Inzicht in Jezelf, Coaching en Persoonlijke groei

Willianne van Strijen - Inzicht in Jezelf
Hillegom

Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei, begeleidt mensen bij levensloopvragen en werkgerelateerde onderwerpen.

Mijn kracht is om contact te maken met de kern van jouw vraag, met jouw kern, waardoor je niet alleen inzicht krijgt in je gedrag maar ook in wat jou van binnenuit beweegt. Mijn ervaring is dat je van binnenuit blijvend kunt veranderen en groeien.

Inzicht in Jezelf staat voor professionaliteit, gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen.

Inzicht in Coaching

Coaching is een mooie manier om inzicht te krijgen in jezelf.

Ieder mens en iedere organisatie is anders en daarmee is elk coachtraject anders.

Samen kijken we naar vragen als; wie ben je, wat wil je, wat kan je, wat geeft je energie, van welke systemen maak jij deel uit, waar wil je voor gaan, wat zijn je talenten en kwaliteiten.

Coaching brengt je dichter bij jezelf en bij het antwoord in jezelf.

Als coach vertrouw ik erop dat het antwoord op jouw vraag in jezelf ligt. Mijn kracht ligt in het intuïtief coachen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en de inzet van diverse methodieken kom je dichter bij jezelf en bij het antwoord in jezelf.

Daarbij kijk ik als coach holistisch. Dit houdt in dat ik naar jou als geheel kijk en naar alle elementen (fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel/inzichtniveau) die van invloed zijn. Zo kom je weer in contact met jouw  kern, jouw kwaliteiten, jouw passie en jouw kracht.

Het uiteindelijk bereiken van jouw doelen is een samenspel tussen hoofd, hart en handen, de balans tussen denken, voelen en doen.

Over Willianne van Strijen - Inzicht in Jezelf

Mijn naam is Willianne van Strijen (1971).

Ik ben een mensenmens en ik vind het mooi om, in persoonlijk contact, de ander inzicht te laten krijgen in zichzelf. Met aandacht, zonder oordeel, nieuwsgierig naar wat de ander beweegt.

Door mijn werk- en levenservaring en gevolgde opleidingen heb ik beschikking over een rijk gevulde ‘gereedschapskist’ die ik graag inzet. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen om steeds meer te worden wie ik ben.

Sleutelwoorden voor mij zijn: warm, empathisch, goed kunnen luisteren, hooggevoelig, intuïtief, energiek, helder, vertrouwen, nieuwsgierig en enthousiast.

Als mens en als coach laat ik me inspireren door onderstaande woorden:

Onze grootste angst, is niet dat we ontoereikend zijn.
Onze grootste angst,
is dat we onmetelijk krachtig zijn.

Er is niets verlichtends
aan jezelf klein houden.

Als we ons licht laten schijnen, geven we onbewust

andere mensen toestemming om hetzelfde te doen.

Uit: Inauguratierede Nelson Mandela, tekst Marianne Williamson

 


Inzicht in Jezelf

Willianne van Strijen

Jacqueline van der Waalsheem 75
2182 ZP Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Inzicht in Jezelf, Coaching en Persoonlijke groei