Verdiepen van je relatie met behulp van het microdoseren met magic truffels

Uhhhh, wát zeg je? Microdoseren? Wat is dat? Oh, dat je van die mooie kleurtjes ziet en gaat trippen? Hoezo helpt dat je relatie te verdiepen?

Nou, laat het me uitleggen: magic truffels zijn psychedelica. Die zijn overigens volkomen legaal in Nederland. Als je ze hoog doseert en onder de juiste omstandigheden nuttigt kan je er zeer diepgaande en transformerende innerlijke reizen mee maken. En dan kan het ook zo zijn dat je van die mooie kleurtjes en patronen ziet ja.

Dat is niet wat er gebeurt als je ermee gaat microdoseren. Microdoseren, het woord zegt het al, betekent dat je heel kleine hoeveelheden van de truffel neemt gedurende meerdere weken, een paar keer per week. De dosis is zo klein, dat je er prima mee kunt functioneren. En tegelijkertijd, ondanks de lage dosis, gebeurt er op een subtiel niveau wel van alles in je brein en in je bewustzijn. Zo kan je bijvoorbeeld de ervaring hebben dat je je beter kunt concentreren, dat je somberheid opklaart, dat je meer energie hebt of dat je destructieve patronen in jezelf gaat herkennen.

En dat is waar je partner om de hoek komt kijken: als je samen microdoseert en daarbij de intentie hebt om (ook) naar jullie relatiepatronen en -irritaties te kijken, samen, maar ook met een professional, dan kan het niet anders dan dat jullie relatie zich verdiept.

Cool! En dat kunnen we bij jullie doen?

Ja, Yeroen Ahling, van De wijze steen, en ik bieden een mooi compact traject waarbij we jullie begeleiden bij het verdiepen van jullie relatie, terwijl jullie ook microdoseren. Waar je natuurlijk ook in begeleid wordt. In de bijeenkomsten zetten we oa. systemisch werk en voice dialogue in om relatiepatronen uit te werken. Zie het als een superboost van je relatie of als een uitgebreide relatie-APK. Mooie bijvangst is dat je ook je bewustzijn over je eigen patronen vergroot.

Het is wel belangrijk dat de liefde nog stroomt in jullie relatie. Bij een relatiecrisis heb je wat anders nodig dan wat wij bieden.

Klinkt goed zeg. Ik heb alleen helemaal geen ervaring met psychedelica of microdoseren. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet. Als je interesse hebt in psychedelica kan juist het microdoseren ervan een mooie eerste kennismaking zijn. Natuurlijk kunnen er redenen zijn waarom je beter niet (nu) gaat microdoseren. In de intake bekijken we dit, zodat je een bewuste en goed geïnformeerde keuze kunt maken. 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Kijk hier voor meer over Marieke en haar praktijk Het Stille Midden.

Marieke de Leeuw van Het Stille Midden

“Door te leven vanuit je diepste drijfveren lukt het beter datgene te doen wat echt bij je past, ervaar je ruimte, kan je groeien. Ik loop graag een eindje mee op jouw weg.”

Als “professioneel sparringpartner” nodig ik mensen graag uit hun situatie vanuit een ander perspectief te bekijken, patronen te onderzoeken en zo nodig ter discussie te stellen. Dit kan soms confronterend zijn, maar wordt vaak ook als bevrijdend ervaren. Door meer bewustzijn op jezelf en het ervaren dat het ook anders kan, ontstaat ruimte voor groei en ontwikkeling.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...