LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen! | Lisse

Familieopstellingen herstelt verbindingen, zodat de liefde weer kan gaan stromen!

 

Met een familieopstelling krijg je helder inzicht in relaties binnen je familie (soms generaties terug), die onbewust een effect hebben op jouw leven vandaag. Loop je vast in de liefde, je werk of ervaar je andere knelpunten in je leven? Dan gaan we binnen jouw familiesysteem, die generaties van vrouwen/mannen waar je onderdeel van uitmaakt, ontdekken waar de oorsprong zit. Ik stel ook ziekte op, zowel lichamelijk als psychisch. Alles draait om energie...

Verborgen verhalen worden verteld, weggestopte gevoelens en emoties worden doorvoeld. We laten soms de tranen van onze voorouders. Zo worden blokkades weggehaald, voel je je ruimer, lichter. De verbindingen worden hersteld in je familiesysteem en daarmee ook in jou, zodat de liefde weer kan gaan stromen. De liefde in jou, zodat het kan gaan overstromen naar geliefden en in alles wat je doet. Het werken met Familieopstellingen is een therapeutische werkvorm dat zorgt voor diepe heling op zielsniveau.

 

Systemisch

Het werken met Familieopstellingen wordt ook wel systemisch werk genoemd. Je lichaam is een systeem. Je werk is ook een systeem. En binnen deze systemen kunnen ook blokkades voorkomen, waardoor er minder verbinding is. Zo stel ik ook ziekte op, zowel psychisch als lichamelijk. En werk ik ook met organisatieopstellingen.

 

Spirituele ervaring

Uit een familieopstelling blijkt de verbondenheid met jouw voorouders, de familieziel. Die verbinding is zo duidelijk zichtbaar en voelbaar dat het bijzonder is om mee te maken. Het maakte de eerste keer diepe indruk op mij. Het heeft de manier waarop ik naar het leven kijk, intens veranderd. Daarnaast ben ik zelf heldervoelend, waardoor deze manier van werken met energie, me past als een jas. Ik heb er zelf heel veel van mogen leren en ben dan ook dankbaar dat ik op deze manier instrument mag zijn.

 

Workshops en Individuele opstellingen

Je kunt een afspraak maken voor een individuele opstelling of meedoen met de maandelijkse workshops (kleine groep, 6p).

Over Angela Roelen | Lisse

Ik ben Angela Roelen, levenscoach en familieopsteller. Ook ik heb een turbulente periode meegemaakt in mijn leven. Een moeilijke periode, maar waar ik nu heel dankbaar voor ben. Het heeft mij zoveel geleerd. Na een emigratie, remigratie en scheiding, waar ik makkelijk overheen leek te stappen, kwam ik pas na een paar jaar toe aan het verwerken ervan. Er kwamen zoveel gevoelens en emoties op mij af, die ik zoveel jaar had weggestopt, dat ik mijn balans kwijtraakte. Ik had als kind niet geleerd om op een gezonde manier om te gaan met mijn emoties. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf. Waar word ik blij van? Wat hoort bij mij? Hoe was het om op te groeien in een groot gezin? Wat heb ik daarvan meegenomen in mijn volwassen leven? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn kwetsbaarheden? Wat vind ik belangrijk in het leven? Kortom... wie ben IK?

Op veel vragen heb ik inmiddels een antwoord gekregen. Door zelfonderzoek, coaching en yoga, maar zeker ook door de opleidingen die ik heb gevolgd. Een zoeker blijf ik altijd. Gelukkig maar, dat houdt mij in beweging. Wel heb ik mijn "zelf" gevonden. Er is innerlijke rust en balans IN mij. Ik kan daardoor meebewegen met het leven. Nu help ik graag anderen in hun zoektocht. Met dat doel heb ik mijn praktijk LiefdeWerk opgezet.

Verbinding is het toverwoord!

Mijn focus ligt op persoonlijke ontwikkeling door verbinding te maken/herstellen, zodat de liefde weer kan gaan stromen. In mijn praktijk staat coaching voor de verbinding met jezelf en met familieopstellingen maak je verbinding met je voorouders en alles wat ons met elkaar verbindt. Spiritualiteit (als in "wat geeft jou het leven zin"?) vormt daarbij een belangrijke basis. Mijn hooggevoeligheid geeft richting in mijn leven en dus ook in mijn werk. Ik heb geleerd van deze kwetsbaarheid een kracht te maken en wil dat graag ook anderen leren. In de begeleiding van cliënten is mijn intuïtie een onmisbaar instrument.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk LiefdeWerk!

Agenda LiefdeWerk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek