Life coach voor vrouwelijke ondernemers | Noordwijk

Het baseert zich op 3 vragen, waarmee we de onbewuste redenen zoeken waarom je doet wat je doet. Deze inzichten vormen de basis, want als je niet weet wát je kan veranderen, hoe kán je het dan veranderen? Alles in jouw tempo en op jouw manier. We bespreken verschillende mogelijkheden en je krijgt handvatten om er direct mee aan de slag te gaan.

Wie ben ik?

Wat zijn jouw natuurlijke talenten en competenties? Waar ligt jouw passie en kun je jouw Passie en vrouwelijke kracht voelen? Welke normen en waarden leef jij en wat vind je belangrijk? En hoe draag je dit uit, binnen en buiten je bedrijf?

Wat wil ik?

Dan bedoel ik niet alleen wat je wilt met je hoofd, maar wat wil je met je hart? Welke keuzes heb je en wat houdt je wellicht tegen om te doen wat je wilt doen? Samen kijken we naar jouw situaties, waardoor je deze beter kunt begrijpen en je kunt anticiperen en communiceren.

Wat kan ik?

Samen met de inzichten en vorige antwoorden, help ik je bij het vinden van het antwoord op deze laatste vraag. Samen zoeken we naar concrete oplossingen en handvatten waardoor jij je doelen kan bereiken om Succesvol te leven en ondernemen!

Oplossingen

Samen zoeken we naar jouw oplossingen. Je leert van mijn ervaringen, ik bied je mogelijkheden, geef tips en feedback zodat jij de stappen neemt die je succesvol maken.

Over Astrid Koelewijn | Noordwijk

Mijn naam is Astrid Koelewijn, gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde, in ‘my late fourties’ en moeder van drie pubers. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren aan mijn tweede carrière. Als life coach help ik vrouwelijke ondernemers groeien met inzichten en tools om hun leven en ondernemerschap te managen zoals zij dat willen.

Ruim twintig jaar geleden werden mijn man en ik ondernemer toen wij een reclamebureau startte. Hij als de creatieve man, ik opereerde backoffice. In de jaren die volgden groeide en bloeide ons bedrijf naar vijftien medewerkers en twee miljoen omzet. Maar met deze groei, groeiden ook de taken en verantwoordelijkheden. En dat was op z’n zachtst gezegd pittig. Mijn man werkte 60/70 uur per week en was weinig thuis. Ik werkte drie dagen op kantoor, de andere dagen thuis in combinatie met de zorg voor ons toen nog jonge gezin.

Dat leven en ondernemerschap niet altijd makkelijk is, hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Helaas werd mij dus pas achteraf duidelijk wat ik zo ontzettend lastig vond. Door de jaren heen hadden zich heel veel kleine, maar ook een flink aantal grote gebeurtenissen zich opgestapeld:

- De combinatie ondernemerschap en moederschap maakte het voor mij moeilijk een goede balans te vinden.

- Op de werkvloer struikelde ik in de communicatie met medewerkers.

- Vaak wist ik me geen raad met mijn eigen gevoelens en emoties. De ‘het-boeit-me-echt-niet-wat-jij-vindt’ en de ‘ik-doe-toch-wat-ik-zelf-wil’ mentaliteit van sommige werknemers, haalde het bloed onder m'n nagels.

- In de samenwerking met mijn man vond ik het lastig om ‘m’n vrouwtje’ te staan. Het is absoluut heel leuk om samen met je/een partner een bedrijf te runnen, maar het kent óók valkuilen.

Je begrijpt dat het geen toeval is dat ik als life coach vrouwelijke ondernemers help in moeilijke situaties in hun leven en ondernemerschap. Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen groeien. Door de steeds grotere rol van de vrouw in onze samenleving is bewustwording noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat jij overtuigt raakt van je eigen kunnen en jij je potentieel ontwikkelt. Want dan sta je stevig in je schoenen en ben je bewust positief van invloed op je directe- en indirecte omgeving. En dat maakt verschil!

Kijk op m'n website en/of neem contact met me op. Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek.

Groetjes, Astrid Koelewijn

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek