Jezelf zien en laten zien

Met Frisse Blik Coaching
Katwijk

Jezelf weer blindelings vertrouwen en verbonden voelen. Jezelf weer zien en laten zien. Door samen te kijken naar jouw gedrag in het heden en verleden en open te staan voor wat jij gaat zien en voelen, kan jij met frisse blik jouw eigen pad volgen.

Krijg je vaak te horen dat je de rust zelve bent en voel je die rust zelf helemaal niet? Loopt je hoofd in plaats daarvan over?

Voel jij je leeg en eenzaam terwijl je leeft in "het perfecte plaatje"?

Heb je het gevoel dat je "vastloopt" in je eigen leven en niet goed weet hoe je verder kan?

Een aantal van de vele signalen dat je niet meer in verbinding met jezelf staat. Dat het moeilijk is om te voelen wat je wilt of doen wat je wilt. 

In een coachtraject ga ik samen met jou aan de slag om jouw bewustzijn op jouw gedrag te vergroten doormiddel van systemisch werk en lichaamsgericht werk, waardoor je zelf de antwoorden gaat vinden. Bijvoorbeeld of dit gedrag je nog steeds oplevert wat je wilt of dat het een onbewuste reactie is op een emotie die je liever niet meer voelt, waardoor de onderliggende onvervulde behoefte nooit wordt gezien en vervuld. Welke behoefte dat is en wat je zou kunnen gaan doen om daar invulling aan te gaan geven. 

Andere coachmethoden waar ik graag mee werk zijn de Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue en Enneagram

Neem contact op voor een gratis intake gesprek via mijn website, wanneer je samen, met frisse blik, naar jouw gedrag in het heden en verleden wilt gaan kijken en open staan voor wat jij gaat zien en voelen.

 

Over Met Frisse Blik Coaching

Ik ben Alexandra Grieten en woon met Paul en onze 2 kinderen in Katwijk aan Zee.

Ik heb altijd in de dienstverlenende sector gewerkt, gericht op de wensen en behoefte van de ander. Dat was en is nog steeds mijn kracht en ook mijn grootste valkuil op die momenten dat ik mij niet bewust ben van mijn eigen behoeften. 

Tijdens mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, ben ik enthousiast geworden over het vak coaching. Ik wilde ook mijn bijdrage gaan leveren aan het vergroten van de groep bewuste mensen, die zichzelf en anderen kunnen zien zoals ze zijn.

In 2016 volgde ik de post HBO opleiding coaching en communicatie, gevolgd door de master opleiding Systemisch Coachen en Coachen op Kernemoties. Naast het vak van coachen heb ik met frisse blik leren kijken naar ervaringen uit mijn verleden en dat van mijn familie, waardoor ik mijn overleefmechanisme als het ware zag ontstaan en voelde op welke kindpijnen ik nog in het heden werd getriggerd door dezelfde onvervulde behoefte van destijds.

Deze reis van onbewust naar bewust is voor mij de reis van hoofd naar hart en lichaam. Ik doe nu steeds vaker wat ik in mijn hart voel, mijn lichaam allang wist en mijn hoofd nog niet. 

Sta je ervoor open om samen met mij met frisse blik naar jouw coachvraag te kijken, neem dan contact met mijn op via mijn website.


Met Frisse Blik Coaching

Alexandra Grieten

Mercurius 45
2221 PJ Katwijk

Jezelf zien en laten zien