Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl? | Beinsdorp

Woon jij in de Bollenstreek of Haarlemmermeer en ben je klaar voor een nieuwe levensstijl? Denk dan eerst hier eens over na; Hoe belangrijk is, gezonde, voeding voor jou?

We eten en drinken heel wat op een dag, eigenlijk denken we er niet eens meer over na. Je hoeft maar een kast open te maken of de straat op stappen en overal is eten te vinden. Geweldig natuurlijk, we hoeven er helemaal geen moeite meer voor te doen! We hoeven maar een hand uit te steken en het is er. Maar denk je er eigenlijk nog wel over na wat je eet?

Na mijn opleidingen tot BGN Gewichtsconsulent en Sportvoedingsdeskundige ben ik mijn praktijk begonnen in het gezellige Beinsdorp, vlakbij Hillegom en Nieuw-Vennep, en wil ik mijn kennis delen jou! Geen diëten, geen strakke schema’s of strenge restricties, maar leren over voeding en coaching in jouw traject op een leuke en persoonlijke manier. Want wie heeft ooit gezegd dat gezonde voeding niet leuk kan zijn?

Of je nu wilt afvallen, aankomen of je sportprestaties verbeteren, het komt allemaal aan op de juiste voeding. Ik ben er voor jou! Kies voor een persoonlijk Coaching Traject van 3, 6 of 12 maanden om op je eigen tempo jouw doelen te halen. Wil je geen traject volgen, maar ben je wel nieuwsgierig welke verbeteringen jij kan maken in jouw voeding? Kies dan voor het Eenmalig Voedingsadvies of het Eenmalig Sportvoedingsadvies.

Ik stel je nogmaals de vraag; Hoe belangrijk is, gezonde, voeding voor jou?

Over Lisanne van Beelen | Beinsdorp

Niet lang geleden wist ik niets over voeding. Helemaal niets? Dat is niet helemaal waar natuurlijk; voeding is brandstof voor het lichaam en het is lekker. Punt. Daar eindigde mijn kennis.

Steeds vaker, als ik door de supermarkt of op het station liep, begon ik na te denken wat een grote hoeveelheid eten er eigenlijk voorhanden is en alles voornamelijk vet, suikerrijk en gefrituurd. Iedereen weet dat een grote hoeveelheid van dat voedsel slecht voor je is, maar waarom eten we het dan nog in zulke grote getalen? Het zette me aan het denken en begon meer en meer te lezen over voeding en wat dat met je lichaam doet.

Toen kwam ik erachter hoe ontzettend veel, verwarrende, informatie er is over voeding. Iedereen scheen er zijn of haar eigen theorie op na te houden. Na veel theorieën te hebben overdacht, een aantal te hebben uitgeprobeerd waarvan ik de meeste niet eens een dag vol hield, besloot ik dat het tijd was om nu eens echt te weten te komen wat voeding is en wat het met je lichaam doet.

Ik begon met een workshop op de sportschool, waarna ik nog gemotiveerder werd. De opleidingen tot BGN Gewichtsconsulent en Sportvoedingsdeskundige waren het gevolg. Met onmiddellijk verschil voor mijzelf, ik had opeens meer energie om te kunnen sporten en leuke dingen te doen, kon me langer concentreren, mijn huid verbeterde en ik was minder snel moe. Waarom had ik hier niet eerder aan gedacht? Voeding is zo ontzettend belangrijk!

Voedingscoach Lisanne - BGN Gewichtsconsulent en Sportvoedingsdeskundige
Lisanne van Beelen

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek