

Het glazen plafond

Ik zocht hulp en dat werd mijn ommekeer. Ik bleek mezelf nog het meest in de weg te staan. Vanaf het moment dat ik besloot dat het anders moest, kreeg ik inzicht in mijn patronen en problemen. Daardoor leerde ik mezelf pas echt goed kennen, ontdekte wat ik wilde en hoe dat kon bereiken. Vanaf dat moment kon ik mijn glazen plafond doorbreken. Ik nam de leiding over mezelf en mijn bedrijf en werd een krachtige vrouw en ondernemer.

Nieuw Vrouwelijk Ondernemerschap

Mijn combinatie van skills als life coach en ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer, vormen een waardevolle aanvulling voor andere vrouwelijke ondernemers. Persoonlijk leiderschap ontwikkel je alleen door een proces van transformatie. Een proces waarin je je 'rugzak' leeg maakt en nieuwe dingen leert. Het is jezelf leren kennen, je vrouwelijke kwaliteiten als gevoel en intuïtie ontwikkelen in je zoektocht naar je bestemming. Op je eigen manier en in je eigen tempo ga je dit integreren in je leven en ondernemerschap. Dát is persoonlijk leiderschap; de vaardigheid waarbij je hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om je doelen te realiseren.

Kijk op m'n website, neem contact met me op of kom langs bij een van (gratis) mijn programma's.

Groetjes, Astrid Koelewijn

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek