Talentcoach en Begaafdheidsspecialist. Word wie je werkelijk bent. | Hillegom

Gaandeweg het traject wordt groei zichtbaar en zie je de mogelijkheid je droom te verwezenlijken of de eerste stap daartoe te zetten. Het is een op maat gesneden proces wat telkens weer laat zien dat uitgaan van wat wel lukt alle kansen biedt. 

Over Annette Damman | Hillegom

Talentcoach en specialist begaafdheid.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe je kunt worstelen met jezelf, wanneer je jezelf anders voelt dan anderen. De worsteling van een begaafd iemand is vaak ongezien en eenzaam.

Mijn doel is het volwassenen en kinderen bewust maken van hun talenten, kwaliteiten, hun manier van leren en hun begaafheid. Bewustwording daarvan maakt dat je je kwaliteiten optimaal kunt benutten en helemaal jezelf kunt zijn.....dat maakt gelukkig!

Daarnaast maak ik ouders en begeleiders bewust hoe kinderen daarbij optimaal te begeleiden. Het is mijn passie; ik voel me dan ook een vrouw met een missie.

In korte trainingen voor kinderen, zoals Blij met mij! en Ik leer leren leren kinderen positief naar zichzelf te kijken: uit te gaan van dat wat lukt en te zien waar jouw krachten liggen. Dat geeft zelfvertrouwen.

Voor volwassen heb ik talentgedreven coachtrajecten, individueel en in groepen. In september 2018 start ik met intuïtieve ontwikkeling voor denkers: om denken en voelen weer in balans te brengen..

Ik verzorg begeleiding op maat voor begaafde kinderen, hun ouders en leerkrachten.

Ik verzorg informatieavonden over (hoog)begaafdheid, puberbrein, 'sprong van het kind van 9' en leren, voor scholen en instanties.

Agenda Licht-op-Talent

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek